- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mno
tag
Steelheart2: Elit alakulattot csak akkor ha most "átrendezést" tartasz, mert 3.nak nem sok értelme lenne berakni, sok száz csata után aktiválódjon és addig nem aktív perkkel harcollgatsz. Egyébként hasznos, +5% minden legénységi tagnak. Ha átrendezést tartasz akkor egy oszlop elit alakulat, egy oszlop vegyes képesség, 3nak álca újra kiosztva - legalábbis szerintem, én így csinálom német TD-knél. A 3.képesség még viszonylag gyorsan elmegy 70-80%ig, így már nagyon jó lesz álca is. Vagy még egy jó megoldás, maradhat ahogy van, egy vegyes képesség, meg egy álca oszlop, de 3.nak azonnal működő skilleket kellene kiosztani és majd ha 4. képesség indul akkor lecserélni elit alakulatra, és ami a 3.oszlopban voltak skillek berakni 4.nek újra. 4. már nagyon lassan halad 50%-ig még elmegyeget úgy ahogy, de utána nagyon belassul, 70-80%nál már 1%hoz is 40-50 csata kellhet.
Flayer: Tényleg elég alacsony XP-re megadta, érdekes, örülj neki
-
mno
tag
Ez se minden nap sikerül: Top Gun és szárnysegéd egyszerre.
Stug 3assal.
-
mno
tag
Pz.Kpfw. IV Schmalturm(Tier VI) - 1875 arany
Van valakinek? Tierjében milyen többi 6os német medhez képest? Látom adatait, torony páncél elég jó elölről, többi adatban meg hasonló, éppen kicsit jobb vagy rosszabb. 48Km/h sebessége elég kevés, ezt legalább elég dinamikusan éri el? Ha esetleg van vkinek megmondhatná azt is elit alakulattal és töltésgyorsítóval mennyi pontos töltési ideje.
Dicker Max az nagyon jó, ennyiért nagyon megéri az is.
Panther/M10-en ugyanaz 75ös ágyú van mint pz4s-en, legalább tier limites?
üdv
-
mno
tag
Meglett tank ász végre, sőt mai első csata, duplázós kör
Végre szerencsém is volt, eddig 4szer sebeztem vele 5k körül de mind vereség lett. Egy győztes 4k-s sebzés meg 1.osztályhoz volt elég. Itt a 3979 sebzéshez hozzájött 3122 sebzés felderítésnek köszönhetően és egész jó lett XP. Nem bántam meg álcahálót lecseréltem periszkópra.
-
mno
tag
válasz
#21346560 #9389 üzenetére
Abszolút nem értek egyet, egyrészt wn6/tank egyre jobb, marder-hetzer itt tanultam meg játszani, gyengébek egyéni statok, Stug-Dmax-JT88 már sokkal magasabb és jobb egyéni statok. Itt jegyzem meg csak random megyek, vagy max szakaszban apámmal, WN6 neki 800, szóval nincs század, klán sose volt sose lesz...
JT88at ne vedd ide még, egyrészt nem sok csata, meg eléggé súlytalan tierjében, top közeli 1900feletti átlagsebzéssel is gyengén muzsikált eddig + iszonyatos szopóágban kezdtem vele, 43%ról hoztam fel 80-90 csata után 52%ra, javulást érzem, D-maxxal is ez volt pontosan
JT88al szerencsém se volt, 3szor sebeztem 5000 felett, mindhárom bukó így valóban nincs meg ász.
Nem látsz sok dolgot tisztán, nem alkothatsz véleményt mindenről...Ugyancsak azt sem látod, marderhez, hetzerhez nem járok már vissza, nagy ritkán leduplázom esetleg. Stuggal megyek pár kört, most D-maxon hangsúly, jön utána Jgpz4, majd Jgpanther.
Máskor az a baj ha 2-3k csatával valaki 400as WN6al 43% WR-el melletted van és nem segít, azért sírtok, most meg egy lassú tempóban átgondoltan épülő profillal problémázol
Gratulálok...
Valószínű JT88assal is kihozom 500 csata körül 55-56% winratet, nincs felőle kétségem, ne aggódj koma
De bízok még egy kicsit 60% körüliben is
-
mno
tag
válasz
Enzolord #9386 üzenetére
Ez két kérdés
Kb 10-11 milla creditem van.
Másik kérdésre válasz, mentem én német vonalon tankokkal is, nem csak TD-kkel, csak ki van választva "In hangar", tehát csak garázsban lévőket látod. Másrészt én úgy látom, egy tankkal 1-2k kör nem sok, egyre jobban ráérez ember, legénység képzése. Haladok csak más tempóban, Jgpz4 és Jagdpanther is ott áll már garázsban, de még nem mentem velük, legénységet előre képzem D-max - JT88 párosban
Runo: hozzászólásod téged minősít. 5,3k csatám van, nekem teljesen normális a tempó, menni fogok felfele csak nem sietek. Ha máshogy látod akkor még nem kell bunkónak lenni... De neked látom nem nehéz.
üdv
-
mno
tag
válasz
littlemole #9353 üzenetére
Nana, prémium TD-ről ha szó van - teljesen jogtalanul - Dicker Maxot nem említitek meg
Német ágról tudok nyilatkozni, JT88am és Dicker Maxom van, E25el teszt szerveren mentem pár kört, meg mint ellenség találkoztam.Nagyon jó a D-Max! Töltésgyorsítóval és elit alakulattal 7,8mp újratöltése, 300 átlagsebzése. Álcázása egész jó, látótávolsága 400m, periszkóppal belátom térképek felét, mozgékonyságban lassabbak közé tartozik, de JT88nál azért sokkal jobb. Löveg negatív kitérítése félelmetes, domb mögül lehet lőni másik oldalon lent lévőket úgy hogy alig látszódik ki valami enyémből. Persze vannak hátrányok is, páncél gyakorlatilag nincsen, összesen 26 lőszert visz, sokszor fogyott már el és a pct-kpct-repesz arányát nehéz beosztani. Közelharcban gyenge.
Kredithozama prémiummal jó, abban mondjuk JT88al nem veszi fel versenyt, de úgy szummába még azt is elbírja hogy átlagosan minden 2.-3. csatában benne van csoki, meg 8asok ellen ellövök pár kpct lövedéket.1143 csata után így néz ki vele statisztikám
Többször sikerült vele 4k felett sebezni, tier 6ban az már elég jó szerintem
. Noobmeteren eu serveren 1-3 helyen is ott vagyok 1-1 jó csatával
Ajánlom minden TD fanatikusnak,különösen német ágon ha van sok másik megmaradós TD, legénységet is lehet benne húzni felváltva, de nekem ami legfontosabb játékélményben messze felette van JT88nak.
üdv
-
mno
tag
Szinte mindenben egyetértek, ez a bajom nekem is, annyit lesebzek vele amit ki lehet belőle hozni és mégis rontja winratem. Kredit farmolásra és legénységi képzésre nagyon jó. Próbáltam Stugos legénységemmel, 3 full skill + 4. 60%, kiegészítve hetzeres 2 skilles emberekkel, kicsit jobb volt de nem sokkal.
Én töltésgyorsító, ventilátor, álcahálóval kezdtem. Első kettő szinte kötelező(szerintem), álcahálót tegnap cseréltem le periszkópra. Alap camoja gyenge, nem sokat segít ezen álcaháló, főleg hogy ágyú mind vízszintes mind függőleges eltérítése nem túl jó, mozogni kell álló helyzetben is sokat célzás végett -> álcaháló alig érvényesül, míg periszkóppal ha valakit bespotolsz, látható még akkor is ha ráfordulsz és addig nem aktív periszkóp. 390m alap látótávja ha periszkóp aktív nagyon messzire ellát, több segítség csapatnak meg magamnak is, jobban megy vele mint álcahálóval.
Jártam úgy én is többször med lerohant, mögém került, ha van szembe célpont, nem foglalkoztam vele hanem azokat lőttem, semmi esély med ellen még kuplungégetővel sem. A szembe lévőkbe meg 3-4 lövést leadtam és sebeztem míg teljes hp-mat leszedte a med.
Sokat gyullad ki, 150 csata alatt vagy 5-6szor tette ezt, automatikus tűzoltót érdemes rárakni, kredithaszna elbírja, és egyből olt.
üdv
-
mno
tag
válasz
Dr_Syrex #9192 üzenetére
sziasztok!
Látom páran megvettétek a most leárazott JT 88-at, mi a véleményetek róla?
Én már kb egy hónapja beszereztem gift shopban, egy jó árú csomagban. Kb 150 csata után eléggé vegyes érzelmekkel vagyok iránta. Ágyúja nagyon pontos és gyors az újratöltése, sebzése nem túl nagy. 9esek ellen már nagyon keresni kell gyenge pontokat, és van egy-két 9es amit szemből nem nagyon tud átütni, még prém lőszerrel sem biztosan. Az hogy tier limites úgy gondoltam tök jó, de most már úgy látom 10esekkel szemben ez az ágyú teljesen hatástalan lenne, tehát elvárható tier limitSzakaszozni nem tudunk vele, nem mehetek másik 8assal mert 10esekkel rak össze, 7essel meg másik félnek nem jó, soha nem lesz top tier, neki lesz szenvedős. Ami jó benne: front páncél, nagy kredithozam, magas XP. Szerver top sebzés közelében megcsináltam vele, de még így is WR szerintem szar, eléggé súlytalan tierjében, lassú-lassan fordul, nem érek oda vele ha csatán belül változtatnom kell taktikán. Én a Dicker Maxot sokkal jobban élveztem, nem rossz JT 88, talán komolyabb legénységgel hatékonyabb lesz. Eddig így sikerült:
Tank ász nem jött össze még, háromszor sebeztem 5K körül, de mindhárom kör vereség lett
(4K-ra meg nem kaptam meg csak 1.osztályt)
-
mno
tag
Sziasztok. Felraktam frissítés után mint mindig "Maximális kamera zoom" és "J1Mb0 célkereszt" modot, de 8.6.-ban sokkal nagyobb volt sniper módban a nagyítás, TD-nél nagyon hiányzik, úgy tudom van megoldás, valamelyik filet meg kell nyitni és számokat átírni, de nem találok hozzá infót, esetleg valaki tudja? Köszi, üdv
-
mno
tag
Talán eddigi legnagyobb csatám Dicker Maxxal, 11kill, 4121sebzés
Feljutottam a dombra, onnantól kihasználtam nagy látótávolságot, periszkópot, rejtőzködést, no meg az erős ágyút.
Nagyon kevés D-maxxal találkozni, és keveset is olvasni róla, van itt valakinek? Német TD ágat nyomom, nagy segítség legénység képzésben és kredit szerzésben. Csak lőszer nagyon kevés ami belefér, összesen 26, nagy gond ideális elosztás, 14-10-2 jelenleg (síma-gold-repesz), nem érdemes túl sokat mellélőni. Itt mikor egy idő után láttam rekord kill lehet vele, betöltöttem goldot el ne szaladjon lehetőség. De prémiummal még így is folyamatosan pozitív köröket hoz. (sőt még csoki is volt benne, mert a gyengébbik legénységet képezem)
Egy másik kör, replay, nem akkora sebzés és kill esett le, de sokkal izgalmasabb volt mert 6ellen nyertem meg egyedül a végén
üdv
-
mno
tag
válasz
Steelheart2 #6910 üzenetére
Köszi. Akkor Te sok csatát lenyomtál vele, grat
Pont a töltőnél tudom legkevésbé mi lenne legjobb, amit írsz "adrenalin roham" nem rossz, de 350Hp Stugnak, elég kicsi esély és ritka amikor 1 és 35 közöttire esik le és amúgy is gyorsan tölt, elit alakulattal, ventivel, töltés gyorsítóval 3,7mp körül, sokat nem gyorsítana akkor sem. De lehet végül ez lesz, mert többi még kevésbé tűnik jónak
Ja és marad Stug, maradnak benne legények is. -
mno
tag
sziasztok!
Stug3-on kifejlődött legénység 3.skillje. Az utolsó pár % valami borzasztó lassan jött össze
Van mindenkin elit alakulat, teljes álca, és egy oszlopban válogatott képességek: 6.érzék, halálos szem, kuplung égető, helyzetfelismerés. 4. képességnek nem tudom mit válasszak egy-két embernél, Ti mit tanácsoltok?Parancsnoknál nagyon valószínű felderítőt rakom be.
Lövésznél van egy olyan hogy "Pillanatkép: ez a készség a löveg forgatás közben növeli a löveg pontosságát" Ez TDnél abban jelentkezik ha körbeforgok egy helyben a kör kevésbé esik szét? Vagy semmit nem ad csak tankoknál ahol van torony? Viszont ha előre is mozgok akkor nem fejt ki semmi hatást(csak egy helyben?)
A vezetőnél az off-road utazás meg sima vezetés is szóba jöhet, kettő közül lesz valamelyik. Sima vezetésnél meg gondolom előzővel ellentétben a mozgás közben lesz kisebb a célzókör.
Viszont a töltőnél semmi ötletem nincs, bosszúálló, rádió jel erősítés, jelfogó, előérzet, adrenalin roham, biztonságos elhelyezés közül egyiket sem preferálom egyenlőre.
A tűzoltást meg javítást mielőtt bárki kérdezné nem rakom rá, szinte soha nem gyullad ki és van nálam tűzoltó, javítást megint feleslegesnek tartom, van nálam javító cucc, nagyon ritkán lenne szükségem második javításra, alacsony HP-ja van, ha 2-3 alkalommal meglőnek úgyis vége...
Egyébként nagyon szeretem Stugot, ilyen statisztikám jött össze eddig vele.
-
mno
tag
Stugra kihasználtam a hétvégi +80% kredites akciót, igaz csak 8 körre volt időm vele, de 28kill, 2 Top gun, 1185 átlagsebzés, nettó 30ezer pénz/csata összejött még úgy is hogy akció miatt 10,5est használtam kumulatívval...
Legjobb köröm, 3246sebzés, 8kill (többi 14 csapattag 2389et sebzett, az ellenség meg 2792őt összesen)
üdv
-
mno
tag
válasz
Steelheart2 #5741 üzenetére
Többnyire nekem is a 75ös van rajta, néha rakom rá a 105öst, de azt csak gold - esetleg repeszrombolóval használom. Városi pályákon hatásosabb nálam a 105ös, terepen meg 75ös gyorsaságát, pontosságát, lehet kihasználni.
1100csatád van Stuggal? Az szép, bár én is nagyon sokat harcolok egy típussal míg továbblépek következőre -
mno
tag
Sikerült Stuggal 3000 felett sebezni. Lehet volt már ilyesmi sebzés vele, nem emlékszem, 2000 felett azért többször sikerült. Hétvégére visszaraktam rá 10,5est és KPCT lőszerrel használva lehet vele szaggatni rendesen, javult is átlagsebzésem, 75össel 830-860körül ingadozott, most közelítem 900at. Igaz kreditben kb nullásra jönnek ki csaták, de elégtétel hogy ha T6-T7 csatákba rak is a kimenetelébe "bele lehet nyúlni vele"
-
mno
tag
Újraraktam windowst, majd WOT-ot is, csak XVM modot raktam fel, de nem indul, akárhogy próbáltam, ötlet elfogyott.
Valami ötlet, segítség? üdv
-
mno
tag
üdv
Aranyat vennék egy keveset, de elakadtam. Paypal accountom van, rajta pénz is, de wot-ben arany vásárlás útvonalat végigkövetve mikor alábbiakat kéri, elakadok:
Credit card number
CSCNekem kártyám nincs, gondoltam valami virtuális kártyaszám lenne, de azt sem találok sehol paypal accountomban, google sem nagyon segített ki, mi a teendő?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest