- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz Hauptmann #239502 üzenetére
én azota hogy megkaptam , még nem találkoztam vele sehol. elbujt.
amugy ez a BZ176 egy jo nagy sz*darab, 20 sec ujratoltés, repesz nem sebez csak 2-300-at bárhol és bármit lovok meg vele, a normál meg ugy viselkedik mint az artyloszer, ráejti a tankra, oszt vagy bemegy vagy nem, általában nem.
mindegy, eladni jo lesz ha creditszukében leszek.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
h1mpi
félisten
-
addikt
-
popey37
addikt
-
Warton
őstag
80 db láda
Nem szokott szerencsém lenni ezzel az eventtel, most is csak a kötelezőt kaptam.
A magas tierű tankokból mondjuk pont a Viperát szerettem volna, vagy a kínait. A low tierűből a brit meg az M3 helyett inkább a SU érdekelt volna, de legalább megvan a Minimaus. Na mindegy.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Hauptmann
addikt
válasz h1mpi #239503 üzenetére
Egyrészt cuki, másrészt ad valami küldit.
Van a faluban rejtett macska, mint tavaly, meg tavalyelőtt? Direkt néztem a fában, tavaly ott volt egy, de nem találtam.
popey37,
Szerintem a WG-nél most nézik az AMG bőrkatalógust, hogy milyen színű cérnával kérjék az új autót.
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
nekem ezt dobta be 56 láda, a char-t bármikor becserélném bármelyik másik 8-asra, nagyon nem tudom mit kéne vele csinálni, view range és a camo gyenge igy full spotternek számomra nem alkalmas, bármelyik szupersztár 8-as (elc, lt432) sokkal jobb nála, az ágyút meg nem tudom megszokni, hogy folyton úgy kell matekolni, hogy ha elsütöm 3 lövésnek kéne bemennie.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jano_77
nagyúr
válasz Elit3Zotya #239510 üzenetére
hogyan kell előszedni ezt a szummázó részt, hogy miket adtak a ládák?megleltem
Én meg itt excell-ben irogatom a mentett képernyőfotók alapján - mondjuk így legalább meg van az előző éviekhez hasonlóan.Szal 80 db láda:
Tank: IX. Char Mle. 75, BZ-176, Vipera, AMBT, Pz. KW I (2x), Pz.38H (3x), A25 H.H. I, SU 2-122, M3 Light (volt már)
Gold: 30.850
Kredit: 5.100.000
Prémium nap: 49
Garász hely: 12Ha esetleg vkit érdekel, hogy melyik láda dob nagyobb eséllyel tankot:
Karácsonyi:
Tank: 0
Gold: 5.750
Prém nap: 17
Kredit: 1.300.000
Redshire cicusHold:
Tank: Vipera, A25 H.H. I, Pz.38H (750 gold)
Gold: 9.500
Prém nap: 12
Kredit: 800.000
Garázs hely: 3Újév:
Tank: BZ-176, SU 2-122, Pz.38H, Pz. KW I, M3 Light
Gold: 7.850
Prém nap: 12
Kredit: 1.100.000
Garázs hely: 5
S.Conq 3D skinVarázslat:
Tank: Char Mle. 75, AMBT, Pz.38H (750 gold), Pz. KW I (1500 gold)
Gold: 7.750
Prém nap: 8
Kredit: 1.400.000
Garázs hely: 4
itt egy láda nem lett lefotózva, mert kislányom túl gyorsan rányomott a következő nyitásraÖsszességében nagyon elégedett vagyok, egyedül az FV gőzmozdonyos skin-e amit nagyon sajnálok, hogy sem tavaly, sem most nem jött be, de ez van. Nem szabad elégedetlennek lenni - nem is vagyok.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
addikt
-
-
egyedülülő
őstag
100 láda és mindössze a viper-t dobta meg a franciát. Eddig minden évben kiadott mindent 75 ládára kb. Azt hiszem ez volt az utolsó, hogy karácsonyi eventre költöttem. Kirabolva erzem magam. Persze az én hülyeségem.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
jano_77
nagyúr
Hol lehet azt kiválasztani vagy beállítani, hogy Milla küldetései micsodák - lássam egyáltalán - de teljesíteni is jó lenne!? Nekem Arnie küldiket mutatja, de nem találom Millá-ét?
-
jano_77
nagyúr
igen, de ott csak Arnie-t mutatja nekem! Hogyan lehet váltani Milla-ra?
Barát falujába látogatás:
Rosszul olvastam, hogy naponta 2 legjobb barátot lehet jelölni és meglátogatni és ezt naponta 2x tudom megtenni?!? Nekem csak egyikhez jelöli, hogy voltam 2x, a másikat, ahol szerintem csak 1x, ott 0 jelöl, de nem enged újra Nyersanyagot gyűjteni az itteni faluban!? Félre értettem vmit?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #239533 üzenetére
Fent a küldetések menüpont alatt vannak a játékban teljesíthető küldetések.
Amúgy ez milyen kreténség már megint wargaming részéről, hogy prémium tanknál nem megy az extra választható (se legénységi, se szabad xp) booster ami az ünnepi szint után
Mila felett.
jano_77 #239536
Bejelölted mindkét barátot legjobb barátnak? Csak legjobb barát falujabol tudsz gyűjteni és naponta egyszer mindkét baráttól.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz 2thletme2day #239537 üzenetére
Itt a kép alján látható sorra gondoltam, hogy az mikor fog majd vagy mitől teljesülni, és egyre feljebb haladni?#2395372thletme2day: bejelöltem és valszeg ezt értettem félre, hogy 2 baráttól és 1x-1x. Illetve az zavart meg, hogy a kis képeslapokon azt mutatja, hogy az adott barát, hányszor járt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #239538 üzenetére
Nekem itt mindig Millára vált át ha az "Ünnepi hadművelet kihívásra" nyomok. De Arnie küldetései csak akkor fognak menni ha teljesítetted az összeset Millától. Szóval most is azt csinálod. Lehet bugos kicsit. Én is csak úgy tudok visszaváltani Millára ha továbbnyomtam a nyilakkal Arnira ha újra rákattintok a "Ünnepi hadművelet kihívásra".
-
hulp01
senior tag
Olvasva ezeket a kommenteket miért is változtatna a wg a buzi matchmakingjén. Ömlik hozzájuk a pénz így is. 279e hármas platoon az egyik oldalon a nagy semmi meg a másikon. Hát gratulálok.
Addig ott kéne rohadniuk a lobbyban, amíg nem jön egy másik early platoon vagy mondjuk egy Chieftain platoon. És berakott ellenük egy phase one/char mle platoon. Akiknek az együttes wot ratingje nem érte el a másik egy játékosáét. Annyira, de annyira felháborító ez az egész. Persze ha hozzám is ömlene a lóvé munka nélkül, én se dolgoznék.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Ma én is beléptem megnézni a karácsonyi cuccokat. Nem fukarkodott a wg de a játék még mindig egy kalap szar. Összevissza mennek a lövések és ugyanúgy 10-ből 8 csata 15:2
Üdv:Viktor
-
Argh!
aktív tag
válasz egyedülülő #239529 üzenetére
Nem értem miért érzed kirabolva magad. Tudnod kelett mit veszel...
100 ládábol minimum kaptál 2 premium tankot és 25000 goldot, elvileg már ennyitől a pénzednél vagy. És mellette ott a sok apróság."75 ládábol eddig minden évben kiadott mindent"
akkor örülj neki mert marha nagy mázlista vagy.Amugy mennyi goldot kaptál a 100 ládából?
-
egyedülülő
őstag
-
Addel
senior tag
válasz egyedülülő #239546 üzenetére
-
Hauptmann
addikt
A kutyának aranyért vehető cuccok adnak valami bónuszt?
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #239549 üzenetére
Én majdnem vettem, mert azt hittem az nem arany, hanem ásvány. Pofátlanság teteje, hogy aranyért lehet venni már ilyen tárgyakat. Még creditet se adnék érte.
#239546egyedülülő: ezért döntöttem én a 200 db mellett egyszerre, mert tudtam, hogy ha nem adja be valamelyik tankot, amit akarok, akkor megint veszek 100 ládát és az már úgy nem éri meg. Illetve bíztam benne, hogy a 200 ládás csomagra rá van tekerve kicsit a pótméter és igazam is lett, mert elmebeteg mennyiségű cucc jött ki.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest