- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #11 üzenetére
AVM van hozzá, a telefonos ügyfélszolgálat meg nem ad Magyarországon támogatást csak üzleti ügyfeleknek.
Igazából ez a video.asf file letöltés, aminek a sebessége szerintem nem normális, minden más hibátlanul működik.
Tornázok már rajta egy jó ideje, és nem tudok rájönni, ennek az okára!?
Szerintem a hálózati beállítások teljesen rendben vannak. -
blueberry21
csendes tag
A VSM egy plusz szolgáltatás, így azért fizetni kell. Ehhez a kamerához az Advanced Video Monitoring programot adják/ajánlják , amit ITT találsz.
Szerintem csörgesd meg a telefonos ügyfélszolgálatukat, ott el tudják mondani a részleteket - program és termékregisztráció kapcsán is. -
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #7 üzenetére
Kellene valami Regisztrációs szám, meg verifikációs kód is a letöltési linkhez.
Ezeket meg nem tudom, azt sem tudom, hogy volt e regisztrálva? -
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #7 üzenetére
Ez a VSM program valami fizetős alkalmazás, vagy szigorúan kötött az eszközhöz?
Nem tudom letölteni, nem találok linket hozzá az oldalon, pedig keresgélek már egy ideje! -
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #4 üzenetére
Ezt a VSM-et nem tudom letölteni, nem tudok regisztrálni, nem kapok e-mailt a regisztrációról, és belépni sem enged a megadott adatokkal!
-
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #4 üzenetére
Tegnap nem tudtam megnézni rendesen a linkeket.
Kétféle program van hozzá, az egyik Lynksys monitor, meg consol talán.
A másik meg a Cisco Smal busines center.
Ebben van Surveillance monitor, meg még pár dolog, de Manager nincsen.
Minden működik, be tudok állítani szerintem minden fontos dolgot, pár dologról nem tudom, hogy mire szolgál, de egyszer utána olvastam, és tudom, hogy mik azok, amiket sosem fogok használni.Ennek a video.asf nek a helye, hogy ez hol is van pontosan, honnan próbálja letölteni, amikor rákattintok, ez nem világos!
Természetesen beállítottam a mentési útvonalat, de csak laptop vinyóra, amit egyébként nem használok, mert ftp-re, és mail-ben küldi.
A fájlt is látom, amit lementett, meg is tudom nyitni a programmal, ezzel nincs gond.
Majd hétvégén pontosítom a kérdésemet, meg pár dolog eszembe jutott, hogy mit kéne kipróbálni.
Csinálok majd képet a beállításokról. -
blueberry21
csendes tag
Hát, furcsálom, mert alapból ezeket egész egyszerű beállítani. Be van állítva a mentés helye rendesen? Van Video Surveillance Manager programod hozzá? Szoftveresen is el lehet érni, nem csak ip-n keresztül. Apropó, IP filtering nincs bekapcsolva? Igen, a pontszám növelendő. Bővebb leírás ITT, nem tudom ezt láttad-e már, a VSM beállításról pedig ITT.
-
Wasquez
senior tag
válasz
blueberry21 #2 üzenetére
Szia
Igen, rákötöttem közvetlenül laptopra, és van egy http:// ip cím/img/video.asf fájl, amit el tudok kezdeni letölteni és kb két nap elteltével még nincs vége, és egyszer csak megszakad.
Ez akkor most hol van helyileg?
Képeket töltök fel mailban, és ftp-re megy ugyanaz.
Nekem úgy tűnt, hogy ez a kamerában van, de ha nem, akkor honnan szedi le?Meg mi van akkor, ha nem tud olyan sebességgel feltölteni, mint ahogyan a képek jönnek?
Akkor eldobálja őket?A pdf-et már olvastam.
A portszámot növeljem meg, vagy mire gondoltál ott? -
blueberry21
csendes tag
Szia!
Nincs belső memóriája, NAS, DVR, FTP, PC - rajtad múlik mire mentesz. Szerintem célszerű megnézni, hogy van-e még firmware frissítés hozzá, az sose árt. Az IP beállításokkal minden rendben? A Port Settingsnél kellene ránézni a lehetőségekre és növelni, ha gond van: baud rate/sávszél/, parity, data bits, address. Nincs gond a hálózatban (router,switch beállítások)? Próbáltad közvetlenül gépre, illetve hálózatban is? Még QoS beállításokkal lehet javítani a sebességen, de gyanús, hogy nem csak ott van gond. Specifikációk vannak a Cisco honlapján. -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van a cégnél egy ilyen kamera, támogatás semmi nincs hozzá.
Nem tudom, hogy mekkora a belső memóriája amire rögzít, hivatalos infó nincs róla.
Ami azonban nagyobb probléma, hogy minden beállítást meg tudok oldani vele, feltölti a képeket mailben, vagy ftp-n, viszont ha rádugom a kamerát a hálózatra, és megpróbálom közvetlenül letölteni róla a video.asf fájlt, akkor két napig csepeg róla az adat, majd megszakad valahol, mindig máshol!
Elvileg 100-as lan van benne, akkor miért ilyen lassan tud csak letölteni róla a hálózaton keresztül a gép?
Ha közvetlenül dugom rá a gépre, akkor sem változik a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest