- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Rick3D #126027 üzenetére
Rickboy: nem egészen. A bannolás nem így működik, sajnos. Eddig volt egy azaz egy darab
tömegescsoportos bannolás, ami összesen kb 3k usert érintett. Egy hétre. Nem tudni, hogy közülük, aki az egy hét lejárta után megint csalt, az akpott-e valamit, és nem hallani újabb áldozatokról sem. sokan, akik hazsnálják nem is tudják, hogy ezért bannolhatják őket és főleg nem tudják, hogy a közelmúltban már volt is erre példa.5dbT1-es dísz valóban 1 T2-es, de T2-3-4 est is lehet küldivel szerezni, tehát nem kell feltétlenül váltani.
Emu: a díszeknek van 5 szintje, ki kell raknod a karifád+tankod minden szinten ezek: így léped a "holiday atm." szinteket, amiből 10 van. Van még pár homályos pont a díszek típusát, színét, cserélhetőségét illetően, valaki?
jano_77: feltettem a 3-as Aslain-t egyelőre (3-4 csata után) semmi gond, a korábbi hangbajom is megszűnt. Én egyelőre nem értem 100%-osan csak az alapokat, nem is mertem a díszeket se feltenni.
-
rlazol
veterán
válasz
Rick3D #126013 üzenetére
Rickboy - miért ne működne?
ha nem működik, az ebayes felh. fog kapni egy csúnya negatív visszajelzést, ami ebay-es körökben nagyon fontos. Inkább az a kérdés, mikor banolják a felhasználókat? Vajon benne van ez a veszély a leírásában? Ha már ott jártál, nem nézted meg véletlenül, hányan vásárolták meg eddig, hány db volt még a boltban?
Karácsony: Nem állítom, hogy értem. Addig oké, hogy kapok díszeket, de mi alapján döntsem el, hogy melyiket rakjam fel a fára? Ha egyszer feltettem, akkor már nem is tudom levenni? Csak mert azt írja, hogy ha a fa stílusa minden szinten állandó, akkor nagyobb jutalmakat lehet kapni. Mi számít stílusnak? szín?
lacibacsi: álmodozni jó!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Rick3D #126002 üzenetére
Én sem a játékosok nevére vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy az adott tank milyen tank osztályba tartozik, milyen nemzetbe, hányas tierbe. Ezek nem olvashatóak, láthatóak rögtön a gyári ikonokról, ikonokon. Konkrétan azt sem látod rajta - artyt leszámítva -, hogy az adott tank med, heavy, light vagy TD! No nekem ezért kell más ikon, mert csata betöltésekor ránézek a két csapat listájára és azt sem kell végig olvasnom nagyon, hogy pontosan milyen tankok vannak, már el tudom dönteni, hogy merre induljak, hová menjek a csata elején. Sokkal informatívabb, ennyi. (jaaaa és pont ugyan annyi helyet foglal semmivel sem többet a képernyőn.
SŐT! Ha konkrétan a Ti általatok leírtakra vetítem, akkor pontosan elegendő egy oszlop a players panelen, mert az ikonban, amit én használok minden benne van, amit Ti látni akartok: tank neve, osztálya, típusa! Tehát még kevesebbet is foglal el a csata képernyőjéből.
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Rick3D #125677 üzenetére
Az LTTB valóvban iszonyat jó gép ,de a buldogra is igaz ez. Sőt a WZ131 eddig a nagy kedvenc. Igaz ehhet hozzájárul az is , hogy ezzel lőttem össze a T55A LT15- szóval imádom .Hétvégén megvettem a Spric-et. Kifulloztam már az első csatára ,de az az ágyú
Olyan érzésem volt mintha hajítottam volna a lövedéket . A RU miatt végighúzom , mert azt is szoktuk cw-re vinni ,de azt kell mondanom a T54Ltw-t-WZ132 a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged