- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
-
Don Vittorio
őstag
válasz köpet #239217 üzenetére
Igen, jól gondolod. Van türelmi idő.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Achar
tag
Mila Jovovics' lesz az. Mikortól kezdődik az event?
-
Don Vittorio
őstag
Lyézusmárilya, ez a karácsonyi videó valami rettenetesen kínos.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
egyedülülő
őstag
válasz Don Vittorio #239260 üzenetére
Aranyos volt.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Jadro
veterán
Tavaly besokalltam még a vége előtt és töröltem a játékot. Arnoldot így buktam, de akkor talán idén behúzhatom. Kíváncsi leszek, most még várom az eventet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jano_77
nagyúr
Mondja meg az, aki próbálta már mindkettőt, hogy a Minotauro jobb vagy rosszabb a 9-es TD-hez képest?!? Mert ha olyan vagy gyengébb mint a 9-es, akkor nem pocsékolom el a 6.1 milla kreditet az biztos. Ez a 9-es ugyanis szerintem egy rakás kaki, a semmire sem jó kategória konkrétan. Pattintani nem igen pattint, mindenki belövi, lőni meg nem lehet vele szinte semmit, mert a torony nem fordul, maga a TD lomha szar és olyan szinten szűkűl a célkeresztje, hogy ha egy minimálisat is fordítani kell a löveget, akkor fix, hogy már nem tudok rálőni a célpontra. Bánom, hogy egyáltalán bármit is áldoztam erre az ágra!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
popey37
addikt
válasz jano_77 #239265 üzenetére
piszok pályafuggo, viszont pattintani tud rendesen ha az rng is veled van, az ágyu nem olyan rossz, táras, lovedékenként 8 sec ujratoltés, a teljes 22 sec, amugy lassu mint a td-k általában, második soros tank, a heavyk mogott lehet vele alkotni.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #239265 üzenetére
Nem ertem nalad hogy lovi be mindenki, nagyon jo a pancelja. Meg a front also reszet is nehezen lovik be ha kicsit el van forgatva a tank. En elso vonalas heavykent hasznalom top tankkent, fel kell venni a hull down poziciot, aztan buntetni az ellent 8 masodpercenkent 500-as csomagokkal.
Ha nem top tier akkor is ott vagyok es tamogatom a heavyket vagy felveszek egy jol vedheto poziciot es tartom amig a csapat flankel.
Lomhanak lomha, nekem mindket setup-ban ott a rozsaszin turbo.
Pontatlannak pontatlan, emiatt meg ott van mindket setupban a celkor szukito.
Amugy meg egyik setup venti, masik HP boost.
Sokszor mar azzal el lehet vele donteni a csatat, hogy beviszed a 2k hp-dat meg a pancelodat segiteni a heavy-jeiteket, mig az ellefel haromszogei inaktivak a csata feleben, ket-harmadaban.
Rakd felre par napra/hetre majd vedd elo.
Hasonloam jartam a 60TP-vel meg Obj 705-el mint te ezzel a CC-vel, de miutan pihentettem oket egy kicsit es elkezdtem atgondoltabban jatszani veluk, megszerettem mindkettot.
-
joergie
őstag
Ha nem látnám nem hinném el. Topdmg lettem a csapatomban...artyval...himmelsdorfon.
#jano
Minotauro témában: nézz meg 1-2 videót vele proktól és akkor kapsz motivációt...és az erősségeire fogsz koncentrálni nem a gyengeségeire.
A minotauro határozottan jobb. lehet vele darálni...és az jó[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Dobi 562
addikt
válasz Macka #239273 üzenetére
user error
Mar ott kezdodik a problema, hogy "messzirol pontatlan". Probalj meg elvonatkoztatni attol, hogy ez haromszogkent kerult be a jatekba. Ez egy tesztoszteron TD = nehez tankkent kell hasznalni. Ez nem beta himeknek meg tesztoszteronhianyos bokorharcosoknak valo.
Dobjatok fel par replay-t hogy lovik a tieteket szarra, kivancsi vagyok. En ha beallok vele hull down-ba, nem nagyon szednek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #239274 üzenetére
Highway-en toltam a varost a heavykkel, itt pattintani csak 1-et tudtam az igaz mert nem volt hull down. Lehetett volna 4,5-5k a sebzes de bugos valamiert az uj egerem (egergorgo gombnyomasra van beallitva az ujratoltes es sokszor mikor zoomolok azt nyomasnak veszi es ujratolti a tarat mikor meg van benne eleg lovedek ).
ellenfelnel meg a CC lett topsebzo
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Dobi 562 #239275 üzenetére
Énis heavy-t játszok vele többnyire...mert oda van sebessége. Pedig utálok városba menni, időpazarlásnak tartom, de ezzel egyszerűen csak oda lehet.
Minotauro carry(wotrecord replay)cc1 tier9 cliffen 5k dmg(ezen a mapon nagyon jól üzemelnek ezek-replay)
Nekem a módváltó van egér középső gombon...ebr-hez strv-hez stb.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Dobi 562
addikt
3 csatat mentem ma reggel (tier 8-9). Mi volt a kozos?
1. Mindegyikben oldalankent 6-8 TD.
2. Az ellenfel TD-i jottek a heavyket tamogatni, a mieink a piros vonalon bujkaltak.
3. Be lettunk daralva mint a szar 2-3 perc alatt.
4. A jatekosokat lecsekkolva dobbenetes, hogy kb egyharmaduk nem eri el a 45% gyozelmi aranyt es most tobb tiz ezer csatas jatekosokrol van szo.Megoldas: ne csekkoljatok a jatekosok adatlapjait mert csak felidegesititek magatokat feleslegesen.
-
Dobi 562
addikt
Ok. Ma is tanultam ujat. Ott van egy pont ahol 33% eselye van beloni. Persze eltalalja es belovi az egyebkent atlag alatti kepessegu jatekos.
5 turbo csata, 4 vereseg, min 6 haromszog es 2 arta csatankent oldalankent. Az en csapatom a beta him csapat ahol 10 tank bujkal a piroson, az ellenfel meg osszehangoltan tamad, medek, TD-k a heavyket tamogatva.
KB mintha egy megye III focicsapat menne a Real Madrid ellen. Ennyi eleg is volt mara.
[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
Volt valakinek mostanában ilyesmi? ->
Az elmúlt 2-3 hétben most már vagy tizedszer futottam bele, hogy menet közben megáll a játék, hangok vannak, töltet csere egyebek működnek, de mozgás nuku, áll a game. Aztán kidob szerver hibával. Pár pillanat múlva visszalép, de a teljes csapat lepusztítva. Ilyenkor szokott lenni egy szép 0-15 eredmény. Érdekes módon a javamra még nem volt ilyen. Viszont egyaránt előfordult boxon és pc-n is.
Mi a fene ez? Ennyire pusztulnak a szerverek, vagy csak írjam ezt is a büdös ruszkiszármazékok számlájára? -
BigBear
senior tag
válasz 2thletme2day #239287 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Nem szégyenlem a véleményem. Miután Belorusszia egyérelműen Putyin kedve szerint ugrál és avatkozik bele a népirtásba, sajnos ez van. Ja, Mo se jobb a nyilvánvaló Putyinpéló szopkodással. Szerinted úgy a világ 90+ %-a mit gondol a magyarokról most, köszönhetően a csúti tolvajnak?
Amúgy mindenkitől elnézést, számomra érzékeny a dolog, de ezt nem részletezném.
De nem ez volt a téma, szóval még 1x sorry mindenkitől.
Modi: please, ha úgy látod, töröld, és bocs. -
Stigma.HC
senior tag
válasz BigBear #239286 üzenetére
Időnként előfodul nekem is ilyen fagyás. Betudom a diginek mostanság, nem jártam utána igazából miért van. Viszont sógoromnál telekom hálózaton nem jött elő ilyen problémánk.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
addikt
-
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
Jelenleg tökéletes neki. Stabilabb neki mint nekem a digi egy ideje warzoneban viszont jó minden, ott elvagyok rendesen. Csak itt jelentkezik ez időnként.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
egyedülülő
őstag
Van bárkinek bármi elkepzelése/ötlete arról milyen tankok lehetnek majd a karácsonyi dobozokban? Már nem nagyon erzem, hogy bármivel lába tudnának hozni. Legutóbb 75 doboz kiadta az összes tankot, de azok mind izgalmasak voltak. Nem tudom tudják e hozni azt szintet az idén.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
addikt
válasz egyedülülő #239296 üzenetére
Én mióta visszatértem nem vettem semmit, még prém napot sem. És amúgy 4-5 nap kivételével, mindig sikerült valami módon szereznem már vagy 2 hónapja folyamatosan.
De a ládákat tuti veszek 25db-ot. Eddig szerintem is az volt a legmegérősebb wot-on belül.
Eddig szerintem mindig sikerült jókat tankokat hozni vele, gondolom csak idén sem lesz kivétel(remélem)Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Argh!
aktív tag
válasz Stigma.HC #239297 üzenetére
Persze hogy nem mod okozza, full bug az egész frontline. Tankok siluettje rosz, mindenféle mutáns tankok jelennek meg, eltünő hud, nem lehet lőni, nem fordul a torony. Ami érdekes hogy állitolag semmit nem változtattak rajta, mégis tele lett hibával.
Szerintem a hallowen esemény, roham mod és most jön a holiday ops, emiatt nem volt kapacitás frontlinet kijavitani. Remélem legalább a karácsonyi cuccot megcsinálták bugmentesre.
-
xAttilax
őstag
válasz BigBear #239288 üzenetére
azért túl érzékeny nem lehetsz mert játszol ezzel a játékkal és így őket is támogatod...
ha ennyire vannak elveink akkor tartsuk már hozzá magunkat! mutasd meg, hogy te nem játszol ezzel a szemét "ruszkiszármazék" szarral!
Azért mellékesem felhívom a figyelmed, hogy az lakosság soha nem egyenlő a kormánnyal vagy inkább a diktátorokkal + a WG formálisan elhatárolódott a háborútól és magától az orosz/fehérorosz piactól is.
De befejezem mert ez tényleg nem ide való, csak én meg az ilyenekre vagyok "érzékeny""sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest