- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #70499 üzenetére
Ha abból indulsz ki, hogy az egyik csapatnak komoly szervezettség szükséges, amíg a másiknak elég pl. ha a p.csét vakargatja a kastély melletti hegyen, akkor talán érthetőbb, hogy mire gondolok.
Egyébkén QB is mondta már több videóban is, hogy totál nem kiegyensúlyozott az a hely és azért gondolom ő ért egy kicsit játékhoz, de akinek van egy csöpp esze, az észreveszi ezeket a dolgokat. A WG is nem véletlenül pottyantotta oda a házat meg a sziklát, de kevés, több fedezék kellene oda a hatékony védekezés érdekében.
Ugyanez a Murovanka is most. Nyilván van nyerő stratégia délről is, de azalatt kb a p.csüket vakarják északon és még úgy is nyernek általában. Északon voltam és láttam mit művelnek a társaim, mialatt egy nagyon ügyes platoon próbált harcolni ellenünk, de nem volt esélyük. Nem jó ez a pálya, nincs kiegyensúlyozva, több a jó leshely és jobbak a szögek, a rálátás stb.
A gond ugye ez, hogy stratégiát csak akkor lehet játszani, ha több értelmes szakasz van a csapatban, úgyhogy felesleges azt sorolgatni, hogy mit kéne csinálni. Ha egy pálya kiegyensúlyozott, akkor nem abból indul ki, hogy az egyik csapat megszervezi a védekezést, máskülönben hátrányban vannak, mert 15 összerántott ember nem fog együttműködni.
Pics.n kéne rúgni a pályakészítőket is, hogy nézzenek sokkal részletesebb statisztikákat és konkrét csatákat is. Ha meg szerinted kiegyensúlyozott pl Erlenberg vagy Murovanka, akkor menj el védekezésnél balra, Murovankán meg ha délről mész, akkor a régi varázserdőhöz. Basszus a Leo-val összelőttem ott 4e sebzést és nem volt elég, mert valahogy északról sokkal jobban belőhető, elbuktuk azt az oldalt még így is, úgy ráadásul, hogy több tankunk volt ott.
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #70501 üzenetére
Arra szoktam menni mindkét pályán és nyerek, na bumm, szerintem kiegyensúlyozott.
Majd ha sokan nyavalyogtok miatta, akkor megváltoztatják és mindenki hepi lesz.Azt megsúgom amúgy, hogy QB is azért mondja rendszerint, amit mond, mert az ő stílusához egyszerűen nem fekszenek bizonyos helyek és helyzetek, ahogy másoknak meg más spotok nem ideálisak.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #70502 üzenetére
jó, menjél csak, de lehetőség szerint ne legyünk egy csapatban, épp elegen pusztulnak el azokon helyeken, nem kell még egy...
Magyarázd meg mit és miért mond QB, tök értelmesen elmondta egyébként, pl Erlenberg (de szerintem Murovanka esetében is várható rövidesen), hogy akik felmennek balra a védők közül, azokat felspotolják és a kastélytól balra (szemből jobbra, a térkép széle felé) levő hegyről ki tudják őket szedni könnyen. A másik tényező, hogy a kastély melletti dombon könnyű fedezékbe húzódni, de a védőknek nincs fedezékük (most már legalább a ház meg a kicsi szikla nyújt némi védelmet, de kevés ez még mindig) és sokkal hosszabb a menekülő útvonal. Harmadik dolog, hogy könnyű őket lentről spotolni és nem tudják hatékonyan lőni az ellenfeleket, akik lent vannak csak pillanatokra bukkanak fel, hogy spotoljanak. A negyedik dolog, amit mondott, hogy ahogy szorulnak hátra a védők, bekerülnek a katlanba. Ha van arty, akkor kicsinálja őket ott, a katlancsaták mindig erről voltak sajnos hírhedtek, illetve az ellenfél két oldalról (sőt ahogy mondta és totál igaz, ha középen is előretörnek, akkor három oldalról) is tudja támadni őket, akik a katlanba szorultak.
Ezt mondta QB és minden csatában látom megvalósulni pontosan ezeket a dolgokat, ha támadok, akkor is, ha védek, akkor mondjuk nem megyek oda, de látom milyen gyorsan pusztulnak ott a társaim.
Ha támadóként vesztünk is, az sokkal inkább a híd környéki balfa..oskodás, illetve ha nem jön ki és nem pusztul el elég védő a bal oldalon, akkor nehezebb feltörni, illetve a még ritkább eset, ha nagyon gyorsan végeznek a másik oldallal és hátba tudnak támadni onnan. Meg még van pár variáció, de az biztos, hogy a bal oldalt védőként megtartani közel lehetetlen, ritkán sikerül a bravúr, de ha sok tank megy oda, akkor szinte garantált a vereség.
Abszolút egyetértek a QB-val, hogy egy elfuserált, nem kiegyensúlyozott oldal. Biztos vagyok benne, hogy hasonlókat meg fog állapítani Murovanka jobb oldalról, a déli csapat szemszögéből.
-
rlazol
veterán
válasz dfsz34 #70505 üzenetére
ez szép és jó, és teljesen igaz, ha a védők nyomulnak, és túlmennek a sziklán illetve a kanyaron.
az a kanyar maga a tökéletes fedezék, és a szikla a házzal jól védhetővé teszi a dombot is. Sajnos a többség túlmegy ezeken, és akkor jön az, amit mondtál. Ha nem mennek túl, akkor nyernek a védők.Katlancsata - szépen és tudományosan hangzik, kár, h ilyen WOTban nincs. A visszavonuló, létszámbeli hátrányban lévők lövése a magaslatról NEM katlancsata. A katlancsata alapvetően ott kezdődik, h az egyik felet bekerítik.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ddt500hu
veterán
Én Erlenbergen a következőt tapasztalom védekezésben. Ha a bal oldalra megyek elég gyakran át is toljuk azt a részt. Szépen felmegyek a házhoz ott van egy bokor és az pont el is rejt. 5-nél több tank nagyon ritkán jön szembe. Innentől már csak az a kérdés, hogy a jobb oldalon elvesztették-e addigra a srácok a csatát. Ha nem seggbe tudjuk támadni az ellent. Ha igen akkor még van esély megvédeni a hidat ha a bal oldali csapattársak vannak kedvesek és visszajönnek.
Ha a bal oldalra megyek általában úgy veszítünk, hogy befoglal az ellenség.
Jobb oldalon egyszerűen bent kell maradni a domb mögött a kanyarban. Az ellenség semmivel nincs jobb helyzetben mint a védők. Azért kapnak ki mindig mert felmennek a dombra. Ez nem a pálya hibája.
Támadásban a bal oldalon megyek mindig. Ha az ellenség nyomul veszítenek is. -
iwu
addikt
válasz mika117 #70496 üzenetére
hali,
nekem kicsit rosszabb volt elsőre, nagyon gyűlöltem, mindenki szitává lőtt...1 hó szünet, meg beletoltam a 3 skilles legényeket, most bejövős...
Is-7 is fasza.
Viszont a kv4 és az is4 közti st1 volt a nagy kedvencem a 4 felsorolt tank közülajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
dfsz34
őstag
válasz rlazol #70506 üzenetére
Figyelj most nem fogok minden mozzanatot külön elmagyarázni, a védőknek nem kell nyomulni, elég ha felmennek oda. Ha meg nem mennek fel, akkor meg ott döglenek meg a katlanban, ha van arty, akkor csak megkönnyítik a dolgát, mert be tud oda lőni, de a védőknek alig van mozgástere.
Legalább 2, de 3, sőt ha lent körbe elszalad egy hull down-os tank, akkor 4 irányból lehet őket aprítani, bár ez ritka, de a 2 ez teljesen normális. Ráadásul a ház, ami védőknek lenne fedezék ebben az esetben a támadókat védi oldalról.
Ha támadnom kell Erlenberg-en, mindig elmegyek balra, agyonlőjük a felspotolt védőket, szinte tök mindegy, hogy hol vannak, csak idő kérdése, utána előre. A katlanban megdöglik a maradék, utána jön igazából a gondolkodás, eddig sablonos az egész. Ha sok védő jön oda, akkor szinte garantált és könnyű a győzelem, ha nem, akkor kell némi ügyesség a hídnál, meg számítani kell a sniperekre, akik a sarokból lőnek. Ha gyors tankkal vagyok, akkor bemegyek közvetlen a híd után a házhoz és onnan támadok vagy foglalok stb, ahogy a helyzet adja.
Nagyon ritkán van az, hogy nem ez és nem így történik a bal oldalon. Nekem meg ennyi a tapasztalatom, rengeteg támadásban, ha QB-nek sem hiszitek el. Mondjuk őszintén szólva nem sokat érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, ennyivel is jobb, ha támadok és ellenem vagy, akkor eggyel kevesebb védő lesz rövid idő alatt azon az oldalon
Ha spotter-el vagyok, akkor meg bevágódok a kastély után a domb alá és szépen kidugdosom a tornyot a spotoláshoz, futkosok stb, szép kövér spot sebzéseket lehet összeszedni, volt már több ászom is így.
(#70507) ddt500hu 5-nél több támadó nem megy el balra? Akkor én nem tudom, de nem egy játékot játszunk. Pont az a baj legtöbbször, hogy a másik oldalra alig megy valaki, itt meg egymást lökdössük a dombon. Ha valaki ellenfél felbukkan gyakran szép látvány, ahogy élt néhány másodpercig, annyi lövést leadnak rá pillanatok alatt.
A kanyar meg azért cseles, mert gyakorlatilag a támadók onnan hull down-ban vannak, takarja a testüket a domb, szopacs. Közben a dombról szépen lehet a tankok tornyát lőni oldalról. Ha van arty, akkor meg kánaán neki, hiszen beszorult egy csomó tank kis helyre (ideális a bombavető medál megszerzéséhez, láttam már többet ott). Ha középen felmenne a középső hídig, akkor onnan meg a védők hátát lehet lőni. A kastélynál, ha kimész, akkor meg a hátul levő védők oldalát lehet lőni.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #70505 üzenetére
Mintha totál más pályákról beszélnél... Erlenbergen le szoktuk tolni őket a picsába, el sem jutnak a kastély melletti dombig, be kell menni alájuk és aztán mehet a sírás, Murovankán meg szimplán nem kell bezúzni a házak közé, hanem a tőlük balra lévő domb mögül kell megszedni a sorban felspotolt ellenfeleket. Mindkét helyzet tuti győzelem, két fős szakasszal is meg lehet oldani, mert a lemmingek követnek, de volt, hogy egyedül, randomban is sikerült, mert nem voltak idióták a csapattársak. Teljesen sima mindkét helyzet, ha ügyesek vagyunk, nyerünk, ha nem, akkor ők, mint minden más pályán. De figy, ha mighty QB-nak is sír a szája miatta, akkor másoknak is fog és majd megváltoztatják, totál mindegy, mert most is jól működik mindkét pálya.
Ja amúgy nem tudom, milyen Erlenberg támadás módja, én azt kikapcsoltam, mert vérgagyi, sima és encounrter alapján írom, amit írok.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #70510 üzenetére
A különbség a támadás módban, hogy a támadók nagy létszámban mennek el balra és szinte mindig győznek azon az oldalon. Egyébként nem érdemes kikapcsolni, mert amit írtam, komoly lehetőség van battle hero-nak lenni és ászt szerezni.
Valóban a sima két zászlós módban, vagy egy zászlós módban más a felállás. Ott pl soha nem megyek el balra, mert valamiért máshogy állnak fel a zemberek, nem szállják meg a dombot, hanem hátrébb állnak be.A phasz scout nem megy előre és a többi butaság.
Mondjuk ez tényleg érdekes, hogy támadás módban tudják a győzelem receptjét, de a másik két módban meg szerencsétlenkednek. Igazából a hegyet kéne ellepni és agyonlőni mindenkit onnan, ennyi a nagy recept, de valamiért csak támadás módban tudják ezt...
Jobbra szoktam elmenni mindkét módban, ott általában győzünk meg ha egy zászló van, akkor onnan remekül lőhető a középkör is. A jobb oldali győzelem után jön az érdekes rész, hogy éppen mennyi tank maradt stb stb
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #70512 üzenetére
Én összevissza szoktam menni mindig, nem szeretek begyöpösödni. Bár a másik oldalt én is jobban szeretem, főleg a dombok újragyurmázása óta.
Egy kis map balansz probléma van szerintem, méghozzá Malinovka encounter módban északról gyorsabban fel lehet érni a malomhoz (vagy akár lőpozícióba kerülni), de ez szerintem így volt a koncepció, mert ott a domb alsó részére, ahol a szikla van, gyorsabban el lehet érni a másik oldalról. Csak valahogy még mindig az van meg sok játékosban, hogy akkor indul az éhezők viadala a malomért és jól szarrá lövik őket.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kean_Sorbo
őstag
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Bingisz
addikt
válasz ddt500hu #70513 üzenetére
Mondjuk ezek a felsorolt tankok, khm inkább az lett volna említésre méltó, ha kiszopjátok. Azok közül a tankok közül egyedül a fredi, és az Rhm tudta volna sebezni a Tortoát, a hull down IS8-at meg semmi.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
rlazol
veterán
válasz dfsz34 #70509 üzenetére
hm, én nem ezt tapasztalom, de nem is azt, amit HáGé ír.
szerintem ez egy jól kiegyensúlyozott pálya, csak nagyon érzékeny a hülyékre. És akárhány fedezéket raksz a dombra, ha túlmennek rajta akkor tökmindegy.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Stigma.HC
senior tag
Utolsó köreim egyike Type61-el. Nem mondom hogy a kedvenc gépem lett, de azért ellehetett vele játszani.
7600 dmg, sajnos nem type59-el, de mint tudjuk állítólag már az is összejött másnak itt simán
Kezdetek óta 4 HE van benne és eddig nem is nagyon volt gond (sosem fogyott el a többi), de most viszont hatalmas hiba volt, hogy nem vetem őket ki mostanáig. Így is volt pár fail megmozdulásom a csata alatt."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
dfsz34
őstag
válasz ddt500hu #70513 üzenetére
Várjál csak most nézem, én a térkép bal oldalára gondolok. Az 1-2 oszlop. Az a kritikus zóna.
Mondjuk jó, nem beszéltünk arról a tényezőről, amikor egy csapatban van egy kupac makákó, a másik oldalon meg jó játékosok. 1 zöld van az ellenfélnél? Csak kíváncsiságból mennyi volt az esély?
Ok, ebben igazad van, erre rávilágítottál, hogy ha bűn rosszak a játékosok az egyik csapatban és nagyságrenddel jobb az ellenfél, akkor nem fogják lehozni azt az oldalt (sem).
Na mindegy is, most én is tudnék olyan csatát találni, amikor elhullott ott az összes támadó, de nem ez a tipikus, ahogyan én tapasztalom.
(#70518) rlazol: nem értem ezt a fedezék vonatkozást. kuksolsz végig a dombon ház mögött? azt is lehet éppen, csak értelme nem sok van. A szikla már nem jó, mert arty splash-el odavághat amúgy. A trükk itt ugye az, hogy több szögből lőhetnek, mint a legyező úgy kell elképzelni. Ha kidugod az orrod, akkor véged. Ha középen a folyó mellett feljönnek, akkor a ház sem jó fedezék már, szopacs. A másik, hogy ugye illik felállni orral előre az ellenfélnek és azt hogyan csinálod ott? Nem tudod ezt ott kimatekozni, érted, nincs olyan fedezéked, ahonnan biztosan tudsz lőni és neked nincs spotod, ez a fő baj általában. Illetve van spotod, a domb aljában rohangáló ellenfél scoutját látod folyamatosan, csak meglőni nem nagyon lehet. Ha van egy tökös scout a védőknél, akkor esetleg tud valamit kezdeni, mást én nem tudok elképzelni. Nem is látod, hogy ki lő. Tudom, mert kipróbáltam párszor elmentem oda, de soha többet, ott csak megdögleni lehet védőként.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz jagada #70490 üzenetére
Ha középen vagy vagy közvetlen az ellenfél mellett kezdésnél, akkor míg visszaszámol be lehet fogni a közel itankokat auto célzással, csak látni kell a tank sziluettjét.
De ezt pont 0 másodpercnél kell megtenni, hogy ne dobja el a targetot.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Djuree
félisten
na kifulloztam a t28 protot, meg megvan már a sima t28 is, nagyon jó kis cuccok ezek. a protora megkaptam az első kiválóság jelemet is. ezt mondjuk nem értem, más tankkal sztem van sokkal jobb átlagsebzésem, másokhoz mérten is, azokra meg semmit nem adott.
kezdem szokni a lassú td-ket is, az angol nyolcassal is megyek, fun dolgok ezek, márha ha odaérek valahova.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
csaba17
senior tag
helósztok
azt lehetséges megoldani, hogy: az 50. rallys körben a chaffee-be beültetem az m46 patton legénységét és akkor arra kapom meg a tpt?
-
dfsz34
őstag
válasz csaba17 #70524 üzenetére
Szerintem mehet, de csak fele xp-t kapod rá. Ezt a chaffee sport legénységet utána megkapod, mint chaffee legénység és akkor át lehet rakni más tankra vagy használni a chaffee-ban.
Szerintem csak akkor lépd meg, ha tuti biztosan nem kellenek amerikai legények másik tankra.
-
mcwolf79
veterán
válasz dfsz34 #70520 üzenetére
Engem általában T32-vel rak védeni Erlenberg-re. Ha top tier-ben vagyok a jobb oldalt az újonnan berakott szikla mögül ha fedezik a jobb oldalamat egyedül feltartok egy egész hadsereget Ha nem top tier vok akkor sem tudják átlőni a tornyomat,és szintén fel tudom tartóztatni a támadást. NA persze kell a support, de onnan gyak. büntetlenül tudom osztani az áldást, és nincs az az Isten, ami ott átlövi a tornyomat.
Arty persze bekavarhat, de szerencsére megritkultak a klikkelgető patknyokSztem egyik térkép sem kiegyensúlyozatlan. Public-ban úgysem az számít. Jó csapat bármyelyik térképen tud nyerni, idióta banda pedig mindegy melyik map-on bukja el a meccset.
A MM úgysem arról híres, hogy egyenlően osztja el a jó és kevésbé jó játékosokat. 1-2 fecske meg mint tudjuk nem csinál nyarat.
Ehhez kapcsolódik: remélem a sok 7végi zöldség elmegy csinálni valami "hasznosabb" dolgot, mert förtelem ,hogy 7végén mennyi i*ió*a paradicsom volt onlányBocsánat, Malinovka egyelőre nagyon kiegyensúlyozatlan. Nem úgy volt, hogy oda a déli oldalra raknak majd házat? Mert ha oda beparkol 2-3 med,akkor gyakorlatilag autowin a másik csapatnak (mármint amelyik északról támad).
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Angel1981
veterán
Látom, az emberek egyre kevésbé vágják a poénokat - biztos az általános frusztráltság növekedése áll a háttérben....
#70498 dfsz34: én nem mondom, hogy az új Murovanka rossz, de szerintem meg kellett volna hagyni a régit is, a varázserdő nagyon poén volt, az adta a pálya egyéniségét, és azt most elvették.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Djuree #70523 üzenetére
A T28 protót én is szerettem. Állat jó gép, bár néha elég frusztráló, hogy milyen könnyen belövik a tornyát. Lehetett volna több átlagsebzésem is vele, de rengetegszer előfordult, hogy rossz irányba indultam el a meccs elején és nem tudtam kb. semmit se sebezni. Múlt héten adtam el, mert meglett a T30.
magyarsrac
-
dfsz34
őstag
válasz csaba17 #70528 üzenetére
"If a crew member was in a non-premium vehicle and is trained for another vehicle of the same type (Panther’s tanker operates Panther 2), then he gets 50% exp.points (500 exp.)"
Fele xp-t kapja sajnos ilyenkor, mondom, csak akkor éri meg, ha biztosan nem akarsz később még egy amcsi csapatot.
(#70526) mcwolf79 Azt javasolnám, hogy a térképet ne forgassátok, mert senki nem érti a végén, hogy melyik oldalról beszéltek. Mintha mennél pestről berlinbe, akkor így áll a térkép, ha visszafelé jössz, akkor meg megforgatnád. Mondjuk ez részlet kérdés, de úgy látszik, hogy jobb, ha koordinátát említ az ember. Mondjuk bennem fel sem merült, hogy sokan forgatják a térképet, pedig azt nem kéne és nem is szokás igazából.
Ha megnézed azt az oldalt (1-2 oszlop) akkor ott mint a legyező, úgy tudnak felállni a támadók és több szögből is tudnak lőni. A szikla mögött lehet lapítani, de lőni neked is kell valahogy. Ráadásul a hull down és a statikus, egy helyben állás csak akkor működik, ha nincs arty. Ha mögötted nincs támogató, akkor meg szépen körbevesznek. Nem vitatom azt a részét, hogy tudsz ott operálni, azért is rakták oda a sziklát, de én mondjuk mint támadó igen ritkán látok azon az oldalon sikeres védelmet, nincs esélyük egyszerűen.
Egy T29,30,32,34 tornya sokat megfog, de ennyi lövésből ha minden ötödik sebez, akkor nem marad meg sokáig tökéletes hull down-ban sem, de akkor még mindig ott a gond, hogy lőnöd és sebezned kell, mondjuk a lent sunnyogókat, akik a hátadba kerülnek például. Én biztosan nem mennék oda védőként.
Minél többen jönnek fel és mutatják magukat, annál biztosabb a vereségük.
-
Enzolord
addikt
válasz Stigma.HC #70519 üzenetére
Nekem összejött vele.. Úgy, hogy nem vittem lőszert, csak rammoltam, tier 12-es csatában, csak pont nem volt a reőlay bekapcsolva...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rolio1
tag
Bezöldültem úgy, hogy ma még nem is játszottam...WN8
-
Stigma.HC
senior tag
válasz rolio1 #70533 üzenetére
Az új skála egy másik fontos célja az volt, hogy az átlag ismét a sárga kategóriába kerüljön. Korábban a "nagy átlag" a vörösbe esett és mint kiderül ez igen népszerűtlen döntés volt.
Nem semmi
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
fradi81
veterán
Hadd örüljenek a 13 éves vérpistikék, először jöttek a jelvények, most meg ez
moto g72, Ninebot d28e
-
Simi37
őstag
Át lehet írni kb. a régi határokra...nem muszáj az új rendszert használni. Én át fogom írni a régire aki 600 alatt van az igen is piros, aki 900 alatt az narancs. Én meg közel zöld vagyok nem pedig zöld 1200 fölött vagyok tehát nincs messze... jobb vagyok mint a 82%...? Az igen
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
válasz Simi37 #70542 üzenetére
Lejárt a szerkidő:
Látom még nem volt: Fejlesztői hírcsokor #98Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
dfsz34
őstag
Na ez egy érdekes csata volt. Most kivételesen csak 2 két tank ment be Murovankán a régi varázserdő helyére. Délről támadtunk és így győztünk, mert nem döglött meg ott a fele csapat.
Érdemes megnézni a büdös nagy troll szakasz a kettest. Nem elég, hogy behoztak két t18-t, de még egymást is lövöldözték az idióták. 36% xwm mellett, lehoztuk a csatát. Az egy más kérdés, hogy a bulldog-nak is a csillagokban van az ász szintje, ez egy harmadosztályra volt elég. 3k sebzés + 334 spot és két medál egy könnyű tankkal
-
KisApám
addikt
Ez a Chaffee SPORT ma nagyon megváltozott...
Iszonyatos mennyiségű BOT és GOLD pötyögtető... EZ AKKOR ÖRÖM, HA KI IS KAP
És persze csudás "találatok" - 12 találatból egy sem sebzett.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Bad Pritt
félisten
Na megvan a 13 90, nagyon jó kis tank volt a 13 75, de főleg most már nagyon alulfegyverzett tier 7-ben, de azért közelre elég kis baba volt a gyors újratöltéssel, csak iszonyúan kevés a lőszer bele, többször is elfogyott teljesen.
13 90-et nem tudom még, hogy szereljem fel, most raktam rá célzásgyorsítót, távcsövet meg álcahálót, de meghallgatok (elolvasok ) bármilyen tanácsot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest