- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom volt-e már linkelve. Egy érdekes cikk jelent meg nemrégiben SilentStalker blogján a Tas rohamlövegről és lehetséges WoT-os paramétereiről.
http://ftr.wot-news.com/2014/03/03/tas-rohamloveg-in-detail/
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #13408 üzenetére
Volt egy 7 hónapos pihenőm.
----------------------------------------------------------------
(#13410) Mogyesz75: köszi, nekem is tetszik a gép. Lassan meg lesz a parancsnoknak a 6. érzék 100%-osan, szerintem onnantól még hatékonyabban fogom tudni használni.----------------------------------------------------------------
Akkor szerintem én is az O. 140-et fogom választani. És mi a helyzet a 3. szovjet X-es meddel? Az elődeivel, a hátsó tornyos medekkel hogy lehet boldogulni? -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
És melyik 10-es szovjet med a cél? Az Objekt 140 vagy a T-62a? Még anno teszten próbáltam a T-62-a-t, akkor még csak ő volt egyedül 10-es med és nagyon tetszett, azért is indultam el azon az ágon. Most viszont van még egy tank annak az ágnak a végén, de nagy különbséget nem látok. Egyik mozgékonyabb, a másik kicsit jobban van páncélozva de gyengébb a rádiója.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #13389 üzenetére
Köszi! Igazából engem az arty-k már nem zavarnak, közepes tankkal elvagyok tier 10-ben. Szegény T110E5-öt viszont nem erőltetem, mert a nehéz tank ütközőhelyeken 10-es TD-kkel kell küzdeni és célzás nélkül kaptak ki két lövésből. Frontpáncélt és lövegpajzsot vertek át, így nem erőltetem.
Majd ha egyszer lesz WZ-132 a garázsomban akkor kipróbálhatjuk szakaszban, de attól félek egymás elől vennénk el a "spot sebzéseket". Én legtöbbször passzív spotterként próbálom használni, aztán mikor esélyt látok rá elindulok az artykért vagy az alacsony HP-s ellenfeleket flankelgetem, hátha sikerül egylövésezni.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hopp, még egy ász:Rájöttem nem is én vagyok ennyire király, hanem az ellenfelek és csapattársak hagyják nekem a sok sebzést.
-
Dobi 562
addikt
válasz
belaazallat #13375 üzenetére
Elkezdtem nézni én is, de második reklám alatt bealudtam rajta.
-
Dobi 562
addikt
Írtam a supportnak, hátha megkapom utólag a karácsonyi ajándék tankot az Mk. Vic.-et. Egy próbát megér.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #13362 üzenetére
Ne foglalkozz annyit a számokkal, csak játssz amivel jólesik és ahogy jólesik.
Nekem sokkal jobban megy a játék 6-8-ig, de mégis imádom azt a pár 10-es tankomat ami a garázsomba van. Bár lehet nem érem el vele a másik topikban megfogalmazott 2500-as átlagsebzést, de én nem akarok ott senkinek megfelelni, úgyhogy csak simán játszok.
Én elsősorban azért szeretem a 10-eseket, mert mindig top tank lehetek és imádom a brutál pontos és nagy átütésű ágyúikat.
Pont tegnap sikerült ezzel a vassal mennem egy ilyet (3 sz@r kör után):
-
Dobi 562
addikt
válasz
Mister_X #13339 üzenetére
Igen, az M48 Pattonnál APCR az "alap" lőszer és HEAT a gold ammo tipusa. A tankjaim közül az E-50M-nél is ugyanez a felállás.
Azt nem tudom van-e olyan tank amelyiknél HEAT az alap, de itt meg tudod nézni ha érdekel: http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
-------------------------------------------------------------------------------------
(#13328) Bingisz: visszakerestem az SG fórumon mire gondolsz... -
Dobi 562
addikt
Nekem magyar játékos írta, hogy "gold ammo-val könnyű" mikor meglövöldöztem M48 Pattonnal az E-75-öse búvónyílását. Kérdeztem honnan veszi, hogy gold ammo? Mondta, hogy valami mod írja ki nála, hogy APCR lőszerrel lőttem. Csakhogy az M48-nak az alaplőszere APCR.
Egyébként nem érzem jogosnak a "gold ammo" núbozást, amíg mindenki számára elérhető kreditért. Aki nem használja ki az előnyeit, az mást se b@sztasson érte.
-
Dobi 562
addikt
FTR blogon megjelent egy kis cikk a Hetzerről, benne magyar vonatkozással:
http://ftr.wot-news.com/2014/02/25/jagdpanzer-38t-in-foreign-service/
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #13263 üzenetére
Gratula az ászhoz!
------------------------------------------------------------------------------------------
Meg tudnátok mondani melyik mod csinálja azt, hogy kiírja a csetre, itt vagy ott be vagyok spottolva? -
Dobi 562
addikt
Vannak dolgok amik nem változnak. Gangbang party a sarokban:
-
Dobi 562
addikt
Holnap lesz egy hete, hogy un-installáltam a WoT-ot, mert az utóbbi időben már nem okozott örömöt, csak valamiféle belső kényszer hatására erőltettem.
Sokszor már annyira felmérgelt a játék (illetve a játékosok), hogy az már a valódi életbeli viselkedésemre is kihatással volt. Ha egy számítógépes játék ennyire rátetelepszik az emberre az pedig nem jó. Úgy döntöttem lesz egy szünet vagy talán végleg abbahagyom.Nem azért írom ezt a posztot, hogy magamat sajnáltassam, csak el akartam köszönni az OFF-topiktól, szerintem itt egy nagyon jó kis társaság alakult ki. Ezt a topikot mindig átnézegettem az ON topikkal ellentétben és itt lehetett jókat társalogni a játékról. Voltak persze parázs viták is, de sosem léptünk át egy bizonyos szintet.
Köszönöm mindenkinek a jó kis beszélgetéseket és jó játékot kívánok mindenkinek!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #8537 üzenetére
Következő csatában 400 WN6-os 33%-os E-100, 16K csatával a háta mögött és végig afk. Ennek mi értelme van? Így akarja képezni a legénységet? Dehát 10-es tankok kevés xp-t kapnak... Nem értem...
Addig fog afk-zni amíg a nagy csőre meg nem lesz az xp-je? Nyertünk és ő úgy kapott 471xp-t (prém nélkül) hogy meg sem mozdult, egyet sem lőtt. Én 550-et kaptam 1 killért és 700 sebzésért mikor lerohantak...
Most látom ~100 csatákkal ugrálja át a 9-es tankokat. Agy nem kell a 10-es tankok eléréséhez, neki időre sincs szüksége hozzá, elég csak free xp-t váltani goldért. A WG kedvenc játékosa.
-
Dobi 562
addikt
Folytatódik a tendencia. Reggeli 3 csata:
-----------------------------------------------------------------------------------
Tegnap egyetlen célom volt a játékban, kihúzni a T28 proto-t, 10K xp kellett hozzá, ezért csak T25/2-vel játszottam. 3 győzelem után 1x vereség jött zsinórban, 60%-ról indítottam a győzelmi arányt 56%-al fejeztem be:Nem érdekel már a stat, meg a győzelem. Egyszerűen úgy érzem, nincs már beleszólásom a végeredménybe.
A 8.6 óta 55%-át nyertem a csatáimnak, ami ~7%-os visszaesés ha a 8.6 előtti 7000 csatát nézzük, ahol majd 62% volt ez az érték. Bár játszottam új tankokkal, a régebbiekkel is romlott a győzelmi arány, holott a WN6 és Effi értékeim növögetnek szépen lassan tovább.
-
Dobi 562
addikt
Egyszerűen szánalmas ami megy most a WoT-on belül. A játékot nyugodtan át lehetne keresztelni Campers and Lemmings-re. 10-es tankokkal mennek, de 10K csata alatt nem sikerült elsajátítaniuk az alapvető taktikákat, arról nem is beszélve hogy fogalmuk sincs mi lenne az adott pályán a dolga egy heavy-nek vagy egy med-nek. Ugyanúgy játsszák az összes tankjukat.
Okosan megvárom míg az ellen T57HT-ja kitáraz, majd flankelem E-50M-el. És kapom a sebzéseket, hogy a büdös picsába lehet ez... Ja, úgy hogy a kemper E-75 csapattárs hátulról szarrá lőtt, a 43%-os baromállat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8288 üzenetére
"Csak" 2700 dmg/csata. Azért az elég jó eredmény.
(#8290) sith7: a teste puha, a toronypajzs tud pattintani azért itt is. Hull down-ozni kell + a 410m látótávot kihasználni.
(#8291) dfsz34 : igen, szerencsés csata volt az biztos, hogy oldalba tudtam kapni az ellen nagy részét. Én is hasonlóképpen érzem, hogy Panther/M10-el csak nagyon ritkán vagyok csatadöntő tényező, de ezzel a tankkal csak a kreditre hajtok. Ha nyerünk is mellette, persze azt sem bánom, de nyilván nem én fogom lehozni a csaták jó részét ezzel a keveset sebző ágyúval.
-
Dobi 562
addikt
A délelőtti sírás után a délután visszahozta valamelyest a sikerélményt, így ez lett a nap vége:
(#8282) patrikgtaivs : az én játékomat a vérvörösök teszik tönkre, szívesen vagyok másodhegedűs a lilák mögött, mert velük hamarabb kialakul az együttműködés és nekem azok a legélvezetesebb csatáim.
Tegnap volt egy OM-X szakasz az ellennél, 2 lila + 1 kék, nálunk zöld volt a legjobb játékos és bár kikaptunk, de élveztem a csata minden percét. Majdnem meg lettek fogva, 4K-ig jutottam E-50M-el és többet sebeztem abban a csatában mint közülük bárki. Ők 2 IS-7 + Foch szakaszban voltak, én meg E-50M-el. 2-300 hp-val fejezték be a csatát, direkt őket lőttem (ha csak tehettem).
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8280 üzenetére
Szép eredmény! Nekem a délutánom sikerült jól.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudtam szemből átlőni az IS-7-et "sima" APCR lőszerrel... Majd annyira koncentráltam a célzásra, hogy leestem a szakadékba és leesett a láncom. Ezután nem sikerült finoman leereszkednem és majdnem fent is ragadtam a sziklafal oldalán miközben sebződtem is...De azért 14 ellenfelet megkóstoltam.
Replay. Tényleg béna voltam.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8272 üzenetére
Nem. 3000 dmg + 3kill = dupla xp.
Ha E-100-al csinálsz 50 killt egy nap alatt akkor kapsz egy 3. osztályú szellőzést.
http://wotinfo.hu/index.php/item/526-august-is-coming-hetvegi-ajanlat
Nekem is beindult most a játék hál istennek, csak sírnom kellett kicsit a a fórumon.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #8251 üzenetére
Az indiai az nekem is tetszett teszten, a másik kettővel nem voltam kibékülve. Legénységem lenne is bele, de most túl sok ágat viszek, így nem tudok haladni semelyikkel sem. Pedig a "örök helye van a garázsban" tankjaim jó részét is eladtam, úgysem tudtam velük játszani.
-
Dobi 562
addikt
Szép kis magyar szakasz. Szerencsére velem voltak. Fel kellett kötnöm a gatyát mellettük, hogy maradjon nekem is valami.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8240 üzenetére
Igen, de az általános eset ami gyakrabban megtörténik az az amit ő leírt. A te példád, hogy VK2801 és nagy arty jön be szakaszban és ezért bántják a scoutot az ritkábban fordul elő.
Ez a gyakoribb: http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_off_topic/hsz_8218-8218.html
4-es Stuart Behozza az 5-ös prém Churchill-t és 3-as Valentine TD haverját, majd szidják az MM-et és elmennek meghalni. Ergo ők feleslegesen voltak ott, csak kárára voltak a csapatnak.
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom belevágjak-e a második német med ágba... Teszten próbáltam a leopardokat még játékba kerülésük előtt és nem nyerték el a tetszésemet, azokat tényleg minden átlőtte és állandóan elszállt a lőszerrekesz is.
Ilyet biztos nem tudnék leo A1-el:
Győzelem
Cliff 2013. július 26. 14:15:11
E-50 Ausf.M
: 3 336 ( x2) Szerzett kredit 66 250
Csatában elért Achievement Acélfal, SpártaiGyőzelem
Arctic Region 2013. július 26. 14:23:36
E-50 Ausf.M
: 1 360 Szerzett kredit 62 710
Csatában elért Achievement Acélfal, SpártaiÉs megtörni látszik a jég. Bár a győzelmi arányom már "csak" 57,73.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #8232 üzenetére
Akkor közétek nem férnék be, én már lassan akkor is játszok ha nincs is kedvem.
--------------------------------------------------------------------------
Leo prototype-al mennyi lehet a reális átlagsebzés az EU szerveren? XVM szerint 988, vbaddict szerint 1300-1400 körüli. Gondolom a vbaddict-os közelebb áll a valósághoz. -
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #8229 üzenetére
Sokszor nincs kedvem szakaszolni... Régebben nem volt ilyen, hogy zsinórban 1x csatát bukok, úgy hogy szinte mindig átlagon felül teljesítek...
Valamelyik nap meghívtak az EXNOM klánba, ott elég komolyak az elvárások stat ügyileg. A csatát szakasztársam is és én is 0-0 sebzéssel zártuk.
Lehet megbánták már hogy csata elején meghívtak, mondjuk egyből elutasítottam.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Tegnap reggel még 57,78% volt a győzelmi arányom. Most 57,74%. És továbbra is veszítek, hiába végzek az első 3 hely valamelyikében sebzésben és xp-ben. A tier mindegy, a tank mindegy. Csak veszítek.
Most elindítom a játékot xvm-el, mert kíváncsi vagyok milyen csapattársakat kapok, hogy rendre kempelnek és 0 sebzéssel halnak.
-
Dobi 562
addikt
12 15 ellen, hála az okos szakaszunknak. 12-15K csatás játékosok, nincsenek tisztában az MM működésével (sem).
Ezzel a csatával elitté vált a felderítő párducom. Mellesleg 5. bukó csata zsinórban, ma eddig olyan 15%-os vagyok. Reggel óta játszom és még csak 3 tankkal tudtam nyerni.
Ezzel a teljesítménnyel alig bírom tartani az 50% győzelmi arányt.
-
Dobi 562
addikt
Fasza! 3. csatában kilövi a felderítő párducomat egy low bob SU-152, mert az általam lesebzett 100hp-s elc amx kellett volna neki fragnek...
-
Dobi 562
addikt
Én tegnap csak 4 csatát játszottam, 3 Patton és 1 T110E5:
A T110E5 csata lett a bukó. Abbey pálya. Tartottam az ellent egy darabig a jobb oldalon, két T54E1-et már majdnem kilőttem mikor jött egy IS-8 és célozgatás nélkül lövöldözte át a tornyomat akárhol (lövegpajzsot is!), közben a mi E-100-unk felmászott a dombra középen és egy "lol"- nyugtázta mikor a túloldalról a TD-k szarrá lőtték. Ez elvette a kedvem a továbbiaktól.
-
-
Dobi 562
addikt
Wins / Battles 6 / 9 66.6%
Avg. / Total Exp. 1 235 / 19 021
Credits total 339 456Ez lett a vége, mára rá is hagyom.
-
Dobi 562
addikt
Ez a nem tudsz annyi sebzést kiosztani mint a saját életerőd és ezért kárára vagy a csapatodnak, ez is érdekes dolog. A csapatok ki vannak egyenlítve életerő tekintetében? Ha összeadogatnánk a két csapat tankjainak életerejét akkor szerintem lennének érdekes dolgok, de még sosem csináltam ilyet.
Reggel mentem egy kört T110E5-el, ketten voltunk X-esek a csatában. Értelemszerűen az én csapatomban jómagam, ellennél egy Leo 1. 2200 hp vs 1950hp.
3000 HP-s Maus-al egyébként baromi nehéz lehet hozni a 3000 dmg/battle arányt. Az xmv szerint a szerver top 2690 vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #8016 üzenetére
Ezt az alkalmazkodást nem értem. A 8.6 előtt annyi arty volt a legtöbb 10 szintű csatában, hogy a csata egy unalmas bujkálássá degradálódott. Aki bújt aki nem... Aki nem az gyorsan meghalt. Ha 1-2 tank nem a bujkálást választotta akkor elhullott segítség híján mert sok játékost annyira frusztrált a rengeteg arty, hogy megelégedtek azzal hogy végig kempelték a csatát.
Hogy lehetett volna alkalmazkodni a helyzethez? Játszhattam volna én is arty-val, de az számomra nem okoz örömöt.
A 8.6 óta elkezdtem újra a játékot 9-10-es szinten, sőt vásároltam is két 10-es tankot, mert újra jó érzés játszani ott. És bár az artyk továbbra is képesek egylövésezni, de már jóval kevesebben vannak és nem érzem úgy, hogy csak róluk szól a csata. Inkább hasznos tagként válnak a csapat részeivé, aki eddig tudott artyzni, annak ez a "nerf" nem is volt igazi "nerf". Ezt jó stattal rendelkező artistáktól hallottam.
A "sírás" természetes velejárója a játékban átélt csalódottságunknak, ez a fórum pont erre lett kitalálva. Ide lehet jönni e-péniszt mutogatni, sírni vagy akár tanácsot kérni, nekem ezzel nincs bajom (persze én is a "sírók" közé tartozok sokszor).
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7992 üzenetére
Jaj! Most láttam, hogy még van rám vonatkozó rész.
Az a hely addig jó 110-el Pearl Riveren, amíg nincs értelmes játékos az ellenfélnél. Jártam már úgy, hogy összesen 3-4 tiliolit tudtam csinálni, mert az ellen KT szakasza kinézett magának és a toronykupolán át szétlőttek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7992 üzenetére
Az én összes német tankomon is az a jelölés van. Eddig nem is vettem észre, hogy lecserélték a négyzet alakú jelölést erre a keresztre. Nekem ez jobban tetszik, olyan teutonos.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Nem veszi figyelembe. Itt van a táblázat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #7894 üzenetére
Wikin I-vel van írva, nem 1-essel azért úgy írtam én is.
Hasával is próbálkoztam már, de arról is pattogott + túl kicsi felület. Majd egyszer ha közelebb leszek hozzá, kipróbálom. Azért volt meglepő a dolog, mert amikor nekem volt, akkor a levélbedobó nyílást és környékét sűrűn átlőtték.
-
Dobi 562
addikt
Szerintetek az SI-I nem lett keményebb? Mostanában alig-alig tudom átlőni szemből, pattan még a gold is róla. Még a levélbedobó nyílás is pattogós lett. Vagy csak a random tréfálkozik?
-
Dobi 562
addikt
Beindult a Patton nyerő széria.
Victory!
Map: Sacred Valley
Date: 2013. július 20. 20:42:42
Vehicle: M46 Patton
Exp: 1 713 (Fine: 6) + Credits: 72 922 (Fine: 2 385)
Achievements: : SzárnysegédVictory!
Map: Arctic Region
Date: 2013. július 20. 20:51:18
Exp: 1 662 + Credits: 58 414Victory!
Map: El Halluf
Date: 2013. július 20. 21:10:29
Exp: 1 716 + Credits: 63 093Victory!
Map: Erlenberg
Date: 2013. július 20. 21:23:30
Exp: 1 719 + Credits: 61 920 -
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #7888 üzenetére
Én az E-50-el voltam nagyon béna, az volt az első 9-es medem. A Pattonnal még javítgatom a statomat, mert a Pershing ágyújával nem volt ilyen eredményes.
Úton vagyok én is a szovjet med ágon, a T-44 már fullos, "csak" 122-es löveget és a T-54-et kell kifejlesztenem belőle. A T-43 és T-44 is nagyon tetszik/tetszett, és a T-54-ről még nem hallottam rosszat soha.
Angol med ágon is elindultam, jelenleg a Crusadert duplázgatom. Előbb volt egy játékos aki FV4202-vel 7500 sebzést osztott ki és eldöntötte a csatát (sajnos az ellennél).
-
Dobi 562
addikt
Ebben a csatában megmentettem Daggerheart seggét a rá támadó T-50-2-től, igaz nem köszönte meg csak a helpet nyomogatta.
Azért meleg volt a helyzet, az első lövésem csak láncolta a kis bestiát, aztán volt egy ami mellé ment, de kettőből kivégeztem és a celebünk is túlélte.
------------------------------------------------------
Egy régebbi csatában majdnem ki is lőttem őt. Én 50 100-al voltam, ő SU-122-44-el. Kapott egy tárat, és pont az utolsót lőttem volna bele, mikor kilőtték előlem. Végül is nincs jelentősége, csak Diegho példálózott vele régebben, azért jegyeztem meg a nevét. Meg mert anno az xvm őt is lilának színezte. -
Dobi 562
addikt
Legyen igazad!
Nem gondoltam volna, hogy a Patton a top lövegével ennyivel jobb lesz, mint a Pershingével. Jobbnál, jobb köröket futok vele.
Victory!
Map: Redshire
Date: 2013. július 20. 19:07:54
Exp: 1 558 + Credits: 65 106
Achievements: : SzárnysegédVictory!
Map: Sacred Valley
Date: 2013. július 20. 18:30:31
Exp: 1 965 + Credits: 65 320
Achievements: : Top Gun -
Dobi 562
addikt
Kedves honfitársunk szembesült vele, hogy az IS-3 lőszerrekesz találattól képes eldurranni.
-
Dobi 562
addikt
A nyári csaták alcíme lehetne: Lemmings and Campers.
-
Dobi 562
addikt
Ugyebár direkt leírtam, hogy azzal van bajom amikor biztos nyerő helyzetben használják a 0 sebzéses töketlen kemperek. Tőlem foglalhatsz nyugodtan, én megyek sebzek a több xp/kreditért. Nyilván ha olyan a helyzet én is beállok a körbe.
----------------------------------------------
(#7854) Runo: jobb játékosállományért cserébe odaadnék pár %-nyi győzelmi arányt.-----------------------------------------------
Lassan elfogy a kreditem de 8K xp és meg van a IX-es löveg a Pattonra. -
Dobi 562
addikt
válasz
Taragas #7849 üzenetére
Én akkor szoktam felháborodni a "GG"-n mikor a low bobok akik végig hátul kempeltek beállnak 5-en foglalni és nyomják a csetre a "GG"-t. Végül is nyerünk, de még sok-sok fincsi sebzést be lehetne vinni az ellennek és nem is értem hogy nekik mi tetszett abban hogy egyetlen lövés nélkül befoglalnak.
Mielőtt félreértenétek, nem a foglalással magával van bajom, hanem amikor biztos nyerő helyzetben is használják.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #7846 üzenetére
Meg tudom érteni, hogy néha-néha minden "normálisan" játszani akaró eljut arra szintre, hogy a hülyékbe belelő. Én egy fegyelmezett embernek tartom magam a valódi életben, de a WoT közben egyre gyakrabban elgurul a gyógyszerem...
Egyébként nem értem az olyanokat, mint általad is említett Löwe tulaj. Én is sok ilyennel találkozok, több 10K csaták után is úgy játszanak mint a kezdők. Hogy tudják megtagadni maguktól, hogy hasznosítsák a tapasztalatot amit felszednek csaták során? Gondolom azért pár ezer csatát lenyomott személyesen is, nem csak BOT programmal... Ha normálisan próbálja meg az ember elmagyarázni nekik, hogy miért szar amit csinálnak, akkor elintézik egy "STFU noob"-al, ha meg beléjük lő, az semmit sem használ mert ahogy mondtad te is, következő alkalommal is ugyanazt fogja játszani.
Olyan ez mint amikor a tiltólistámról valamelyik marhával egy csapatba sorsol a gép. Először fogalmam sincs miért került oda, de általában pár perc után már eszembe jut ha figyelem mit csinál.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
"Nyomom a duplavét, leesik a lánc, egy kis piros villódzás, majd vissza a garázsba." - Bingisz
----------------------------------------------------------------------------------
Első értelmes csatám SP-vel a peccs óta. Persze a farmolás nem jött össze, mert 16 goldot (mindet amit magammal vittem) ellőttem a Ferdire és JP II-re. A végén ha a Black Prince ügyes, akkor kicsinál, de közel jött és be tudtam lőni a weak spotot rajta. A weak spotot amit távolról nem is láttam.A csapatról annyit, hogy a SU-152, SU-122-44 és KV-5 0 sebzéssel halott volt már a csata 2. percére.
-
Dobi 562
addikt
Kicsit költséges tank ász. Csak goldot lőttem, még mindig a Pershingtől örökölt ágyúval használom szegényt.
Visszajátszás van, de semmi extra. A sebzés azért lett ilyen sok mert kilődöztem full életről egy afk IS-3-at, meg egy félhülye Conquerort aki a nyílt mezőn kempelt. Aztán az oldalát mutatva elkezdett menekülni, kigyulladt, nem oltotta el. "Ő nem a statért játszik, hanem élvezetből." Úgy látszik ők nem a nyerő csatákat élvezik.
-
Dobi 562
addikt
A csatáim kezdenek egy kabaréhoz hasonlítani.
Először szemtanúja lehettem amint egy SP kivégez egy IS-3 & VK4502A duót sebződés nélkül közelharcban! IS-3 full életről indult, Aladár 600 HP-ról, az SP sértetlen volt és az is maradt. Szóval van még remény, hogy az SP nem teljesen használhatatlan. Azért hozzá tartozik, hogy az SP 58%-os pléjer volt a másik kettő 39 és 44.
Következő csatámban egy SP HE-vel lőtte az ellent, röpködtek az 50-es dmg-k. 17 találatból csinált 659 sebzést, bár ezzel túlteljesítette a 400-as sebzésátlagát. Nevében a 666-os szám xvm nélkül is elmond mindent a gazdájáról.
Ez egyébként valamiféle kamaszkori vagánykodás lehet, vagy valami kemény kecskeáldozó szektások is rákaptak volna a játékra? Ne válaszoljatok a kérdésre.
-
Dobi 562
addikt
Elkövettem azt a hibát, hogy véletlenül az xmv stat mutatós ikonnal indítottam a WoT-ot, nem kellett volna. Meglátom az ilyeneket és már csata elején felmérgelem magam, hogy az ilyen "csapatjátékosok" miért erőltetik a játékot...
A betcsetnek 1 perc elég volt hogy meghaljon, mert belerohant frontálisan az ellen keménymagjába, és természetesen 0 sebzéssel eltávozott. Az 50B meglepő módon kiosztott 3800 sebzést, így ő kellemes meglepetést okozott.
Az is igaz, hogy pár száz csata alatt nem mérvadó a győzelmi arány, tehát az 50B-ből még lehet valami. A betcset az valószínűleg esélytelen a fejlődésre.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7767 üzenetére
Szokott égni a WZ de azért nem olyan sűrűn hogy zavaró legyen. Bár ha én találatot kapok vele, akkor azt általában követi gyorsan 2-3 másik és vége is a csatámnak vele. Azzal a tankkal nem lehet átlagos csatát menni, vagy pörögsz, spottolsz, sebzel végig vagy elhullasz 1-2 perc alatt. Nálam legalábbis ilyen, csak mostanság a 2. verzió a gyakori.
-
Dobi 562
addikt
Azért van akinek jól megy vele.
Mondjuk nem tudom mennyi volt a bevétele, mert nála nem úgy írja ki a statistic pack, mint nálam, hogy a csata utáni jelentésben már a javítás és lőszer/fogyóeszköz árával levont összeg szerepel.
Ma maradtam pár csatában nézni mások SP-jét, lőtték át mindet orrba-szájba. Frontpáncélt, lövegpajzsot simán átverték. Nem tudom mennyien használnak gold ammo-t, de akkor is fura.
-
Dobi 562
addikt
Nem leszek telhetetlen és 2 30%-os nap után megelégszem ennyivel:
Wins / Battles 8 / 11 72.7%
Avg. / Total Exp. 919 / 15 487
Credits total 362 129Egyébként is az utolsó csatában megkaptam az isteni jelet, hogy mára hagyjam rá (3 TK az ellenfélnél).
--------------------------------------------------------------------------Az M10-nek álcázott Párduc ha elkapja a fonalat, nagyon szépen termeli a zsozsót. Az SP-vel való játéknak jelenlegi formájában nem sok értelmét látom.
-
Dobi 562
addikt
Most, hogy 20 perc alatt 4 csatát buktam a WZ-131-el, ki merem jelenteni ebben a fogyatékos játékosállományban scout tankkal van legnehezebb dolga az embernek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7723 üzenetére
Nem szoktam figyelni a sebzéseket, de nem hiszem hogy a majd 1200-as átlagoddal aggódnod kéne. Én nem igazán erőltetem már azt a tankot, régen amilyen jól ment vele most olyan szarul.
Fordult a kocka és most a felderítő panther az ami megy nagyon.
-----------------------------------------------
(#7724) fsb1000: a láthatósági rendszer eddig is pocsék volt szerintem...
-
Dobi 562
addikt
Azt néztem is, hogy lövés pillanatában egyből kilépsz sniper zoom-ból, néha olyan mintha túl hamar tolatnál vissza és azért megy mellé. De ez lehet csak a visszajátszásban látszik így.
----------------------------------------------------------------------------------
Néha én is szoktam kempelni, csak én általában megtalálom a jó helyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest