Hirdetés
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

KaLeun senior tag Tegnap végigverekedtem magam (én: T34, 60%)) az Airfield partszakaszán és csak 2 KV-5 élt az ellenfélnél, nálunk még megvolt a csapat 2/3. Az egyik KV-5 a saját bázisánál álldogált, a másikat meg sehol sem lehetett látni. Odaértem és felvettem a harcot a KV-5-tel, Közben 2x pattantam az R2D2-ról és 1x az oldaláról. Aztán odaért valahonnan a másik KV-5 (80%). Csiki-csukiztam, forgolódtam, ráztam a tornyot a löveggel próbáltam felvenni a lövést stb., sőt már az egész falu romokban hevert és mindent megpróbáltam. Szóval még egy olyan 4 percig bírtam aztán kilőttek. A többiek (7-8 tank) nem jöttek segíteni, xvm szerint 1k csatás emberkék voltak kemény 600 effel és piros wr-val.... Amelyik KV-5-öt levittem 30-40 hp-ra, azt még valahogy kilőtte egy 800 effes Tigris. A másik KV-5 meg ledarált mindenkit. Értem én, hogy valaki zöldfülű... de hogy mindenki csak a túlélésre és a győzelemre hajt... Én spec arra törekszem, hogy minél több xp-t és kreditet szerezzek és ezt pont egy bokorban való üldögéléssel lehet legjobban elkerülni. 
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- World of Tanks - MMO
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Spórolós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő