- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #3330 üzenetére
Vannak akik 100.000ft elköltése nélkül is tudnak játszani. Nevet nem mondok. Elég ha annyit írok miatta nem írsz az on-ba. Össze lehet hasonlítani kettőtök teljesítményét.
Amúgy az eff érték kb semmít nem jelent. Az ember sok tankon átrobog. Sokkal stock állapotban nem tud mit kezdeni vagy gyengébb teljesítményt nyújt. Persze neked ez ismeretlen fogalom. Hiszen free xp-t váltottál nem is keveset.Amúgy leírhatod minden hsz-ben, hogy ez off topik. Attól sem a ph szerkesztőit és cikk íróit ne sértegesd. Ahogyan engem sem. Ha pedig nem birod az itteni klímát vagy a ph-n dolgozókat. Kereshetsz másik fórumot is. Azt gondolom az jelezhet valamit a számodra, hogy jó párszor bannoltak. Azaz rossz úton jársz.
KaLeun: te már csak tudod milyen az én fajtám.
Egyébként a modker mindenkinek nyitva áll. Bárki beírhatja azt ami a ph alapelveibe ütközik.
-
Gyuri27
félisten
Imádom mikor a mi light, med (scout tankjaink) a bázison egymással fogocskáznak.
Su-152 14 csata 9 vereség. Nincs szopó ág ám. Csak full lemingekkel rak össze.
Holnap az event miatt meg még rosszabb lesz szerintem. -
Gyuri27
félisten
Kis statisztika.
T25: 5 csata 4 bukó.
Ami az érdekes, az az átlag sebzés. Ma ez kereken 84-re jött ki. Emlékeztetőül az ágyú 110-t tud (elvileg, átlagban). Ezentúl majd számolgatok, jegyzetelgetek. Kiváncsi leszek 50-100 csatánál, hogyan alakul az átlag sebzés. -
Gyuri27
félisten
válasz
robogo81 #2576 üzenetére
A su 85 látótávja valóban kicsi. A 85b és a 100 jó látótávval rendelkezik. Valamint a rejtőzködésük jó.
A 85-t végig szenvedtem. A fent írt két td-l viszont szeretek játszani.
A csigaszem és a háló ingyen rakható. Azaz kb az összes td-re egy garnitúrát kell venni.
A csigaszem +25% látótávot ad. Igaz, hogy a 85-nél ez se sok. A többinél majdnem maxolod a látótávot. -
Gyuri27
félisten
Ma is játszik az összes iq betyár. 2457 saját, 326 spot sebzés arra volt elég, hogy 15-5-re kapjunk ki (t29-l voltam).
Persze megint volt egy afk. Felnyomtam. Remélem ban lesz a vége. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
T6 csata. Én kv1-l. Sebzek 2100-t. Ölök hatot. Természetesen kikapunk.
Nevetséges. -
Gyuri27
félisten
Szép a mai reggel is. 2 t8-10-s csata. Mindkettő csúnya bukó. Persze a leming rushal indult mindkettő.
-
Gyuri27
félisten
15 csata.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. január 22. 17:29:02
Jármű: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1 732 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 560
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "IA III és a II már meg volt. Bitang ez a cucc. Pedig a legénység csak 80%.
Javaslom kipróbálásra mindenkinek. Venti, scope és háló nem árt rá.
-
Gyuri27
félisten
A wg elmegy a büdös francba. 5 lövés 5 átütés. Csak az utolsó sebzett. A szép benne, hogy prem lőszerrel.
Full lehúzás az egész.
Arról nem beszélve, hogy megint full lemingek játszanak. -
Gyuri27
félisten
válasz
Paul119 #1989 üzenetére
T32 6 csata után duplázódott. 6 csatából 4 volt leming rush.
Egy támadás volt (mi támadtunk). Ahol a két amx hátul bohóckodott. Már majd mindenki könyörgött, hogy menjenek scoutolni. Eszükbe se jutott. Aztán nagy fogócskázásba egymásnak mentek. meg az artynak. Annak így maradt fél hp-ja.
Vissza mentem és az egyiket kilőttem. A másikat meg az ellenséges scout lőtte ki.
Írta a lidérc, hogy reportoljanak. A löwe meg beírta, hogy report your mother ass. Az arty meg megköszönte.
Szóval érdekes meccs volt.
A t32 el van nálam átkozva. Ritkán kerülök vele jó meccsbe. Ezt tetézi, hogy még nem érzem a tankot. Így t9-10 csatában elég vacakul megy.
Próbálom a kínai ágat is vinni. Hát ott is vannak érdekes dolgok. Amit szintén nem értek. Hiszen nem kezdő játékosok vannak már ott sem. De mivel alacsony tieren megy a harc mindenki tesz rá mi történik. Ha két perc alatt hal megy boldogítani másokat.A kínai stuart elég használhatónak tűnik.
Kiváncsi leszek a t-34 csájna változatra és a többi tankjukra is. -
Gyuri27
félisten
Az összes retardált játszik ma.
Leming vonat mindenhol. Foglalják a bázist és senki nem megy vissza.
Nevetséges. -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #989 üzenetére
Persze ha nem jön be az ai tank. De ha veszel pl egy t-25-t azt nem fogod eladni szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #983 üzenetére
Ha van bia ami szintén 5%+-t ad mindenhez még saját tanknak is néznek.
Ha sokat játszol egy tankkal megérheti a festés. Ha nem akkor ablakon kidobott pénz. -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #981 üzenetére
Már nem csak cép lesz tőle.
5%-t ad a cammóhoz. Nyilván aminek van is az elég sok tud lenni. -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #977 üzenetére
A legénységnek meg első skillnek mehet álcázás vagy látótáv nővelés (pk és rádiós azt hiszem).
Igazából a festés lenne jó. De ugye az 450k egy hónapra. Így meg nem éri meg (meg hát sok a városi pálya is).
Lényeg a lényeg. Szépen lehet dugni azt a kis td-t. A látótávolsága meg könnyen maxolható.
Talán ezért is nem boldogultam a sima 85-l. Mert az meg olyan vak mint az állat.
Valamint a 85b lövege még t6-ba is jó. A 85 lövegével meg nem tudtam mit kezdeni magasabb tierben. -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #975 üzenetére
Kell rá háló meg optika. A világ végéig ellátsz, téged meg nem látnak. Ráadásul ez a két cucc simán rakosgatható.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #966 üzenetére
A b és a 100 az szerintem jó. A sima 85-l nem voltam megbarátkozva.
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. december 1. 21:14:53
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 254 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 292
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top GunMég mindig jó ez a tank.
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. november 18. 12:43:37
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 2 721 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 556
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Ehh ha egyszer 100% lesz a legénység.
-
Gyuri27
félisten
LOL Nem lehet úgy sebzést osztani, hogy nincs scout. A társaság fele az első percben elhal. A kedves arty meg egy nyomorult td-re (álló helyből) nem képes rá lőni. Mikor egyedül védem az egész oldalt.
Amúgy a story stimmel. Neked is inkább barbizni kellene.
Egyébként bármikor állok rendelkezésedre 1v1 formájában. Ott meg mutathatod mit tudsz. -
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 23. 20:35:36
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 857
Szerzett kredit: 14 147
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"80%-s legénységgel.
Igaz háló, scope, rammer fönn van. Illetve minden modul a legjobb.
De ettől függetlenül jó tank ez nagyon. Ajánlom azoknak akik ki a karnak kapcsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest