-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz PR0JECTNR56 #17343 üzenetére
és @Chris0321 Köszi!
-
Skyhunter
őstag
WarThunder techtree elég érdekes, ha ez igaz. Mi az i*tenharagjának van benne mobil légvédelmi ág? Tán' csak nem lesz benne vmi légi támogatás (pl Typhoonok) amit csata közben le kell majd szedegetni?
-
dorka16
aktív tag
Ettől a rohadt Erlenbergtől megőrülök. Minden második csatám ott van.
-
Fel
addikt
válasz erikke17 #17344 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, ez itt most csak szomorú, de nem fail...
Ha ezen a szovjet heavy ágon kezd az ember fia, akkor biza így jár. Ezért is nem értem miért mindig ezt az ágat ajánlgatják a kezdőknek.. Tök szívás pedig, hogy nincs "örökíthető" modul egyik tankról a másikra átlépve. KV-3-on kifejlesztjük a jó öreg D-25T-t és jópajtásunk lesz egész tier 9-ig, míg a másik ágon az IS-3-mal megszerzett BL-9-cel röhögve indulunk csatába az IS-8-on..
Dettó ugyanez a szitu a németeknél a Maus ágán:
Ez sem igazán az a vonal, aminek elsőként kell nekiugrani.
Skyhunter: Szerintem ez továbbra sem a WT topic.. Van neki sajátja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
biacsia
tag
Valaki feltette már a kérdést, hogy az M103-on nem érdemes kifejleszteni a top löveget, mert a T110E5-ön az a kezdő puska? Ez így 60.000 xp spórolás lehet. Igaz?
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Chris0321
addikt
válasz biacsia #17362 üzenetére
A lánctalpat és a rádiót sem kötelezőés az 30.000 xp, de sokkal használhatóbb a tank ha minden ki van fejlesztve. Mivel a T110 185.000 xp(http://www.wotdb.info szerint nem vagyok belépve a játékba) ami elég sok és szerintem nem éri meg olyan tankkal szenvedni amiről a legjobb modulok hiányoznak.
-
biacsia
tag
válasz Remus389 #17364 üzenetére
Köszönöm!
Azért gondoltam, mert az m103 utolsó két ágyúja között elenyésző a különbség (+15 pen.;+0,1 lövés /perc) a 60k xp meg 1/3-ad t110e5 Aránytalannak érzem. Kíváncsi voltam/vagyok mit gondoltok!
#17365) Chris0321 : Persze a többi dolog egyértelmű, hogy megéri. A fent említett dolog miatt érdekel.[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
CHaooSS
őstag
Valaki szakasz? OROSZ SZERVER
csak van egy magyar[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
erikke17
őstag
válasz Bingisz #17350 üzenetére
Habár igaz, na de köszönöm szépen azzal az ágyúval T10-be..
Fel - Azért ez sem piskóta.. karcolni tud vele?
Simi37 - Beállitásokban tudod, ott ahol a célzókeresztet is állitod csak a másik fülön.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Jopar kod erejeig, barkit be szeretnetek csalni a jatekba, tudok adni bundlebol megmaradt 1500 aranyas wot invite kodot az uj aldozatnak, csak dobjatok egy privit. Csak azoknak, akik regelni akarnak, es csak egyet, nem tovabbertekesitesre. Koszi!
szerk: Your World of Tanks Invite Code: 6BN7RV7GH7HC6P (have fun )
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Imilenni
addikt
Prémium tank feeling
Press "F" to pay respects.
-
Patrick76496
őstag
válasz CHaooSS #17323 üzenetére
Ezt a videót nézd meg, van benne pár hasonló érdekes eset.
Szerk: Kb 2:50-nél kezdődik az a rész, amikor a lövedékek átmennek az ellenséges tankokon, és a csapattársat találják el. Szerencsés vagy, hogy veled nem ilyen történt.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
gyík001
csendes tag
válasz Cseri0058 #17341 üzenetére
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség! Nekem laggol az egesz ugyanúgy full és min grafikan. Gep portalanitva, vga-hoz legujabb driver telepítve. VGA: Ati HD 6780, CPU: core i5. Ahogy húzom a kurzort akkor is van lagg. Ezzel mit tudnek kezdeni? Köszönöm előre is a segítségeteket! Ja és fps 40-80. Ping 40 korul van.
-
Enzolord
addikt
kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi safari akció keretein belül a Maus is akciós lesz e, mert azt írja a honlap, hogy minden állat után elnevezett tank kap kedvezményt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
grex4
aktív tag
-
Enzolord
addikt
Ha kilövöd, kapsz +5000 kreditet...
Ez igen érdekes akció lesz...Ja, de ez a Jenkiknél lesz....
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mcwolf79
veterán
Az miért van, hogy újraképzésnél, ha van pl. 2x100 %-os skill, 1 db 4x %-os skill újraképzésnél kírja a 2x100 + a 4x -néhány %, de miután újraképzem, a 3. skillt teljesen elveszi
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
g85j
tag
Az szép!
Néha nekem is beszalad 1-1 ilyen kör vele. De akkor valami ultra szerencsés helyen kell vele mozognom. (Bár mostanság egyre több, kezdem megszokni, hogy már nem első soros tank.)
Mert néha még az IS3 oldala is képes pattintani, az elejéről meg nem is beszélve....8-as heavyvel szemben, rögtön 2-es gomb
De inkább próbálom a puhatestű 7-es estleg 6-osokat csipegetni vele.
A front pedig......hát nem olyan, mint volt, pont amiért anno megvettem. -
xtmod
senior tag
üdv.
felraktam ezt a k-roy féle mod packot. a betöltés végén a modulok frissítésénél várakozik. ez normális?
-
mcwolf79
veterán
-
Drenadar
veterán
-
jano_77
nagyúr
Árulja el nekem vki nagyon szépen kérem, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy hetek óta tök mind1 mit csinálok - kikapcsolom a gépet, újra indítom a játékot -, vagy tök mind1 melyik szerveren vagyok az idióták mindig az én csapatomba kerülnek?!? Mind1 mennyit sebzek vagy ölök, mert mire feleszmélek, már egyedül maradtam az ellenféllel!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
Nekem ezt a garázsmod miatt csinálta még az elején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest