- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Ki lehet próbálni wg szerverek címével is.
eu1 címe: login.p1.worldoftanks.eu
eu2 címe: login.p2.worldoftanks.eu
Nálam 11 állomáson megy keresztül az info mire a wg szerverig elér.Ugyanezekkel a címekkel meg is lehet őket pingelni. Annyit kell adnia mint amennyi a játékban szokott lenni a pinged.
Érdemes kipróbálni a ru3-as szerverrel is: login.p3.worldoftanks.netA ru3-as szerver Németországban van és például nálam sokkal jobb rajta a ping mint az eu2-n.
Vagyis elvileg ruszki szerveren jobb pinggel tudnék játszani, mint eu2-n. Ez is a wg-t minősíti. -
kchryss
veterán
4-ből 2 csomagvesztés az nem jó jel. Nem a wot-tal van baj nálad.
pathping 8.8.8.8
Ez kilistázza az ip címét a gépeknek amiken keresztül eljut a kérésed a google szerverig.
Általában így van a sorrend:
0 - a géped saját hálozaton belüli ip-je
1 - a routered ip címe
2 - a szolgáltatód ip címeping -l 1500 -n 40 8.8.8.8
Ez 40x pingeli meg a google-t és utána kiírja a statisztikát róla. Ha van csomagvesztésed vagy sok a magas ping, akkor utána ugyanezzel a módszerel pingeld meg a pathping parancsnál kapott ip-ket. Vagyis a 8.8.8.8 helyett azt az ip-t írd amit a pathping adott 1-es 2-es 3-as stb szám után.Először a rourered. Ha itt is van csomagvesztés akkor a hiba a te hálózatodban van, nem a szolgáltatónál.
Utána a szolgáltatód ip-jét. Ha a routerednél nem volt lag, de itt igen akkor a hiba a routered és a szolgáltatód között van vagyis szolgáltató hiba. Ilyenkor addig kell verni az asztalt amíg meg nem oldják.Nálam most megjavult, tegnap sok csomagvesztésem volt. De ilyen a szolgáltatóm, hol jó hol nem jó.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #46541 üzenetére
Grat!
A brit challenger at7 kombó meglepett. 2 ilyen fos td-vel végigtolni a küldetést nem lehetett semmi.Én baromira el vagyok maradva. Ennek fő oka hogy nem tudom jól beosztani az időmet. Én ott maradok nézelődni a csatákban és sokszor 2 csata között is beiktatok egy kis pihenőt. Kb 600 csatát mentem eddig a maraton alatt. Ennek egy része ráadásul nem számított bele a maratonba, mert németeknél volt e50m küldetés és a borsigot is ki kellett húznom az emillel, így elég hamar kész lettem a német maratonnal, de még játszanom kellett velük az előbb említett német küldetések miatt.
472 kill hiányzik még, azaz napi 68 kéne átlagban. Tegnapra is beterveztem egy 100 killes napot aztán 10 csata lett belőle 11 killel.
Nem volt olyan nap a maraton alatt amikor 40 csatánál többet mentem volna és több napot teljesen ki is hagytam. Így nem sok esélyem maradt, de azért még meghúzom a végét, hátha összejön.(#46546) @nightmare13:
Amikor én húztam akkor imádtam, egyik kedvenc tankom volt. Pár hónapja nerfelték a tornyát amire semmi szükség nem volt. Előtte gyakorlatilag a játék egyik legkeményebb tornya volt szinte gyenge pont nélkül. Volt hogy 6000-et pattintottam vele, 9-es tankokkal se lehetett belőni. Viszont ez volt az egyetlen op tulajdonsága és ezt is csak korlátozottan lehetett kihasználni a kicsi gundep miatt. Most hogy belőhető a torony teteje nem is megyek már vele. Kár érte. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #46539 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
madness #46525 üzenetére
Én nem ajánlom a használatát. Wotinfo-n épp nemrég olvastam erről az appról. Rosszpenz rakott fel egy youtube video-t amin ez volt reklámozva, de azóta már törölte is, mert lehet hogy adatokat lopnak vele a készítők: forrás
Nem próbáltam az appot, de ha meg kell adni a wot-os felhasználó neved és jelszavad akkor felejtős a használata. Jelszavad soha ne add meg hitelesített wg oldalakon kívül senkinek! -
kchryss
veterán
válasz
robogo81 #46511 üzenetére
Torony tetejét kell lőni és a kupolákat. Úgy célozd be a kupolát hogy alá is mehessen akkor nagyrészt jó helyre megy. WZ111-gyel volt hogy 4-ből 4x bevertem így. Ha viszont ő van magasabb pozícióban akkor nehéz eltalálni, olyankor a hasa alja lőhető be 45% hatékonyságban.
-
kchryss
veterán
És tényleg 2 napja adták hozzá.
"Александр 2487a88 add DamageLog 2 days ago"Egyébként tök mindegy mert nem erről a visszaszámlálóról van szó, ezért biztos nem tiltanak.
"szóval az xvm is be lesz tiltva.....
"
Vannak olyan elvetemültek akik már ezt vízionálják.
All XVM users will be baned 15.10.2016 -
kchryss
veterán
Az xvm-ben csak hitlog van a dmg panel-t ami írja a töltésidőt is külön rakod fel.
(#46479) @rlazol:
Ettől függetlenül ez a fajta töltésidőjelzés biztos nem lesz tiltva. Itt kokrétan arra a modra gondolnak ami minden tank fölé rakja ki vizuálisan a töltést mint a képen is. Ez a minden tank fölé kirakó mod szerintem is súrolja a cheat határát. Nem a töltésidő kijelzése ami nagy előnyt adna hanem az hogy így látod melyik tank lőtt már, míg csata közben ezt csak a nagyon jó játékosok képesek figyelni sok tank esetén. Nyilván nem egy kategória az aimbot vagy döntögető modokkal, de azért ad annyi előnyt hogy megértem ha tiltják.Az autoaim kérdéses. Ebből a megfogalmazásból én arra következtetek hogy az is tiltott amit itt sokan használunk/használtunk autoaim+snapping néven. Ez a mod egyébként amerikai és ázsiai szervereken külön kiemelve az engedélyezett modok között van. Szóval nem tudom.
Szerintem ne használd, én sem használom már régóta. Egyébként meg ez az orosz mod lista csak kiindulási alapnak jó. Eu szerveren lehet nem is lesz ban hullám, pedig én örülnék ha lenne. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #46463 üzenetére
T8+ban még könnyebb is. Bemész 2 zunikummal 10-es szakasszal akkor a 70% is simán tartható. Ezért csalóka stat a wr. Persze ha valakinél 50% alatt van az sokat mondó, de ha magas akkor meg kell nézni a többi statot hogy miért magas.
"Az is nagy igazság , hogy nem szabad egyhuzamban többet játszani 2-3 óránál , mert onnan megfigyelhető a teljesítmény rohamos csökkenése."
Ez az öregedés jele.(#46474) @woryz:
LIST OF FORBIDDEN MODS ON RU SERVER! - TWB-Gaming -
kchryss
veterán
Nálad valami rendszer szinten nem stimmel, nem véletlenül omlik össze a wot annyiszor.
Telepítsd újra a directx-et és a visual c++t, akár régebbi verziókat is. Nézz körül a vírusírtóban nem rakott-e karanténba valami wot fájlt.
python logom -
kchryss
veterán
Remélem a sandbox alapján tervezett szórás nerfet nem vezetik be, mert akkor tényleg nem lesz értelme gyenge pontot célozni. Ezzel még inkább elmenne a játék a ne gondolkozz hanem tölts goldot irányba.
Minden esetre én ha meglátok szemben egy mod1-et kapásból lövök egyet a tornya közepére célozva. Az rng úgyis félredobja kicsit és ha oldalra dobja akkor pont jó is.
-
kchryss
veterán
válasz
bal8080 #46307 üzenetére
Ugyanez lett volna az eredmény ha spotolsz is. Nem azon a területen dőlt el a csata. A buta játékosok amikor látják hogy bukta lesz, keresnek egy bűnbakot a közelben akin elverhetik a frusztrációjukat. Jobb esetben csak beszólnak cseten, rosszabb esetben ki is lőnek.
Szerintem a 1390 az ellenféltől berohant középre és spotolta őket a dombon ők meg nem látták ezért voltak idegesek. Esetleg beállhattál volna a bokorba a kő mellé passzív spotra, de az eredmény ugyanez lett volna mert áttolták a mocsarat.
2-es szakasz meg idióta volt. Nem tudtak onnan lőni ezért megnyomorították az egyetlen lightot aki segíthetett volna még nekik. Okos húzás volt ... -
kchryss
veterán
válasz
Stanislav84 #46299 üzenetére
Grat!
Ha 1-gyel többet lősz, az t25at meg 1-gyel kevesebbet akkor nagy kaliber és ász is meg lett volna.
Elég ritka lehet a 3000 sebzéses kör amire 2. osztályt ad ezzel a tankkal. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46284 üzenetére
Nem neveztél erre(katt) a versenyre? Pont akkor volt a td része a versenynek. Tegnap járt le a határidő, ha nem neveztek sokan lehet skorpiont érő kör volt.
-
kchryss
veterán
válasz
elttiL #46187 üzenetére
Én is az angolokkal kezdtem annak idején. Különös módon szerettem is őket. Churchilleket és a Black Prince-t is imádtam és az at2, at8-cal is volt jópár nagy csatám. Ez kb 2 éve volt. Most új accountomon elővettem a black prince-t és az at-8-at, mert mindkét ág 10-ese kéne. Teljesen más élmény velük játszani mint annak idején volt. Vagy én szoktam el a lassú tankoktól vagy a meta változott meg. Én inkább utóbbira gondolok. Sokkal gyorsabbak lettek a csaták, a legtöbb 3-4 perc alatt már el is dől, ez pedig nagyon nem kedvez a lassú tankoknak. AT8-cal ha mennem kell sírva fakadok.
Távcső ki-bekapcsolás alatt nem tudom mire gondolsz. Ha periszkóp van a tankon akkor az automatikusan bekapcsol miután megálltál és kikapcsol ha elmozdulsz.
Igen printscreen-nel szokás elmenteni, illetve ha olyan a csata akkor a replay-t is mentheted. WoT főkönyvtárában van egy screenshots és egy replays mappa, azokba menti. -
kchryss
veterán
válasz
elttiL #46130 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva a vertikális szinkronizáció akkor szerintem mindegy milyenre állítod a grafikát, mindig maximum körül próbálja hajtani a vga-t. Ilyen szempontból a wot amúgy is elég optimalizálatlan. Nekem jóval gyengébb vga-m van, de régebben amikor melegedési gondjaim voltak próbáltam mindenféle grafikai beállítással. Mindegy volt mire állítottam mindig maximumon terhelte, még akkor is amikor minimumon volt minden beállítás és 200 fps-em volt.
Szerintem ez attól függ hogy van megírva a játék. A wot pedig úgy van megírva hogy mindig fullon tekeri a vga-t.(#46131) @galervin93:
Az is vicces amikor a löveget lövik el. Csapkodod a bal egérgombot és nem érted miért nem lősz. -
kchryss
veterán
Type 95 Heavy 3D modell
Bal oldalon lent egy körrel állíthatod merre nézzen a löveg, láthatsz 2 kiugrást benne. Ott azért kisebb a gundep, mert attól a csöcstől ami az elején és hátulján van nem tud lejjebb menni. Az oi is ilyen csak ott 2 csöcs van.
Egyébként az egész játék egyik legtrógerebb tankja a 4-es a japán heavy szóval gyorsan ugord át.
Az 5-ös az már jó gép. -
kchryss
veterán
válasz
elttiL #46096 üzenetére
Ha megtartasz egy tankot, akkor két észszerű lehetőséged van:
1. Megtartod benne a legénységet és a következő tankba új legénységet képzel.
2. Átképzed a legénységet a következő tankba és újat képzel abba amelyiket megtartasz. Ez a gyakoribb megoldás.Sajnos ez így működik. Ide-oda nem éri meg képezni őket, mert akkor folyamatosan csökken a tudásuk.
Illetve használhatod átképzés nélkül őket, de akkor azon a tankon amire nincsenek képezve 20%-kal rosszabbul teljesítenek és kevesebb xp-t is kapnak, ezért nem éri meg őket így használni. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46060 üzenetére
Az a nem vicces hogy a szórást tovább tervezik nerfelni. Vagyis még ennél is sokkal több lövés menne a célzó széleire és kevesebb középre:
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46049 üzenetére
Az fcm-mel pont pár perce mentem egy hasonló kört.
Viszont néha az ellenkezője is megtörténik amikor tök reménytelen kapáslövést ad be. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #45981 üzenetére
Az a szívás hogy pont itt van egy ugrás a követelményekben. 4-5-7-8k kell az lt-15-ökhöz. 4k-s kört ha odafigyelek akkor 5-6 csatánként megyek átlagban 8-as light-tal, viszont 7k-s kört kb 100 csatánként.
Ez a maratoni időszak egyébként nem kedvező a spotolós küldetéseknek. Inkább sebzésből kell megoldani. Elképesztő milyen állatkert van most. Tele van a játék botokkal. Szerintem sokan bíznak benne hogy majd a bot algoritmus kifarmolja nekik a t-44-100-at.
Ritkán szakaszozom, de tegnap este mentünk pár óra tier10-es szakaszt hármasban. 75% winrate lett. Utána hajnalban gondoltam farmolok még kicsit és veszek egy 9-es tankot amíg le van árazva. Sikerült vele lerontanom a napi wr-em 75-ről 55%-ra.(#45982) @mcwolf79:
9k pattintás?! Kitartóan lőhettek. -
kchryss
veterán
válasz
rlazol #45929 üzenetére
(#45927) @diegho:
Na utánaolvasgattam a dolognak. Minden forrásban azt találtam hogy az epic medálért ugyanakkora xp szorzót kap az illető a nem vesztes csatára, mint amekkora a győztes csapaté. Ez a szorzó vagyis a győztes xp szorzó azonban nem pontosan 1,5 hanem egy ehhez közeli szám, a csata alakulásától függően változik ez a szorzó.
Tehát a vesztettünk ezért lett harmadosztály állítás nem igaz mivel pontosan ugyanerre az alap xp-s teljesítménye pontosan ugyanennyi xp-t kaptál volna győztes csatában is. Így az osztály is ugyanaz lett volna.Életben maradásért járó bónuszról nincs értelme beszélni, mert nem maradt életben. Ilyen mi lett volna ha alapon akkor azt is mondhatnánk ha lett volna még 6 killje meg 10 ezer sebzése akkor magasabb osztályt kapott volna.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #45788 üzenetére
Jah tényleg van kredit bónusza. Viszont a cikkben vbaddict nettó kredit bevételre hivatkozni felesleges. IS-3-at minden bot megszerzi és játszik is vele jó sokat goldot spammelve 0-át sebezve. Ezt a tankot viszont botok nem sokan szerezhetik meg. Persze hogy sokkal nagyobb az átlag kredit hozama ha ezzel sokkal jobb játékosok játszanak.
Egyébként ha ennyire jól termeli a kreditet akkor tényleg baromi pontatlan lehet, mert alig találkozom vele randomban.
Ez olyan mint amikor statisztikára hivatkozva kihozzák hogy az fv304 és a bishop a legjobban kereső nem prémium tank. Hát persze hogy vezetik a statisztikát, mert nincs prémium lőszerük. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #45771 üzenetére
(#45774) @jr1994:
Itt a kv4-kv4k-is3-is5 összehasonlító táblázat: [link]
Itt meg a Kreszlávszkij páncél modellje: [link]
Én biztos hogy nem választom a Kreszlávszkij-t. Nem tetszenek a paraméterei és elég hátul van a tornya ami sidescrape-nél előny, de minden másnál hátrány. Nálam az a kérdés hogy IS-5 vagy Chieftain95.
Azt honnan vetted hogy jó az IS-5 kredithozama? Én épp azt hallottam hogy nincs is neki kredit bónusza csak legénységi. -
kchryss
veterán
válasz
nightmare13 #45766 üzenetére
Grat! Az enyémet anno lelopta az artynk.
(#45767) @rlazol:
Szerintem te benézted az avatárt. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #45758 üzenetére
Speckó prém lőszere van, nem a szokásos nagyobb átütés ugyanannyi sebzés hanem kicsit kisebb átütés, de jóval nagyobb sebzés. Ezért 6-os csatában érdemes vele goldozni, mert többet sebzel 1 lövéssel, nagyobb a dpm.
-
kchryss
veterán
Épp ideje volt már ezt a "bugot" javítaniuk. Ha így folytatják, ki tudja talán egyszer a szellem lövedékek is eltűnnek majd.
Komolyra fordítva, nekem tetszik az irány amerre a fejlesztések mennek. Előző fél évben több olyan dolgot építettek be a játékba amit a felhasználók szerettek volna, mint előtte évek alatt. -
kchryss
veterán
Aki eddig tudott villanás nélkül lődözni bokor mögül az ezután is fog tudni. Magát a spot rendszert nem voltoztatták meg csak a technikai hátterét. Vagyis ugyanazt fogod spotolni mint eddig annyi különbséggel hogy most nem akkor jeleníti meg azt a nyomorult tankot amikor már fedezék mögé szaladt hanem sokkal hamarabb.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #45733 üzenetére
FCM-en nem kapcsolja be a legénység gyorsítást. Megy vele jó sok kört. A gyűjtött xp-t átváltja free-re.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #45705 üzenetére
VAD-dal is jóban vannak. Épp most dobálják egymásra a sarat hivatalos wot fórumon: Magyarok klánháborúban
Valószínűleg a moderátorok majd törlik az egészet szóval aki bele akar kukkantani az gyorsan tegye.
Szép képet festenek a magyarokról ... -
kchryss
veterán
Szerintem nálunk ez lesz az akció: Special: Get Your Survival Pack
x3 első győzelem
tier 2-5 leárazás
akciós free xp váltás
fogyócikkekMajd írj rám az akció vége előtt hogy vegyek fogyókat.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #45460 üzenetére
Grat 5e spot nagyon szép az ELC-vel. Szerintem nekem is ezzel lesz meg először a 3 csík, mindig ezzel jártam a legközelebb hozzá csak nincs időm játszani vele. Ha meg nem egymás után játszok vele akkor könnyű kijönni a gyakorlatból a speckó játékstílus miatt.
-
-
kchryss
veterán
válasz
Atlantis #45414 üzenetére
Nem azért kapod a fókuszt mert puha vagy hanem mert a bitang ágyú miatt prio célpont vagy. Általában a minél nagyobb dpm-ű ellenfeleket kell elsőnek kikapni. Senki sem szereti ha 500-at vernek belé.
Én is mindig ezeket a tankokat lövöm elsőnek, de nam azért mert olyan szépen nyeli a repeszt hanem mert ha nem szedem ki akkor 3-4 ezret összelő és simán bukjuk a csatát.A kamója egyébként pontosan mennyi? Sehol nem találom neten. Ha jól tudom az újfajta garázs statnál kiírja a konkrét kamó értékeket, legalábbis teszt szerveren így volt. Akinek megvan ez és a sima rhm is az lőhetne egy képet róluk hasonló legénységgel.
-
kchryss
veterán
válasz
Patrick76496 #45390 üzenetére
Hype 59-et épeszű játékos nem tartja opénak, azok az idők már elmúltak. Azt inkább buffolni kéne.
Ez a skorpió viszont tényleg vicc. Nem lenne vele különösebb bajom ha nem prém tank lenne. Egy rakás fos prém tanknál arra hivatkoztak hogy egy prém tank nem lehet jobb mint az azonos szintű normál tankok. Hát ez erre a tankra nem igaz. Nem hiszem hogy nerfelni fogják, max akkor ha nagyon sokan sírnak miatta mint a t22 med-nél. -
kchryss
veterán
Na ilyen Radley-Walters-em sem volt még. Egyedül maradtam a csapatból egy pz2g-vel aki mind a 3 artyt kinyírhatta volna, de átengedte őket nekem hogy 8 killem legyen.
Mindenkinek ilyen csapattársakat kívánok.
Elképesztő egyébként hogy még mindig mennyire alábecsülik a Crusadert az ellenfelek. Nagyon jó tank, egyik kedvencem. De most a 75%-os legénységgel úgy mozog még mint egy bálna.
A kv220-nak meg nem tudom miből van az oldala, de derékszögben láttam rá és 6-ból 6x nem sebeztem végül skill ammora kellett váltanom. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #45175 üzenetére
Tegnap E50M-mel kempeltem prokhorovkán hátul a síneknél mivel középre nem ment senki. A csata 2. percében gondoltam egyet és elindultam a hegy felé. Volt egy E4-ünk a vagonok mögött az átjárónál, elmentem mögötte és kaptam egy 1700-as pofont az ellen artytól ami még ki is gyújtott. Nem jelzett a lámpám szóval az E4-et spotolták fel és én kaptam helyette az áldást.
Azért erre nem tudom mekkora volt az esély hogy pont akkor menjek el mögötte és pont akkor lőjön pont mögé az arty. -
kchryss
veterán
válasz
rlazol #45061 üzenetére
Győzelemért alig jár kredit bónusz. Nagyságrendileg hasonló kreditet kapsz vesztes és győztes csatára is.
(#45062) @emre:
Tegnap olvastam nightly changelogban, be is kartam írni, de kiment a fejemből. Pár órája adtak hozzá gunmark rendezési feltételt is, statbuzik rendezhetik a tankokat a kiválósági jel százalék alapján. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #44906 üzenetére
Jön a kampány ilyenkor sokan próbálják benyalizni magukat reward tank sanszos klánokba.
(#44903) @szbalogh:
Ha lenne mod ami direkt ilyenre színezi, Janó biztos felrakná. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777 #44764 üzenetére
Ezek közül egyiket sem tapasztaltam. A szakasz viszont bugos, szakaszban mentem senkit nem hívtam meg csata közben és csomószor beadta a dinamikus szakaszmeghívó hangot és úgy jelölte a szakasztársam mint ha ő hívott volna épp meg.
(#44768) @jim bcs:
Ezt a bekeményítetteket fejtsd már ki. Te vagy már kb a 4. aki ezt írja itt prohardveren, de én sehol semmi ilyenről nem olvastam. Áttértek egy fejlettebb script tecnhológiára ennyi történt. Idő kell amíg a modokat is átírják erre, de utána éppen könnyebb lesz modolni. Az áttérésnek semmi köze nincs ahhoz hogy a WG bármilyen lépést tett volna a modok ellen. -
kchryss
veterán
válasz
benvolio #44742 üzenetére
De minek viszonyítani ha a 445m-nél távolabbi tankokat sehogy sem tudod felspotolni? Akkor sem ha 550 felettire tornászod fel a látótávodat. A 445m feletti rész az ellenfél kamóját kompenzálja.
Minek megjeleníteni egy mondjuk 550m-es kört ha úgyis csak a 445m-esen belül tudsz spotolni? -
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #44579 üzenetére
Szerintem próbáld ki őket teszt szerveren. Papíron jó a tier limit, de például én a CDC-vel tudok játszani az FCM-mel viszont folyton szívok. Sokszor az az érzésem hogy inkább mennék tier10-ben CDC-vel, mint az FCM-mel bárhol mert annyira nem áll kézre. Egyébként engem elég ritkán dob fel CDC-vel tier10-be.
(#44566) @KisApám:
FV4202(P)-ből azért látni viszonylag ilyen keveset mert farmolásra vannak nála jobb tankok, a többség pedig farmoláshoz vesz tier8-as prém tankot. Régebben linkeltem egy csatámat vele ahol 4000 körül sebeztem és 50e kredit alatt kaptam, ugyanezért CDC-vel 80 küröl jött volna. Legénységhúzásra és funolni viszont kiváló az FV is. -
kchryss
veterán
válasz
diegho #44555 üzenetére
Ugyanolyan mint eddig. Csak az alap lőszer átütését emelték. Szerintem megéri az árát, én imádom, neked viszont nem hiszem hogy tetszene. Pontatlan, rossz gundep, gyenge páncél. Nagyon igényli a skilles legénységet. Ha viszont veled van az rng akkor a nagy alfával szép pusztítást lehet végezni.
Keveset dobálja magas tierbe és jól hozza a kreditet. Összességében azért a type64 szerintem jobb nála. -
-
kchryss
veterán
válasz
DrDobos #44340 üzenetére
Ha nagyon nincs hely a barakkban akkor kirúghatsz párat, de érdemes megtartani őket. Ha egy új tankba új legénységet képeznél akkor jobban jársz ha az ajándék legénységet képezed át rá.
Például KV-1-be akarsz új legénységet akkor kredites sorozással 75%-on kezdő legénységed lesz viszont ha az IS-7 legénységét képzed át szintén kreditért akkor 90%-osak lesznek.Garázshelyet akkor érdemes venni amikor féláron van. Előző accountomon több mint 70 garázshelyem volt úgy hogy 1 fillért sem költöttem a játékra. Sokszor van lehetőség aranyat kapni ilyen-olyan küldetésekért és azt mindig garázshelyre költöttem mindig akciósan. Ha megváltoztatod a jelszavad első alkalommal kapsz 300 aranyat.
Periszkóp, álcaháló és javítóláda ingyen pakolható a tankokon ezekből elég 2-t venni és pakolgatni őket. A többi felszerelést csak 10 aranyért lehet átrakni. Felszerelést is akkor érdemes vásárolni ha le vannak árazva, előre meg lehet venni azokhoz a tankokhoz is amik még nincsenek a garázsban.
(#44331) @KisApám:
Hajnalban meghívott két lila német focis szakaszba, 20-ból 19x nyertünk. Más élmény azért így játszani hogy a csapattársaid 5-ből legalább 4x eltalálják a labdát és jó felé is lövik.(#44336) @zodo:
A tökéletes támadó küldetést max 2x lehet teljesíteni, ha neked sikerült 3x akkor le a kalappal. -
kchryss
veterán
Ha klán szempontjából nézzük akkor csak a 6-os 8-as és 10-es tankok számítanak, mert ezekkel mennek strongholdozni és cw-zni. T-44-et nem láttam még klán csatában, de a tiger2 sem túl gyakori. Viszont nem tudni az újraegyensúlyozás után hogyan változnak az erőviszonyok. Ki tudja lehet a királytigris lesz a favorizált 8-as tank (álmodik a nyomor
).
Ha nem klán szempontot nézünk akkor ott vannak a rangsorolt csapat csaták. Oda úgy szoktak válogatni hogy 5db 8-as és vagy 1db 6-os vagy 2db 7-es és 7-eseknél az lttb-t és t29-et is pont szokták vinni bár a bulldog azért gyakoribb náluk.
Nem lehet biztosra megmondani mi változik még a jövőben, talán a tiereket is átvarilják a klános csatákban hiszen cw is csak tier10-ben volt régebben.
Jelenleg ilyen sorrendben adnám el őket ha megszorulnék (de csak ha már ki van fejlesztve belőle minden tank amit ki lehet): t44, comet, skoda, kv1, e75 -
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #44305 üzenetére
Engem a sebzés és átütés rngnél jobban zavar a szórásképé amit ráadásul tovább terveznek rontani. Így is akkora a célzókör hogy sokszor nagyobb mint a tank amit célzok. Felesleges gyenge pontokat rakni a tankokra ha úgysem lehet eltalálni mert máshova megy a lövedék.
(#44306) @jr1994: Én is nemrég kezdtem hearthstone-ozni. annyiban hasonlít a wot-ra hogy ott is van bőven rng és szopóág.
-
kchryss
veterán
válasz
DrDobos #44287 üzenetére
YasenKrasen napi statisztika
Valószínűleg aslainban is benne van, de az angol verzió. -
kchryss
veterán
válasz
diegho #44240 üzenetére
Akkor a döntéshozóitok olyanok mint a win10, mert nálam az is a tudtom nélkül frissített sok mindent.
Eszköztekepítési beállításoknál megadtam, hogy ne töltse le automatikusan az eszközökhöz a drivereket. Semmi hatása nem volt. 2015 júliusi catalyst drivert tettem fel, mert crimsonnal TDR-t dobált. Beállítottam mindent működött rendesen. Másnap aztán játék közben megint kaptam egy TDR-t, lenézek a tálcára és ott a crimson féle radeon settings. A 2015 júliusi drivert magától frissítette a 2015 novemberi crimsonra, még csak nem is legújabbra.
Azóta már teljesen visszavettem az irányítást a frissítsések felett a csoportházirendek szereksztésével. Nekem könnyű, mert azért viszonylag jól értek hozzá, de az egyszerű felhasználó ha alap beállításokkal rakja fel a win10-et azt rendesen meg tudja szívatni. Alapból minden drivert magától letölt és telepít, így ha valamihez egy hibás driver jött épp ki akkor azt is szépen fel fogja tenni. Az automatikus telepítés kikapcsolása nincs benne a sima update beállításokban így egy átlag felhasználónak igen bonyolult kikapcsolnia. Ja és win10 pro-ról írtam, nem csak a home-mal vannak gondok. -
kchryss
veterán
válasz
notika77 #44197 üzenetére
Jó megoldás, beállítottam így legalább tudom ha frissítés van, de nem lassítja be a netet azzal, hogy automatikusan leszedi.
Amúgy én is a csoportházirenddel oldottam meg. "Eszköztelepítések korlátozása eszközazonosítók alapján" és itt megadtam hogy a vga-hoz ne telepíthessen drivert. Amíg ez be van kapcsolva nem csak windows update, hanem még én sem telepíthetek drivert a vga-hoz. -
kchryss
veterán
válasz
SoulReaver #44195 üzenetére
Nem arra gondolt, hanem hogy a tank ikonjaidon minden római szám feleslegesen 2x szerepel. Az egyiket ki lehet kapcsolni a játékban a beállításoknál.
(#44172) @kchryss:
Na ha valami nagyon nem tetszik win10-ben akkor az az új frissítési rendszer. Direkt letiltottam, hogy a drivereket ne frissítgesse a háttérben erre megint felrakta magától kérdezés nélkül a legújabb ati drivert. -
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #44193 üzenetére
-
kchryss
veterán
Újratelepítettem a gépet win8.1-ről váltottam win10-re és nem tudok játszani mert ez az opimalizálatlan bughalmaz folyamatosan kikészíti a videókártyám.
Játék közben pár percenként kapok TDR-t.Grafikai beállításokban alig van valami maximumon és csomó minden ki van teljesen kapcsolva. Mégis folyamatosan túlpörgeti a kártyát és hiába vettem fel a venti fordulatszámát maxra, kiakasztja.
A bosszantó egyébként az, hogy csak a wot akasztja ki, más játékkal még sosem kaptam TDR-t, pedig játszottam már pár játékkal aminek komolyabb grafikája volt mint ennek.Az amd új kezelőjét (ami a catalystot váltotta) nem ismerem még. Ezzel vagy az msi afterburnerrel be lehet állítani valahol, hogy ha egy bizonyos alkalmazás elindul akkor vegye vissza a kártya órajelét? Jópár éve volt egy programom amiben meg lehetett ezt csinálni, de már nem emlékszem melyik volt az.
-
kchryss
veterán
válasz
vJokka #44127 üzenetére
Replayben jobban meg lehetne nézni, gyenge minőségű a videó nem látom a fps-ed sem például. Az egyébként sajnos nem ritka jelenség hogy később jelennek meg a tankok mint kellene. Ennek oka az elavult spot rendszer amit már régóta ígérnek hogy lecserélik. Valaki linkelt itt már be olyan replayt is ahol az ellenséges tank többször is kijött a fedezék mögül meglőtte és csak akkor spotolódott amikor már visszafelé ment a fedezék mögé.
Ami az élő játék vs replayt illeti, szerintem élőben is ugyanez volt csak nem arra figyeltél.
Spotting Mechanics
Rate of Visibility ChecksYou will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
NOTE: While Overlord confirmed the above as still correct for 0.7.1, US community manager Vallther claimed on 23 January 2012 that the frequency of the visibility checks depends "a lot on the map" and that he "requested a total check from Q&A regarding the matter". [3]The rate limitation on visibility checks means that it is entirely possible that a hidden tank moves out of cover right after a visibility check, shoots you, and returns back into cover right before the next visibility check, thus never getting spotted and staying hidden. This can also lead to fast tanks getting spotted only closer to you than your spotting range would normally allow - at a maximum speed of 72 km/h a tank can cross 40m between spotting checks past 270m range.
(#44124) @meunier:
Én is amerikai light legénységet képeznék. Múltkor x3 xp hétvégén benyomtam egy +200%-os legénységi és egy +100%-os sima xp bónuszt és lecsillagoztam ezeket a kis vackokat. Ennyi bónusszal nem volt rossz, de bónuszok nélkül nem ér sokat, mert nagyon kevés az alap xp kis tierben. Legénységhúzásra nem éri meg megvenni őket. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #44107 üzenetére
Pont azon gondolkodtam melyik angol csillagrombolót húzzam ki, de így egyiket sem fogom. Elveszik az egyetlen élvezetes dolgot tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest