- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #45221 üzenetére
Hát ez az! Valahogy feltörték, nem tudom hogy, aztán a tolvajnak valamiért kérdés nélkül egyből megengedték hogy emailt meg telefonszámot változtasson, elkezdte árulni az accot és így bannoltatta. Purple meg minden bizonyítékot megad hogy övé az acc, elég komoly kapcsolatai vannak mint látod (FAME-es, SEAL-es stb ismerősök is mellette állnak) de most meg a Gamescom-ra megy a fél eu support és úgy tűnik csak idiótákat hagytak otthon.
-
jr1994
addikt
Ide is bemásolom:
Sziasztok!
Egy klántársamnak, Purple-nek ellopták az accountját, az EU support megint alkot, szerencsétlen 5 napja küzd azért hogy visszaszerezze az accot. Hálásak lennénk, ha segítenétek kajzoo üzenetének bemásolásával a wg fórumba: [link] -
jr1994
addikt
Gyárilag ott van csak kapcsold be
-
jr1994
addikt
Néha-néha azért vannak igazán élvezetes csaták
Ruinberg normál csata volt, 8:8-ig kiegyenlített csata aztán az ellenfél elhúzott. Próbáltam tartani magunkat de végül az én+arty vs e5+arty 2v2 csatát az ellenfél nyerte. Ott szúrtam el, hogy még az első percekben lelövettem magam fél hp alá, nem maradt a végére
(#45101) Midway: ha már ez a kis mindennapos mm jelenség is ilyen reakciót vált ki belőled, ezt a képet inkább ne nézd meg mert infarktust fogsz kapni
kép.
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #44914 üzenetére
Nem hivatalos infó de a klánban azt rebesgetik hogy most nem egyéni pontok, hanem licenszek lesznek megint, a klán helyezése számít és mindenki megkapja a tankot aki legalább 5 csatában részt vett az event során.
-
jr1994
addikt
Teljesült az életcélom, megvan a havi prémiumra való a klánból
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #44773 üzenetére
Várjuk a Módos ember véleményét a témában
-
-
jr1994
addikt
Ez az, látom ti is a lassúságát kifogásoljátok. Én is attól félek, hogy ha rágörcsölök tuti nem lesz meg. Lehet mégis megpróbálom a grille szarral, hátha, azzal legalább izgalmasabb, T30-cal meg csak funolok néha.
Lehet visszakapcsolom az encounter módot, siegfried lineon támadóként jgpz-vel a legelső csatámban 7500-at lőttem, de karelia is jó lehet. De az ütközetet utálom, azt biztos nem kapcsolom be. -
jr1994
addikt
Ha már szóba került, a 8000 sebzést vajon érdemes erőltetni a T30-cal? Hiába az egyik legjobb a maga nemében, nem szeretek páncélvadásszal menni. Randomban keveset megyek mostanában, leginkább 113, meg hasonló gyorsabb tankokkal van kedvem menni.
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #44377 üzenetére
Ha csak láncot lősz csapattársnak, már nem lehet nagy kalibered
-
jr1994
addikt
válasz
#84221696 #44302 üzenetére
Én azon röhögtem mikor tegnap 10-es SH-ban Abbey pályán a déli oldalon kempelő ellenfélre ráestünk, E5-tel alulról lőttem fel az IS7 aljára AP-val, még jó hogy lepattant
de komolyan ehhez milyen elcseszett RNG kell? Nem elég hogy úgy szórnak a lövések mint ha én nekiállnék dartsozni és a sebzés is nagyon szélsőséges tud lenni, de hogy az átütés RNG-je is ekkora, hát azt nem tudom mi indokolja.
Amúgy nem néztem vissza, nem is játszok sokat csak klánozni léptem be hogy jöjjön majd a zsold a hónap végén
főleg hogy pár napja elkezdtem Hearthstoneozni, az most kicsit jobban leköt
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #44091 üzenetére
Dehogy képzem goldért... egy 5 fős brigádra az már annyi mint 7 nap prémium ára (asszem), Emunak meg notika77-nek van igaza. 39153 xp-t veszítesz ha a 100-as legénységet azonos típusú tankba képzed át, ennyi kell hogy 90-ről újra 100%-os legyen. Ha csak 30 csatát mész kb már visszahozod az elvesztett xp-t, utána csak grátisz. Viszont új 75%-os legénységgel játszani tier5 fölött, hát, kösz nem.
Amúgy én skill resetre se költöttem soha, hiába van ott már tényleg nagy veszteség úgy sem az a cél hogy 6 skilles legénységem legyen, 4. skill fejlesztése már csak néhány cw tanknál létfontosságú, általában el lehet játszogatni 3 skilles brigáddal, szóval nem olyan nagy érvágás a veszteség ha már reset után megvan az aktív lámpa+bia.
Még egy tanács mindenkinek ezzel , azért túlzásba sem kell esni, olyan nemzetnél ahol pl több medium vagy heavy ág van (német, orosz) simán érdemes mondjuk két mediumos brigádot képezni, főleg ha az első már elérte a 4 skillt, afölött úgysem számítanak sokat a további képességek mert már megvan minden ami kell. A 10-es tankokba meg illik 3 skilles legénységet tenni.
-
-
jr1994
addikt
válasz
Arolotifar #43869 üzenetére
lol?
Olyan modot biztos nem találtál, millió dologtól függ hogy mennyi xp-t kapsz, meg hogy mennyi kell az ászhoz.
-
jr1994
addikt
Ja és mostanában ipari mennyiségü influence kell cw-re, azt csak sh-ban lehet szerezni.
-
jr1994
addikt
Van kreditem 6M, de szerintem nem nagyon veszek mostanában új tankot, inkább farmolok meg klánozok, gyűjtöm a free xp-t, és megvárom hogy a rebalansz után mivel lesz érdemes nyomni.
-
jr1994
addikt
Ilyen a világon nincs, tegnap esti utolsó csatámat fel akarom venni, erre valamikor délután véletlenül kikapcsoltam a replay rögzítést
a görgőt szoktam használni beállításokban, és valahogy elállítottam...
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #43607 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 430-at csak az obj 416 felől lehet kifejleszteni.
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #43593 üzenetére
Nekem cw miatt 140 van mert azt szeretik jobban a kettő közül, esetleg idővel kihúzom a 62-t hogy több hasznos tankom legyen ha kifagy a 140, de nem bántam meg hogy ezt választottam. Mindenki mondja hogy a T54 a legjobb stb stb de a 140-et még jobban szeretem, jobban lehet vele lövöldözni a sokkal gyorsabban szálló lövedék miatt.
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #43572 üzenetére
Miért nem képzed a csajokat e50m-re? Akkor használhatnád őket ugyanúgy a turánban, a legényeket meg átviheted másik német ágra ha még nincs valamelyikre legénységed.
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #43549 üzenetére
Egy utolsó küldetés áll előttem, úgyhogy bátorkodok válaszolni
A T28 HTC még egyszerű, T55a-hoz már kell komoly tankállomány vagy sok skill+szerencse+sok játék. Az igazán nehéz küldetések az utolsó szakaszban vannak, de arról ráérünk beszélni ha meglesz a Concepted
Meh, nem frissítettem az oldalt, most látom hogy már rég kaptál választ
Ha már szóba került a T30, én is csak ajánlani tudom, az egyik legjobb 9-es
TDHT -
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
Ma jól kezdtem a Grillével
Aztán jött a 900 wn8-as lorr arty és kicsapott 1300 hp-ról
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #43406 üzenetére
+1 a Pattonra, Grilléből van elég
Viccen kívül, a Patton tényleg jó cucc csak készíts be free xp-t az ágyúra ha nem akarsz az első 30-40 csatában goldozni. Nem is értem miért büntetnek néhány 10-es tankot azzal hogy még ágyút kell fejleszteni rájuk.
Amúgy a Grille is jó lehet csak én nem szoktam tédézni, és még nem érzem igazán a kempelést.(#43399) kchryss
-
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79 #43317 üzenetére
Azt hiszem nem volt még linkelve, de ebben az írásban részletezik a szakasz bónusz/büntetés újdonságokat, és a végén a whats next-ben van szó róla.
"Further on in development we will be moving towards platoons of the same Tiers and will disabling the ability to go into battle within a platoon of vehicles of different Tiers."
Mintha olyan nehéz lenne most azonnal letiltani a trollszakaszokat
De a folytatás még jobb:
"This will allow us to make necessary improvements to the team matchmaking system. Unlike the already existing one, that forms teams depending on the queue to a battle within the server, the new system will be more focused on the equality of the opposing teams by Tier and type of vehicle. It is planned that the teams will be formed on the principle of 3-5-7: 3 top-Tier tanks for the battle, 5 medium Tier tanks and 7 tanks of the minimum Tier."
Tehát ha 3 db 10-es összeáll szakaszban, mindig egyedül ők lesznek 10-esek? Ez úgy hülyeség ahogy van.
-
jr1994
addikt
válasz
Departed #42847 üzenetére
Én csak az utolsó bekezdésedhez tudok hozzászólni. Nekem alapvetően semmi bajom a játékkal, néha ragelek amikor táras tankkal épp a kivégző lövésem pattan vagy mikor 1hittel az arti, de engem szórakoztat. Mégis, két dolog ami mostanában javított a játékkedvemen:
1. Vége a kampánynak, a végére eléggé elfáradtunk.
2. Nem raktam fel napi stat modot. Hiába mondjuk hogy csak játsszunk jól, és majd csak jó lesz a wr, mindenki szeret nyerni, engem is lehangol egy 2/10-es széria, ilyenkor jobb ha nem is látom a számokat. -
jr1994
addikt
Valami klán jöjjön már 10-es SH-ba, nincs ellenfél
-
jr1994
addikt
Próbálgattam ezt az új Grille 15-öt teszten. Normál szerveren elég jó lesz, teszten sok a nagy TD, főleg a 183 zavaró, olyan még nem volt hogy nem egylövésezett ez az átokfajzat
-
jr1994
addikt
Nem volt semmi extra, nem kell ennyire rápörögni
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #42623 üzenetére
Hát ez tényleg kincsesványa
Meg látom Budai itt is reklámozza az epic t49 csatáját -
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #42623 üzenetére
köszi!
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #42618 üzenetére
Hol lehet ilyen "gyöngyszemeket" találni? Eddig szándékosan távol tartottam magam ezektől, de most kedvet kaptam trollkodni kicsit
-
jr1994
addikt
válasz
Enzolord #42568 üzenetére
Hát nem szívesen fizetnék érte, két 8-as orosz prém HT mellé, bár ha tényleg 250000 xp-t hoz lehet elgondolkozok rajta
De ingyen jól jönne, még két napig tart érte (is) a verseny. Megjegyzem még a végén joergie behúzza, az szép lenne. Én meddel próbálgatom, de úgy 30 kör tier5-ben eléggé lefárasztott és holnap este a határidő
-
jr1994
addikt
Persze hogy van, én is azokkal vagyok akik betiltanák az xvm-et. Amennyit segít azzal hogy valakiről látod hogy kb mennyire kompetens, annyit el is vesz az unikum fókusz miatt, na meg az sem segít mikor 40% esély alatt a közepes játékosok (a jók és a rosszak általában harcolnak akkor is) már a csata kezdete előtt feladják.
-
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #42403 üzenetére
Ez biza user error lesz. Az amcsi med vonalon a Lee után egy rossz tank sincs. A Pershing nem lassú, és az ágyúja sem rossz. Majd pár hét, esetleg hónap múlva szerintem adj neki még egy esélyt.
-
jr1994
addikt
válasz
Flatron710 #42315 üzenetére
Szép eredmény!
Szerintem én is meg fogom venni, csak félek visszamenni low tierbe, alig játszok 8-asnál kisebb tankkal. -
jr1994
addikt
válasz
Linkin #42304 üzenetére
Az igen!
Remélem lesz róla videó.
Jozef: nekem még nincs egy hete hogy letudtam az 5-ös amcsi artyt. 70 csatára volt szükségem hogy elit legyen (prémium nélkül persze), 530 átlagsebzés jött össze vele, egyszerűen borzalom. Állandóan azt éreztem vele hogy teljesen haszontalan vagyok, 10 csatánként egyszer meg kilőttem full hp-ról egy 700 hp körüli tankot. De amúgy meg még az álló tankot se találja el 600 méterről. Kéne a 6-os mert jól jönne a női legénység, de inkább mennék Maussal mint tüzérrel
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #42285 üzenetére
Én azzal egy csatát mentem stock-ként és 75-ös legénységgel, ilyen rossz stock tankot rég láttam
Úgy elment tőle a kedvem hogy én többet nem is mentem vele. Tesóm viszont közben kihúzta belőle a 6-ost, de így kampány előtt nem fogjuk megvenni, pláne hogy le sincs árazva.
-
-
jr1994
addikt
válasz
#43783936 #42256 üzenetére
Én tegnap a wgl döntőn a Na'Vi-tól mintha kétszer is azt láttam volna hogy mines-on valahogy csont nélkül felmásztak BC-vel a hegyre, de nem középen hanem a bázishoz közelebb, és így nem lövik közben el őket rögtön. Ez lehetséges valahogy, vagy csak én néztem be valamit? Sajnos a jelenetnek mindkétszer csak a végét láttam.
-
jr1994
addikt
Nekem ugye már csak egy utolsó küldetés van hátra hogy meglegyen az obj 260, a TD15 (lightot kihagyom). Namármost a 10-es TD-im közül egyikkel se szeretek játszani. A waffen egy ocsmány hulladék, a jgpz olyan semmilyen - van páncélja de minek, van ágyúja de minek ha csomószor csak láncot lő, az obj 268-ról meg szerintem nem kell mondanom semmit.
Úgyhogy fejlesztem mindkét amcsi ágat, meg a kisebb alfás oroszokat, mindháromnál a 8-asnál járok. Megnéztem a 9-es TD-ket wotreplaysen, sebzés szerint csökkenő sorrendben legfelül a két amcsi volt a leggyakoribb, meg a JT. Sok 8k feletti sebzés volt már ezekkel is, csak az kell hogy jól jöjjön ki a lépés. Megnéztem pár csatát, de már a harmadik kicsapta a biztosítékot nálam, kb az egyik legröhejesebb csata amit valaha láttam, de legalább találó a címe: Even Noobs can be good with T95 -
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979 #42225 üzenetére
Orosz medre én szellőzést tettem hogy még gyorsabban tudjak lőni ha úgy van, a 390 alfájúakra egyéni preferencia. Amik sokáig töltenek pl Centurion 7/1, arra úgyis mindegy hogy 1-2 tizeddel gyorsabban tölt, arra inkább távcső. Egy M48-ra szerintem felesleges, a BIA+venti kombó eléggé felturbózza az alapból jó látótávot.
Általánosat nehéz mondani, azért jó ha megvan mozgás közben minimum 430m körüli látótáv, amúgy kempelősebb magának spotoló medre inkább a látótáv a fontos, közelharcosokra a szellőzés.
-
jr1994
addikt
Azért én sajnálom hogy kiszedik a domination módot, ezt a módot találtam a legjobbnak farmolgatni.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #41941 üzenetére
Ezt észre sem vettem, az én ingerküszöbömet már rég nem lépi át az ilyesmi. A sok med simán tud magának spotolni. Hol láttad a múlt héten azt a képet amikor nálunk 3, az ellenségnél meg úgy 8 db 9-es volt? Nem láttad mert én nem posztolgatok hüpyeségeket.
Az on topik is egyre elviselhetetlenebb, remekül sikerült lezülleszteni.
-
-
jr1994
addikt
Megvan az Objektes MT-15kitüntetéssel, replay az on topikban
Mikor T54-gyel egy lövésre voltam tőle, tudtam hogy 140-nel meg tudom csinálni, de hamarabb meglett mint gondoltam.
-
jr1994
addikt
SH küldire beadta az egy hét prémiumot
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #41803 üzenetére
Köszi, de régebbi NV-m van, ezzel nem működik a Shadowplay.
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #41788 üzenetére
Köszi! Majd kipróbálom
-
jr1994
addikt
Ha rövid videót akarok rögzíteni, yt-ra feltöltéshez, azt hogy szokás csinálni? Úgy rémlik a fraps-et szokták erre mondani.
-
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #41666 üzenetére
Grat a T55-höz, most pedig jöhet a végső stádium, a legfájdalmasabb 260-as küldik!
mccchelp: 1-1.5k átlag? Az igen, Scheff-nek is csak 1300 volt.
meunier: engem egyedül az irritál benne, hogy a gyors tankok pl LTWT, miközben állítgatom a tankot és helyezkedek előre-hátra, úgy mozognak mintha a pimp my ride-ból jött volna ki, nem tudom realisztikus-e de a játékból nem hiányzott.
-
jr1994
addikt
Jajj én megy egy kék RU-ba lőttem egy átütő találatot mikor Tundrán szaladt fel a hegyre, kaptam én is minden szépet főleg mert a közös accról játszottam ahol ugye szar a stat, így még jobban felcseszte hogy egy (szerinte) sárgászöld lőtt bele akkorát
Más kérdés hogy utána fél perccel egylövésezett az arty, mert megálltam nézelődni, ez egyszer nem kívántam a pokol legmélyebb bugyraiba, csak valami kínzókamrába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest