Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
littlemole
őstag
Mondjátok, ha azzal riogatnak hogy reportálnak akkor mit csinál tulajdonképpen a wargaming?
Kitilt? Letilt? ?? Anyázás nem volt.
GWTigerrel voltam. Alap ágyú.. A GW panther után úgy tűnik mint egy terhes csiga fordulna.
Szokni kell még.Támadás volt Erlenbergen. Tény hogy nem remekeltem vele épp, de ez volt a 14. meccsem.
A többiekről se lehetett ódákat zengeni. Az IS7 aki sírt 370xpt szedett össze. Én épp a közepén végeztem. Remélem lesz jobb is mert a teszten a GwTypeE nem volt rossz. Viszonylag gyorsan célzott és mozgékonyabb is volt, igaz ott full minden.Amerikai arty vonalat nem erőltetem, a T92 nagyon nem jön be. Lassan tölt, lassan fordul. Egyenesben gyors max. Biztos brutálisat sebez, ha talál vagy splash dam.
A francia arty B.Chat155 viszont tetszett. Mozgékony, gyorsan lő, és sebzésben se marad le sokkal. A rekordom egy 7000 es sebzés volt vele a teszten.
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest