- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Urak! Aufk. Panthernél waffe vagy troll a megfelelő ágyú?
Meglett végre, a cél valami ilyen tank lesz majd.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
jr1994
addikt
válasz Stigma.HC #69801 üzenetére
Köszi! Beléptem a fórumra, nem is kellett beírnom semmit csak rámentem a belépésre és bent is voltam de azt írja hogy "You have to complete 50 battles in order to create topics or post messages in this section"
26000 csata nem volt elég?
És szerintem megveszem én is a T-25öt
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Kis kényszer pihin voltam - véleményem szerint olyas vmiért, amit itt mások is szoktak csinálni.....mind1 -, így nem tudom a fejleményeket. Érdeklődnék, hogy van-e már rendesen működő több soros garázs mod illetve olyan hang mod, amitől nem kezd el a játék kidobálni és beszaggatni rettenetesen?!
Igazából már csak ez a kettő hiányozna."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Azt hiába állítottam át 2 vagy 3 sorosra és mentettem rá és indítottam újra a játékot, nem csinált semmit, maradt 1 soros sajnos. :-(
(#69819) fradi81: azt lehet esetleg tudni, hogy Ő melyiket tette be a modpack-jába?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dfsz34
őstag
Kár volt megvennem ma a T25-t meg az E25-t, nem bírok leállni velük.
A T-25 egyébként meglepően jól adja a kreditet, prém nélkül is:
915 sebzés 0 spot/assist 2 frag vereség kilőve - bruttó 18034 nettó 15370
454 sebzés 0 spot/assist 0 frag vereség kilőve - bruttó 12220 nettó 9277
1019 sebzés 0 spot/assist 3 frag győzelem kilőve - bruttó 24497 nettó 20909Nagyon olcsó a javítása és a lőszer is. Azt megtippelni sem tudom, hogy átlagban kb mit lehet kihozni belőle, de szerintem 15-17e nettó kredit prém nélkül egy reális cél lehet vele és kb 8-900 átlagsebzés. Szerintem tier5-ben ez nem rossz, főleg, ha úgy nézem a dolgot, hogy legénységet képzek elsősorban és a kredit csak járulékos haszon. A 750 aranyat nagyon megéri.
-
emre
veterán
válasz jano_77 #69818 üzenetére
Akkor majd mások is elmennek lehiggadni, de ha nincs automatikus belépés meg sem találod a wot topikot?
Kezdek nem csodálkozni a problémáidon. Egyébként az xvm-be integrált garázs meglepően jól működik és a filter rendszerével is elégedett vagyok. Hogy nálad megint mi nem stimmel vele azt nem tudhatom, de erősen gyanítom hogy user error. A hang modra meg ma délután linkeltem egy összesítő oldalt, néha rá kellene nézni hogy a gnom mod neve mellé mikor kerűl az ok kifelyezés. De ha gondolod majd figyelemmel kisérem a dolgot esetleg csekély honorárium fejében letöltöm meg be is másolom a fájlomat.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
LobiDrg
aktív tag
válasz dfsz34 #69824 üzenetére
Megvettem én is a T-25-t.Milyen felszerelést raktál rá ? Nálam Venti, töltésgyorsító és optika van.Egyébként tényleg jól hoz.A legutóbbi csatában volt 1350 sebzés 0 spot és 2 kill.Sajnos buktuk meg ki is lőttek de így is kaptam nettó 24000 kreditet Korrekt gép ezért az árért
-
dfsz34
őstag
válasz LobiDrg #69827 üzenetére
Töltésgyorsító, távcső (az optika 10% nem sokat ér, sajnos nagyon rossz a látótávja, inkább bevállalom vele, hogy megállok egy kicsit, ha körül akarok nézni) és célzásgyorsító.
A ventin gondolkodtam, de ennek az egyik gyenge pontja a célzás idő, azt fontosabb feljavítani. Illetve még egy dolgon érdemes elgondolkodni, ha lesz akcióban, akkor féláron venni 100-as benyát bele. Az 2,5e kredit és szerintem kitermeli, mert a jobb mobilitás miatt le lehet adni még plusz 1-2 lövést vele, de a teljes 5e kredit árat már szerintem nem tudná tartósan kitermelni, de a 2,5e az szerintem simán mehet bele.
Pont ezért jó a T-25, mert vannak ugyan gyengeségei, mint minden prém tanknak, de elég jól feljavíthatóak modulokkal, skillekkel, fogyóeszközzel.
Más. Eddig jól indult a napom, egyedül a vk-val nem sebeztem sokat, de azzal meg spotoltam egy jó nagyot malinovkán. A T37-t szerintem később ballanszolják majd a wn8 rendszerben, mert per pillanat viccesek a sávhatárok.
Kipróbáltam a T37-t mind a kettő hatos ágyúval és egy jó tanács, nem érdemes a tártöltőssel használni, kidobott xp és kredit volt. Először azt fejlesztettem ki és bár nem tűnt akkor rossznak, de a másik ágyú sokkal használhatóbb. Nagyobb pen és kicsit 3 sec felett tölt, ami ugyan több, mint amennyi a tártöltős kiköpi a skulót, de a célzásidő miatt mégis alig van időkülönbség a lövések között (általában persze, ha egy ellenfél seggébe kell közelről kitárazni, akkor persze jobb a tártöltős, de az elég ritka helyzet, sajnos nem igazán mozgékony a T37). A nagyobb pen miatt meg jobb sebzés átlagot lehet elérni vele és nincs a közel 17 másodperces tártöltési idő sem, minden 3. másodpercben lehet lőni vele. Aki még nem tette, szerintem ne fejlessze ki rá a tártöltős ágyút, nem éri meg.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
T37 2/3 1714 9253 (100)
Type62 1/1 1186 3330 (100)
T71 1/1 1714 3723 (100)
VK28.01 1/1 142 305 (16) -
skopy
tag
Ha esetleg valaki mod pack hiányban szenvedne
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Diarmand
senior tag
válasz Valentin90 #69833 üzenetére
Stock motoros Chiri és Highway pálya.
400 meccs Tigrissel és Tundra pálya. Azért érzed a különbséget
-
Bad Pritt
félisten
válasz Diarmand #69832 üzenetére
Hasznos játékos és hasznos tagja a csapatnak, értékes képességekkel rendelkezik a klánja számára. Aranyat ér az ilyen, nem mindenki tudja, miképpen is lehet a csata alakulására ráérezve jó ütemben foglalni.
[ Szerkesztve ]
-
PAWI
tag
Sziasztok! T71-re mit javasoltok? Én periszkóp, álcaháló és töltésgyorsítóra szavaznék, de csak pár csatám van vele.
-
Valentin90
tag
Attól függ milyen játékstílust akarsz vele játszani. Ha agresszív scout vagy, akkor venti+coated optic+Vert stab (ezt használom én is), vagy passzív scout venti+álcaháló+Bino.
(#69834) Diarmand: Persze, látom a különbséget, de annyira nem szidom az ilyeneket. Ha minden játékos 2000 Wn8 körüli értékekkel rendelkezne akkor még nagyobb campfestek lennének a játékban. Mindenki berohanna a jó pozíciókba és ott ülne a babérjain (vagy legalábbis nagyon nehezen mozdulna előre a csata).
-
dfsz34
őstag
Úgy látom, hogy egy "picit" magasan van a T37 ász szintje jelenleg. Minden pro ezzel tolhatja
1260 sebzés és 5604 spot nem elég. hm...Prém nélküli eredmények:
Map: Fiery Salient T37 xp: 1580 kredit: 39458
Csatában elért Achievement Szárnysegéd, Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
vhw
addikt
válasz Valentin90 #69839 üzenetére
Ja... végülis ez történik klán csatákon (~mindenki 2000 WN) is... végtelen campfest...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
dfsz34
őstag
A T71 esetébe a legfontosabb a látótáv, nem is kérdés. Páncélja nincs, a mozgás és az esetleges rejtőzés adja neki a védelmet és támadás közben meg a mobilitás. Látnod kell, hogy mi történik körülötted, hiszen akkor tudsz vele harcolni. A rejtőzést meg skillel érdemes megoldani, az álcaháló bár nem rossz, de ritkán kihasználható.
Emiatt nekem optika, bino és venti van rajta és 1,5 skill a legényeken. Mozgás közben 456m, ha leállok 519m látótáv. Ha egy fűszál megmozdul, akkor meglátom a 445m spot távolságon belül. A bino kell rá, mert általában olyanokkal kell harcolni, akik bokorban lapítanak, azért az 519m odavág nekik. Kell néha passzívan is harcolni, ahogy a helyzet adja, de nem túl sokat.
Az ágyút azért nem erősítem benne (bár a ventinek arra is van egy egészen mininális hatása), mert közvetlen közelről ki tudsz tárazni az ellenfél seggébe minden segítő modul nélkül is. Nagy távolságú harcnál meg a látótáv a lényeg, hiszen általában van időd a teljes becélzást megvárni.
Ha szeretsz passzívan játszani vele, akkor meg lecseréled a ventit álcahálóra, esetleg a bino-t valami másra. Szerintem viszont azt tényleg büntetni kéne valamivel, aki a T71-el túl sokat játszik passzív üzemmódban Ez a tank a mozgásra született és lehetnek taktikai megállók, sőt kellenek is néha, de ne az domináljon már.
A skillek esetében mehet rá elsőnek hatodik érzék meg kamo a rejtőzés miatt, másodiknak helyzetfelismerés (ez fontosabb, mint a kamo szerintem, kamo mehet harmadiknak), pillanatkép meg kuplungégető
-
myckey
veterán
Hoi!
Van itt egy elég nagy problema.
Konkrétan nuku tank sziluett.
Ez már jelentkezett tesztszerón is, de ott jót kuncogtam rajta.
Itt már rendesben kissé hárdkúr csak a szemre hagyatkozni, ilyen rendszer mellett mint amit a wot nyújt.(vórtánderben ez jól megy,aránylag)
Töröltem minden bajos mappát, meg lefutottam az ilyenkor szokásos köröket, de hiv.fórumon is csak annyi van hogy vágják a gondot és majd jön fix.
copjanak leNéztem egy ilyen modot
na most ez a mod asszem tiltott.
de valamit ki kellene találni, míg nem javítsák a problémát."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bad Pritt
félisten
Hülye Sturer Emil helyett ez bekerülhetett volna T7-be az új német ágba, tuti megtartós lenne.
[ Szerkesztve ]
-
xtmod
senior tag
mióta bünteti a wg, ha valaki netszakatás miatt kénytelen "kiszállni" ? tegnap óta több ilyenem is votlt, egyszer sem számolta el, amit a csatában elértem. kezd elegem lenni ezekből.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bad Pritt #69847 üzenetére
Egyetértek. Ezt a gépet én is hiányolom, főleg úgy, hogy a Leopard 1 is belefért a keretbe, de ez nem.
(#69848) xtmod: A 9.3-as frissítés eredménye, a jelenlegi büntetőrendszernek ez komoly hátránya, hogy akkor is simán megszívatja a játékost, ha rajta kívül álló okok miatt nem tud részt venni a csatában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest