- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz jr1994 #163883 üzenetére
Van még szerepe a páncélnak, de nagyon kevés. Egy páncélozott vasra az értelmes ember tölti a goldot, a stathuszár alapból csak azzal lő, legfeljebb a gyengébb játékosok lövik ap-val vagy he-vel. Így viszont nincs semmi értelme megvenni egy 20 km/h-val döcögő monstrumot mert simán szét lehet lőni. Meg is lehet őket kerülni és foglalással is lehet nyerni.
-
Chris0321
addikt
Nekem az adatlapomon lévő konfigommal full HD-ben ultrán minden és szerencsére csak max. csatánként egyszer fordul elő, hogy van egy kis ugrás. Elengedem a w-t de a tank megy tovább majd egy-két másodperccel később áll meg mint kellene. Közelharcban az ellenféllel, fordulok a tankkal a toronnyal de az csak áll egy helyben majd kis gondolkozás után megmozdul. Biztos, hogy nem hardver gond mert az fps-em 90-120 között lenne ha nem korlátoztam volna 60-ra mert annyit tud a monitorom.
-
Chris0321
addikt
válasz sith7 #163577 üzenetére
Lehet alá venni SSD-t de nem kötelező. kchryss letesztelte külső winchesterrel és 20 másodperc körüli visszaszámlálásnál dobta be csatába. Nekem 3 TB-os Toschiba P300-as winchesterrel nem láttam még egy számjegyű visszaszámlálást és előfordul, hogy a várakozás a játékosokra vagy mi feliratot is látom. Jó állítólag az enyém nem szimpla HDD bár én erről nem találtam semmit, egy magyar tesztet találtam abban pedig ezt nem említik.
-
Chris0321
addikt
válasz Greentea #163515 üzenetére
3 tankot is húztam mostanában tier 7-ben és a legtöbbször 9-es csatába tett. Szerencsére kettőt letudtam a dupla p minden nyertes csata hétvégén mert már elegem volt belőlük. Azért javasoltam neki, hogy gyakoroljon egy kicsit magasabb tierben is mivel ez az első nyolcas tankja plusz mindkét kilencest érdemes lesz kifejleszteni. Az egyiket az IS-7 miatt a másikat az új tized miatt ami a wg-t ismerve az elején biztos kicsit op lesz aztán majd igazítanak rajta.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Barcelona95 #163417 üzenetére
Már 11-es verzió van, érdemes azt felrakni. Nekem mikor feltelepítettem a játékot az új gépre megkérdezte akarom-e a kivételek közé raknom. Reggel nem volt időm megnézni hol kell a kivételek közé tenni az ESET-ben de ha délután még szükséged lesz rá megnézem.
-
Chris0321
addikt
válasz Barcelona95 #163414 üzenetére
Milyen vírusírtót használsz?
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #163294 üzenetére
A kollega ki lett tiltva 1 napra én a helyedben nem nagyon írogatnék neki.
-
Chris0321
addikt
válasz #21346560 #163289 üzenetére
Nemrég írtam, hogy engem is kikapott a saját arty-nk nemrég egy csatában. Én Löwe-vel voltam, 700 hp-n és nem voltam hajlandó kimenni a nyílt terepre egy T-30 és egy Patton elé amikről nem tudtuk pontosan merre vannak. Az elő lövésnél csak lestem mi van, ki is gyújtott leégtem volna de eloltottam. Azt hittem az ellen arty-a talált el de meglepetésemre nem. Beálltam nem közvetlenül de elé. Másodjára már végem volt. Egy kedves citromsárga játékos volt az elkövető.
-
Chris0321
addikt
Ez a játék egyszerűnek tűnik de nem az. Sokat kell gyakorolni, utána kell nézni a dolgoknak, érdemes normális videókat, vagy akár replay-eket nézni (Itt találsz akármilyen tankról.) és bele kell törődnöd abba, hogy akármit csinálsz néha az RNG úgy dönt csak szenvedni fogsz és ilyenkor jobb nem erőltetni.
-
-
Chris0321
addikt
válasz lacibacsi #163042 üzenetére
Pedig kellenek az ilyen csapattársak. Az egyik csatámban Löwe-vel voltam és kapott ki az egyik csapattára arty mert nem mentem ki a kék wn8-ú ellenfél T-30 felderítésére a viszonylagos fedezékemből 700 hp-val. Nem emlékszem a pálya nevére, van középen egy nagy tó elég hosszan, mellette egyik oldalt város amit a csapatunk inkább kihagyott így én is maradtam a bázisnál ami a hegy végénél volt. Sárga wn8-a volt a kedves csapattársnak plusz egy Patton is volt a T-30 közelében de most már tudom, hogy lazán ki kellett volna mennem eléjük a nyílt terepre. Mindig tanul az ember valamit.
-
Chris0321
addikt
válasz po1son #163032 üzenetére
A Löwe-t én is nemrég vettem meg, egyenlőre szokjuk egymást és nincsenek túl nagy elvárásaim mivel 75 %-os legénységgel hajtom mert kell egy komplett csapat a VK 100.01P-be és a wg smucig módon 50 %-os emberekkel adta át és nem fogok 6 embert is goldért 100%-ra képezni.
-
Chris0321
addikt
válasz Carasc0 #162858 üzenetére
Ha nem prémium tankba teszed át a legénységet át kell képezned, hogy rendesen működjenek. Ezt lehet kreditért és akár goldért is ilyenkor nem vesztesz xp-t. Ha vissza akarod tenni az eredeti nem prémium tankba ugyanúgy kell eljárnod mivel egy legénység egyszerre csak egy tankra lehet kiképezve. Ezzel szemben ha pl. a Tigris legénységét ami egy német nehéz tank akarod áttenni a Löwe-be ami szintén német nehéz ezt megteheted büntetés nélkül. Ha a Löwe-re kiképzett legénységet akarnád áttenni a Tigris-be akkor viszont ugyan úgy kell eljárnod mintha nem prémek között akarnád őket mozgatni.
-
Chris0321
addikt
válasz xAttilax #162841 üzenetére
Megnéztem a Steam-en, eddig az ETS2-vel ami megvan 2015 óta és akciósan szoktam hozzá megvenni az új térképeket eddig 297 órát játszottam. mivel állandóan bővül, új vontatók, új térképek ezután is használni fogom. Mivel akciósan vettem a játékot és a kiegészítőket is 30-50 % kedvezménnyel pontosan nem tudom mennyit költöttem rá de eddig szerintem 20.000 ft alatt maradtam.
-
Chris0321
addikt
Ha jól emlékszem a T-54 után következő 2 tier 10-es tankhoz van egy egyskilles legénységem adta a wg valamiért plusz a T-44-ben egy ami a második skill-nél tart. Eredetileg a Löwe-t gondoltam megvenni ahhoz lenne legénységem is bőven.
-
Chris0321
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek. Van még mellette egy FV4202, egy T34 és egy Panther M10 így a kredittermelés nem a legfontosabb de ha már 8-as prémtankot veszek ne csak vigye a kreditet. Egy hetem van meggondolni a dolgot, vagyis fizetés hétfőn lesz.
Több játék tempóján gyorsít az új Intel driver, köztük van a WOT is.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Kaptam egy 20 %-os kupont, most végre akkor amikor a tankok nincsenek akciózva így fel is tudom használni. A T-54 Prototype-ra gondoltam a legénységképzés miatt, mivel elég sok 10-es med van az oroszoknál plusz még minimum a T-54-et meg szeretném tartani így kellene még legénység. Plusz természetesen kredittermelésre is kellene. Volt buff erre a tankra mik azóta a tapasztalatok, megéri megvenni?
h1mpi: Egy ilyen olcsó vacakkal mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Simulacrum #162591 üzenetére
Nekem eddig csak olyat csinált, hogy letette tálcára a játékot viszont nem játszottam még egyhuzamban 40-50 csatát.
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #162576 üzenetére
Elég sok mindent beraktak de pl. napi statisztika még mindig nincs a játékban, csapat hp kijelző ami nem rossz ha látod, hogy álltok mert vannak esetek amikor több tankotok van de kevesebb hp-val és olyankor valószínűleg már buktátok a csatát. Én használom az xvm-et is, szeretem látni milyen játékosokkal kell játszanom. Akkor a gold és free xp lezáró mod is jól jön mert be van tárazva minden tankomba valamennyi gold és ha kell használgatom is és volt már olyan, hogy egy frissítés után átállt a kreditről goldra és abból vette le ami kellemetlen tud lenni ha nem veszed észre időben. A garázsban óra sincs alapból, van olyan mod is ami kiírja a garázsban mennyi xp kell, hogy elit legyen a tankod, amit szintén jó látni.
-
Chris0321
addikt
válasz hitman77 #162573 üzenetére
Régen kaptam kölcsönbe egyet a wg-től valamilyen okból és mentem vele pár kört. Lassú de legalább hatalmas. Az ágyúja kicsit sebez de gyorsan utántőlt, a pontosságával ha jól emlékszem nem volt problémám. Én személy szerint nem venném meg mert az AT2 és a Churchill VII is sebességétől is az agyvérzés kerülget néha mert szinte bármivel próbálok együtt menni otthagy és vagy mire odaérek a csatába már kinyírtak mindenkit vagy mind meghalt és egyedül állok a túlerővel szemben.
DonMedve: Tankok terén nem adnék tanácsot mert nem tudom melyik típus fekszik legjobban a játékstílusodhoz de modok terén én az Aslain-t ajánlanám feltelepíteni mivel ott be tudod állítani mit szeretnél felrakni mit nem, az összes mod legális, gyakran frissíti és egy részéhez képek is vannak hozzá mit teszel fel.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz BÁ Nutrition #161751 üzenetére
Én már rég az Aslainban lévőt használom, sokkal egyszerűbb.
Más: Az utóbbi pár napban játszottam pár csatát, összességében tetszik az új grafika de nekem a bokrok mozgása nem igazán jön be amikor átmegyek rajtuk vagy elmegyek mellettük.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz wwenigma #161584 üzenetére
Felesleges pénzkidobás az SSD. Fél perccel a csata kezdete előtt bent vagyok egy Sata 3-as HDD-vel, nem akad soha ésnem kell azon aggódnom, hogy tönkremegy hamar a sok írás miatt mivel a frissítésekkor és az Aslain miatt ez az igénybevétellel is számolni kell.
Aki SSD-t akar venni, vegyen az ő dolga de ne akarja már ráerőltetni minden áron a többiekre. -
Chris0321
addikt
válasz norbihungary #161497 üzenetére
Igaz, hogy ez a gépleírás nem sokat segít de mivel 1 Gb-os videókártyát írtál nem lehet, hogy lejjebb kellene venni egy kicsit a grafikát? Én még nem léptem de a frissítés óta és nem tudom változtatott-e a játék a beállításaimon. Esetleg az SD kliens-el megpróbálni játszani ha nem az van most beállítva?
-
Chris0321
addikt
válasz Aguinaga #160825 üzenetére
Leteszteltem. Az első kép az amikor betöltött a képernyő, több csatát mentem és általában mindig ekkortájt tett be, a második amikorra eltűnt az egyszerű tank model kb. 20 másodperc alatt töltötte be a hd modelt. Szerintem jól néz ki a játék, lehet még kellene kicsit finomítanom a gammán vagy valamelyik másik beállításon. Tetszik, hogy ha átmegyek egy autón nem csak összelapul hanem alkatrészekre esik amiket tol a tank, a szénabálákat szintén. Persze nem ezzel szórakoztam az egész csatában.
A pingem 90-100-110 között volt, egy közelharcban amikor gyors rápillantottam volt 75 is.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Aguinaga #160825 üzenetére
Én csak pár csatát mentem a tesztszerveren napokkal ezelőtt, nem érzékeltem sokkal lassabb betöltést de nekem is az egyszerű modelt töltötte be de ha jól emlékszem nem volt egy perc mire átváltott de ma még felnézek. A gépem az adatlapomon, Sata 3-as HDD-t használok. Nekem a beállítással volt egy kis gondom, mikor a fényerőt vagy mit kellett állítani de mikor sikerült valamennyire normálisra nem tűnt rossznak a grafika.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Persze, hátul és verejtékmentesen. Kivéve ha a csapat szokás szerint lemmingezik és/vagy lazán átengedi az ellen lightját ami nevetve lő ki mert nem nagyon tudod megvédeni magad. Az arty is azt teszi ami a dolga, sebzi, láncolja, kábítja az ellenfelet ezzel is segítve a csapatnak. Ha ezt nem vagy képes megérteni az nem az én problémám.
-
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #159967 üzenetére
Ez még csak a második skill lesz. Első a javítás és a második pedig egyedi és a lövésznél nem találtam megfelelő ajánlást.
-
Chris0321
addikt
ISU lövészének milyen skill-t ajánlotok? Javítás már van, a másodiknak kellene valami. BIA-t nem akarok mert a többi tagnak, nincs és egy emberre pedig felesleges feltenni.
-
Chris0321
addikt
Nem vagyok benne biztos de mintha mindkét esetben előjönne, holnap megnézem. Az Aslaint használom ezért mindig ha újra kell telepítenem egy frissítés miatt újra előjönne ez a hiba ha csak úgy átírnám a programban. Sajnos a telepítőben sem találtam sehol, hogy mi lehet bekapcsolva ami ezt okozza. Új gépet vettem, újra lett telepítve minden a wot és az Aslain is így mindent be kellett állítanom újra.
Yofej75: Igen gondoltam én is, hogy abban van valami ami ezt okozza de hiába néztem át nem találtam. Gondoltam hátha jobban ért hozzá valaki itt a fórumon és tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy feltelepítette az xvm-et, aktiválta is de a játék aktiválatlannak látja? Nemrég tettem fel a wot-ot az új gépemre és ezzel a problémával szembesültem.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #158948 üzenetére
Ha lesz rá időd és kedved elkezdeni legalább lesz hozzá jó legénységed. Egyébként nem rossz ág, én már végigmentem rajta de az E-50M-et még nem próbáltam ki pedig már megvettem és fel is szereltem de véleményem szerint már az E-50-ért megérte végigcsinálni. Az ágyúja jó, mozgékonysága jó, még pattintani is tud, igaz elég nagy és rammolni nagyon jól lehet vele.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #158937 üzenetére
Ha fekszik neked a Panther-es játékstílus szerintem nyugodtan megveheted.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #158912 üzenetére
Nekem elég régóta megvan a Panther/M10.
Olcsó hozzá a lőszer és a javítás sem kerül sokba így elég jól hozza a kreditet. Az átütése nem mindig elég, de ha csak pár prémium lőszert használsz el nem fogsz minuszba menni. Nekem az is jól jött, hogy teljesen kompatibilis a Panther ággal így két tank legénységét is ki tudtam vele húzni mert a Panthert és az utána következő tankokat is megtartottam. -
Chris0321
addikt
válasz yoeuromail #158777 üzenetére
Nézd meg nyugodtan az új procik árait is. Én egy i5 7600k-t akartam venni de rábeszéltek egy i3 8350k-ra ami hasonló tudású csak új generációs. A 7600k ami a régi típus árúkeresőn nézve ahol van az árak alakulásáról táblázat alig kerül kevesebbe pedig már ősszel elkezdtek megjelenni az új generációs procik.
-
Chris0321
addikt
válasz yoeuromail #158775 üzenetére
Elvileg ennek kellene történnie de nézegettem elég sokat a procikat mivel most fejlesztem a gépem és bár kijöttek az új Intel procik a régiek ára nem kezdett el komolyan esni.
-
Chris0321
addikt
válasz h1mpi #158772 üzenetére
Bízni lehet csak ki tudja mikor fog az bekövetkezni és ki tudja mennyire fognak lecsökkenni az árak. Én még januárban gyorsan vettem egy STRIX 1060 6 Gb-osat mikor elindultak felfele az árak így én könnyen beszélek de aki most áll gépfejlesztés előtt az vagy vár ki tudja meddig vagy kipengeti a pénzt az új kártyáért vagy vesz egy keveset használtat pl. a hardverapróról ahol most is van kinn több 1060-as persze úgy tudom elég hamar le is csapnak rájuk.
-
Chris0321
addikt
válasz jano_77 #158742 üzenetére
Az adatokat nézve a javulás az biztos az új kártyával csak most eléggé felmentek az árak és az a kérdés kifizeted-e érte ezt az összeget. Sajnos arra a kérdésre, hogy mikor fognak csökkenni a kártyák árai senki nem tud biztos választ adni csak tippelni. Ha megveszed ezt a kártyát előtte szerintem kérdezz rá a Milyen videókártyát vegyek topicban is mert a Gigabyte-nál ha jól emlékszem volt olyan probléma, hogy hangos volt a venti egy bizonyos fordulat felett és ez némely embert zavarni szokott. Esetleg egy ASUS GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB ha a gigabyte nem jönne össze, nem sokkal drágább mint a másik.
-
Chris0321
addikt
válasz Stunts666 #158693 üzenetére
Nem sokkal az után, hogy bevezették ezeket az új csata módokat ki is kapcsoltam. Volt olyan csata amikor mi támadtunk. Volna. De az egyik csapattárs benyögte, hogy def erre senki nem volt hajlandó elindulni hanem vártuk az ellenfelet. Aki védekezett. Hiába írogattam egész csata alatt, az elején még kultúráltan, hogy el kellene indulni, nem voltak hajlandók még akkor sem mikor már vagy 5 perce tartott a csata mégsem láttunk ellenséget. Váltig állította, hogy védenünk kell a nem létező bázist a többiek pedig hallgattak rá.
Ezek után úgy döntöttem én ezzel nem kínlódom elég lesz a normál csata mód is. -
Chris0321
addikt
válasz _Zsolt_ #158561 üzenetére
Nekem a játékba kerülése óta megvan, van vele pár csatám. Az ágyú átütése jó, kicsit lassan tölt és viszonylag pontos. A tank teste puha, a torony elég jól tud pattintani, a tetejét be lehet lőni de a dombokon szerintem jól használható. Nem túl gyors tank, bár nekem már profi legénység van benne így nem panaszkodom. Ha nem ingyen kaptam volna hanem fizetnem kellett volna érte sem bántam volna meg, hogy bekerült a garázsba.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Tapasztalt mostanában valaki olyat, hogy a garázsban és a pingplotterrel jó ping értéket kap (50 körül) de a játékban mégis 150-200 között mozog?
3 csatát mentem utána feladtam mára így nincs értelme. -
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #157777 üzenetére
Valamelyik látótáv növelő? Spotra úgysem mindig lehet számítani és tornyozni jól lehet vele akkor pedig előfordul, hogy te vagy legelől.
-
Chris0321
addikt
válasz IMIIKE1998 #157566 üzenetére
Milyen felszerelések vannak még a tankon, hogy a centit szeretnéd lecserélni?
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Nem tudom, hogy lehet-e ajándfékba küldeni de most kaptam egy 20 %-os kupont a T-54 FIRST PROTOTYPE-ra, érdekel valakit? 24 órán át él a kedvezmény.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #157102 üzenetére
Ismeretlen zászlót kell használni akkor nem fog írogatni senki. Nekem Andora zászlója van fenn.
-
Chris0321
addikt
válasz Markizmark #157082 üzenetére
Szeva.
Ha a PC-s változattal játszik azt nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán kontrollerrel játszani de a billentyű + egér verzió szerintem a jobb pontosabb megoldás főleg a löveg irányítására.
-
Chris0321
addikt
válasz yoeuromail #156541 üzenetére
Igen, régen ki volt vesézve és amikor én kezdtem a játékot emlékszem, hogy csak 1 magot használt de gondoltam megkérdezem, hogy az 1.0-nál mi a helyzet. Jelenleg egy 2 magos gépem van amit márciusban (hacsak nem jön közbe valami megint) cserélek le 4 magosra és érdekelt volna mennyire használja ki ez a játék.
notika77: Köszönöm az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz notika77 #156515 üzenetére
Ha jól emlékszem írták valahol, hogy újrateszteléskor kijöhet más pontszám és ha nem terhelte teljesen akkor elvileg a frissítés miatt nem lehet ilyen gond vagy rosszul gondolom?
Néztem milyen géped van, a processzor az hasonló mint amit nekem ajánlottak ami egy i3-8350K, csak az sima 4 Ghz-es nincs benne turbó, a videókártya az nem tudom milyen egy GTX 1060 6 Gb-hoz viszonyítva.Atti777: Jól értelmezem a képet, hogy egy 4 magos 8 szálas procid van? Ha már 3-4 magot használni fog az szerintem jó mert ha jól emlékszem jelenleg csak 2-őt mozgat meg.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Azt szeretném megtudni, hogy tesztelte-e valaki, hogy az 1.0 alatt mennyi magot használt a játék. Próbáltam visszakeresni itt az oldalon erről írt-e valaki de nem találtam semmit és nem akartam feleslegesen pazarolni a mobilnetem.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #156478 üzenetére
Vizes lőszerrekeszt használsz? Én a T-44-re raktam pár csata után mert full hp-ról kicsaptak a csata első pár percében mikor próbáltam egy jó pozíciót felvenni.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #156350 üzenetére
Rendben. Gondolom a 4 magon 4 GHz-es teljesítmény elég lesz a játékhoz.
-
Chris0321
addikt
Mivel többen is válaszoltak nekem így inkább új hozzászólást írok és nem választ.
Gyorsan utánanéztem a dolgoknak, én is olvastam a frissítés utáni tesztet és alig van változás a pach előtti és utáni teljesítményben. Assassin's Creed: Origins-al is tesztelve egy i7 7700K procinál minimális eltérés van így én nem igazán tartok tőle, hogy Intelt vegyek.A kérdésemmel kapcsolatban esetleg valakinek van valami tapasztalata ezzel a processzorral?
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Gépfejlesztés előtt állok és biztos ami biztos alapon rákérdeztem arra az alaplapra amit kinéztem de ott Core i3-8350K procit ajánlottak a i5 7600K helyett mivel az már az új verziójú foglalattal van ellátva. Igaz ehhez drágább lenne az alaplap kb. 20.000-el ASUS PRIME Z370-A mint amit kinéztem és azt szeretném megtudni, hogy jó lenne-e a játékhoz az i3-8350K egy GTX 1060 6 GB-al FHD-s 60 Hz-es monitor mellé, hogy az 1.0-n ultra beállítások mellett stabilan tudjon futni.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Másnak is eltűnt a klán chat vagy csak engem örvendeztet ezzel a wot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest