- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Type-ot csak max tier 9ig pakol...
Könnyített MMLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
octopus666
tag
IS-el 10 meccsből 8 tier IX sunyin kell játszani régebben még rosszabb volt a besorolás
-
Fel
addikt
A nagy WT - WoT vitában elsikkadnak a lényeges dolgok...
Mától 15 napig a Leopard 1 és az alatta lévő két tank lesz akciós: Top of the Tree: German Mediums
És a TD-k után a könnyű tankokkal érdemes menni a minél több xp-re a jutalmakért: Anniversary Manoeuvres – Light Tanks Month. Egy hónapon keresztül (aug. 15 - szept. 15.).
-
virkir
veterán
A WT-WoT osszehasonlitashoz.
Akik annyira varjak azok ugye tisztaban vannak pl azzal, hogy a WoT-al ellentetben az messze nem f2p?
Ugyanis akik jatszanak vele elismerik, hogy kozeptier felett premium nelkul halal.
Jatekmenet.
Mibol gondoljak, hogy ha beindul kevesebb lesz ott a siemkababuin mint a wot-ban ami most a legnagyobb problema itt?
Vagy akik az arty-k miatt riittak folyamatosan azoknak mekkora elmeny lessz ha jon a csatarepcsi aztan kapja az egbol is az aldast, esetleg nehany hajoagyuval kiegeszitve.
Mert a koncepcio szerint ott egy palyan fog menni tank-repulo-hajo.
A grafika meg max azoknak szamithat akik most is le vannak ragadva a taaank-meeegy-hudeszep kategoriaban szvsz.
De meglatjuk ha kijon valaha, mekkora sikere lesz a tankos reszenek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Djuree
félisten
válasz [HUN]Dani #17208 üzenetére
tegnap egy köcsög amx 120 t9-es francia hevy lökdösött állandóan a foch 155-el, meg belém is lőtt 2-őt. meguntam, ráfordultam, 2 lövés és elpukkant. pedig figyelmeztettem is, először csak mellé lőttem, aztán visszafordultam, de csak nem hagyott nyugton.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz virkir #17207 üzenetére
Ezért kell még most tolni, amíg nincs tele bámészkodókkal akik csak a sült galambot várják.
A WoT-nak is ez a legnagyobb baja, aki elég régóta játszik (closed/open beta óta) azok végignézhették ahogy silányodik a közösség. Ez minden sikeres játék átka. A Call of Duty United Offensive iszonyú jó volt, most meg van 100 millió aktív játékos és azok fele egy barom. A Battlefield sorozat is szar lett a BF3-ra, mikor jött az első masszív siker a CoD mellett.
A fizetés meg szerintem nem gond. Ez azoknak gond akik úgy gondolják szellemi termékért fizetni ciki ha torrentről ingyen is beszerezhető a java része. A sörért is fizetsz, pedig távozhatnál a kocsmából fizetés nélkül...
-
Remus389
veterán
válasz Djuree #17209 üzenetére
úgy utálom az ilyeneket
miért nem lehet az ilyeneket kitiltani egy időre?
tegnap is lelancolt egy csapattars, mert hogy blokkoltam, hát kerüljön meg bazdm
olyan volt a szitu hogy alapból ott voltam és ő később jött (mogem )
a WT -nek egyébként akkor lehetne sikere ha kb azonos szintű grafika mellett kisebb lesz a gepigenye, akkor rengeteg ember aki laptopon nyomja atterhet
olyan egetrengeto előnyt a wot-al szemben, amit a wot nem tudna pótolni pár hét alatt nem tudok elképzelni
és igen ott is felbukkannak majd a siemka-k
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
balintka
addikt
Matildán melyik löveget érdemes használni?
-
munnergep
senior tag
Itt nem arról van szó, hogy kijön valami ami egyből jobb lesz mint a wot.
Hanem, hogy lesz egy alternatíva.
Hülyék mindig is lesznek.
Első multiplayer amivel sokat játszottam a Battlefield Heroes volt. Beta-ban hatalmas csaták mentek. Rá 1 évre még jó volt. Na aztán annyi hülye lett, hogy vagy noobbashing volt, vagy már nyomtam is az alt+f4-et.
Mindent ellepnek a 12 éves sáskahadak
f2p - én pl. nekem nincs türelmem prémium nélkül játszani, tehát rendszeresen költök rá valamennyit. Ha a másik jobban bejön, max. arra költöm.
grafika - nem feltétlenül a szépség a lényeg. Pl. ha bejön 2 bokor meg 2 ház, akkor ne essen le az fps a felére.
Én a 3d tankozást még Amiga-n kezdtem a Campaign nevű játékkal. Hidd el nem a grafikára várokDe még egyszer mondom: lényeg, hogy lesz alternatíva. Majd kiderül, hogy hányadék vagy sem.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Remus389
veterán
hát ha lesznek hajók meg repülők is, azért az nem oké
jön a stuka meg a Tirpitz, és ég a sherman
és nem is tudsz védekezni
meg aztán biztos lesznek benne kezdeti hibák és bugok is
szóval...
úgyis az lesz kipróbálják, és azt mondják marad a wot inkább, ami pedig jó ötlet benne, azt lenyulja a wot
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Így van, ott is meglesznek majd a problémák!
De legalább addig is maradhat a hit, hogy nem!#17213 balintka: teljesen rajtad áll. Ha szereted a közelharcot, akkor a howitzer, ha sniper típus vagy, akkor a másik. Mindkettő jól használható megfelelő taktikával!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
írnátok nekem oldalakat, amelyik kielemzi a dosszié fájlt? a wot-dossier.appspot-ot ismerem, másik kéne. jó lenne ha lenne grafikus felületű is ábrákkal.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Diarmand
senior tag
válasz Djuree #17218 üzenetére
Amíg Warplanaesben csak kacsavadászat van (az is úgy-ahogy megvalósítva), addig War Thunderben van még két másik játékmód az alap Arcade-on kívül és nem hiszem hogy valaha is lesznek Historicalban vagy Full Real Battleben siemkák hisz még felszállni sem lehet ha nem értesz hozzá, tapasztalat Ráadásul Warplanesben hp-t lősz le mint Wotban, addig a WT-ben darabjaira hullik a gépek mindenféle hp csík nélkül, van hogy egy lövés és zuhansz, van, hogy a sajttá lyuggatott bombázód még tartja magát a levegőben, igaz kicsit nehezen, de tartja. Szálltam már le egy motorral, miután a sebesség eloltotta a lángokat a másikon.
Ha csak a fentiek felét megvalósítják a tankosban, már akkor is üvöltözni fog SerB bácsi. Ha pedig ott is lesz HB/FRB akkor megint csak nem kell tartani a siemkáktól.
-
iwu
addikt
tegnap de szopóágon voltam...semmi nem jött össze.
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Remus389
veterán
válasz Angel1981 #17217 üzenetére
szerintem egyedül ott lehet jobb a WT ha kisebb a gepigenye
amit nem tud a wot csak úgy pótolni
nem mindegy ha egy laptopon low-med vagy med-high-on fut egy játék
a többi dolgot szvsz gyorsan be tudja hozni a wot
tehát ha nem radikálisan kisebb a gepigenye sok értelme nincs
-
mefistofeles
addikt
válasz Remus389 #17222 üzenetére
Nem vagyok egy guru de szerinted nagy a wot gépigénye? Én egy kb. 5-6 éves gépen nyomom minden probléma nélkül. Szerintem a látvány és a gépigény eléggé passzol egymáshoz. Ezeknél a játékoknál (szerintem) sokkal fontosabb a net minősége mint a géperő......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
válasz mefistofeles #17224 üzenetére
szerintem viszonylag nagy
a gépemen olyan 35-50 fps-sel fut, igaz közel maxon full hd-ba de pl nem lenne rossz ha 90 fps-sel futna
de ez elfogadhato
de aki gyenge gépen játszik, pl laptopon, annak nem jönne rosszul ha lényegesen kisebb lenne a gepigeny
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Stauffenberg #17210 üzenetére
Nem kötözködés de engedd meg, hogy kezdőként néhány gondolatodra reagáljak.......
Nem tudom kikre gondolsz bámészkodók alatt de egyrészt egy ekkora létszámú közösségben ez elkerülhetetlen, másrészt te is voltál bámészkodó, ügyetlen kezdő de mivel (ha jól értelmezem béta óta játszol) akkor kb. mindenki az volt ezért nem is volt feltünő!
A közösség silányodása sajnos elkerülhetetlen ezeknél a játékoknál. Ez nem egy kiválasztott elit közösség játéka hanem egy agyonreklámozott népszerű game. Nem hiszem, hogy egy közösség minősége ne romlana ha a pár száz/ezer bétázótól eljutt a több tízmillió játékosik.
A fizetéssel az a legnagyobb gondom, hogy úton-útfélen ingyenesként van reklámozva, ami részben igaz is de azért az szerintem mindenkinek világos, hogy tier4-5 fölött már csak kínlódás prémium cuccok nélkül. Meg lehetne oldani többféle képpen is, hogy a fizetők érdekei se csorbuljanak és a tényleg ingyen játszók is élvezzék a dolgot, de itt ennek nyomát sem látni......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
válasz mefistofeles #17226 üzenetére
Ez nem egy kiválasztott elit közösség
játéka hanem egy agyonreklámozott
népszerű game.és a clan wars? az nem megoldás?
ha a klanodba csak jó játékosokat vesznek fel és nincs team kill sem
ha az ellenfél klanban van béna az meg azért nem olyan nagy baj...
-
csapee
őstag
válasz mefistofeles #17227 üzenetére
Gepigenyrol csak annyit (mar tobbszor leirtam), a BF3-ban tobb az fps-em. Lehet hogy csak a 6870-et nem kedveli vagy a 3570k keves neki de ritka rosszul skalazodik. Az meg kulon gaz hogy a texturat kezdeskor ugy tolti be mint 10 evvel ezelotti jatekokban (lehet latni ahogy savosan halad elore ). Jah es a 830-as ssd is lassu neki akkor eldobom a hajam.
Csapee
-
Remus389
veterán
válasz mefistofeles #17229 üzenetére
az emberek szeretnek panaszkodni
Én nem panaszkodok, csak a team kill, vagy team attack zavar
az hogy randomban vannak bénák, nem zavar hisz az ellensegnel is vannak... ami jó, tehát kiegyenlitodik, illetve én is tudok érvényesülni
akit pedig zavar és kulonbnek érzi magát , és vannak eredményei az mi a banatert nem megy el Clan Wars -ba??? nem értem, inkább panaszkodnak és sírnak és szidják a wotot. :/
-
mefistofeles
addikt
válasz csapee #17230 üzenetére
Igazából én sem fps-t nem szoktam nézni sem más játékokkal nem hasonlítom össze azt amit tolok éppen. Nálam az a lényeg, hogy le tud e kötni annyira, hogy ne zavarjanak az esetleges grafikai hibák, hiányosságok. Ez alapján nálam bőven játszható a wot!
Az különben miért rontja a játékélményedet ha "valami másban" több az fps?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
válasz csapee #17230 üzenetére
2014-ben kap új motort a wot
szerintem így is nagyon szép grafikája van, nem zavar hogy savosan tölt be
reméljük az új motorral lehet Még csiszolni a latvanyon, és reméljük nem kell majd atomerőmű hogy elfusson
sőt pl ha megkapna az unreal enginet, ami a mass effectet is hajtja, akkor talán még csökkenne is a gepigenye, talán szebb látvány mellett
-
Djuree
félisten
válasz Remus389 #17225 üzenetére
nekem nincs nagy gépem, de full hd-ban minden fullon és min. 30 fps megvan, sosem szaggat. pedig nem mai a gépem.
laptop meg nem játékra való elsősorban...aki játszani akar sztem ne laptopot vegyen, sőt még drágább is egy ugyanolyan laptop mint egy asztali gép.[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz Angel1981 #17235 üzenetére
Egy normális többszálú terheléshez alapjaiban kellene széttúrni a programot. Valószínűleg javítanak a textúrákon, fényeken, árnyékokon stb.. Egy rakás olyan dolgon amit sokan most sem tudnak teljes mértékben kihasználni a szar motor miatt.
Ehhez képest WT-nek már most teljesen korrekt grafikája és igénybevétele van. Egyenletesebben terheli a magokat. Nem akarok jósolgatni, csak azt mondom amit látok és ezek alapján már most egy fejlettebb technika van a WT alatt. Azt, hogy ezt hogyan tudják játszhatóvá tenni tankok alatt is meglátjuk. Én nagyon remélem, hogy minél kevesebbet vesznek át a WoT-ból és sikerül egyedibb játékélményt kialakítaniuk.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
sutyi^
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz mefistofeles #17226 üzenetére
Ezt már nagyon nagyon nagyon sokszor leírtam (lehet beleszerkesztem az aláírásomba), hogy az égvilágon semmi bajom a kezdőkkel! Igyekszem őket támogatni és ahol lehet tanácsot adni nekik (pl: látom, hogy nem jól használja a fedezéket, akkor szólok). Ha van agya, akkor minden vereségből és hibából tanul valamit.
A gondom azokkal van, akik több ezer, esetenként tízezernél is több csatával rendelkeznek és mellé még mindig nem érti, hogy mit művel, mit kéne művelnie, mi a szerepe az adott tanknak a csatában, esetleg olcsójános módon nem mer kezdeményezni és ha rászólsz, hogy ne kempeljen a bázison top tankként, akkor visszaugat, hogy drága a javítás és ő nem akar megdögleni (tipp: Akkor ne dögölj meg!). Tele van ilyenekkel a Tier 8-tól felfele az összes csata és minél magasabbra mész, annál rosszabb a helyzet. Odáig el is kell jutni, egy jobb játékosnak is több ezer csata, mire megvannak az első tier 9-10 tankok... az ilyen szobanövényeknek meg legalább kétszer annyi (kevesebb átlagos XP és kredit miatt).
Meglehetősen nulla agyi kompetenciára vall az, hogy valaki több ezer csata után sem képes kiismerni egy nem túl bonyolult játékot. A sakk például ennél sokkal komplexebb és sokkal jobban igénybe veszi az agyi tekervényeidet, de ha ott lejátszol több ezer játékot és még mindig nem tudod melyik bábút miként érdemes kijátszanod, akkor ott komoly gondok vannak nem?
"A fizetéssel az a legnagyobb gondom, hogy..."
Mivel kezdő vagy, akkor engedd meg te is, hogy kicsit megismertesselek a WoT fizetési modelljével: Az ingyenesek érdekei sem csorbulnak, hiszen a harctéren a prémium játékosnak nincs előnye, főleg mióta prémium lőszert lehet vásárolni kreditért is (érdemes azonban csak szorult helyzetben használni, mert nagyon drága, de ez is a taktika része). Gyorsabban fejlődik, könnyebben eltartja a tankjait ez tény, de semmi olyan lényeges dologra nem képes amire az ingyenes játékos ne lenne képes. Pénzt már annyira nem tud farmolni magasabb tierben, de ennek is megvan az előnye: A többség nem fizet, ezért visszatér tier 4-5 vagy 6 körüli tankokra, hogy azokkal termeljen profitot. Így nem néptelenednek el az alacsonyabb szintek sem.
Egyébként meg havi 10 euró. Ennyi egy havi prémium előfizetés. Ez egy hónapnyi gondtalanabb szórakozásért nem rossz pénz, főleg annak fényében, hogy elviszed a párodat a mekibe és ugyan ennyit költesz egy koszorúérszűkületre.
Más MMO játékokban meg nem ritka, hogy havi 15 euró a kötelező havidíj. Nélküle nincs játék. Ha itt kifogysz a prémiumból nem történik semmi, majd feltöltöd megint amikor jónak látod.
-
iwu
addikt
a játékélmény mutató szerintem a fontos, nem a grafika/terhelés stb.
Ki a fenét érdekel a több szálú terhelés, amikor az emberek túlnyomó többsége nem is hallott róla
Nincsen $z@r gépem, sőt...néha furcsa rajta? igen. DE a játékélmény miatt játszom, azt meg ad így is. Ezen a gépen a 2. legtöbbet futó játék (eddig a wot előtt az első volt) az age of empires 2, mert az szintén játékélményt ad...és az sem használja ki az i7/16gbram/ssd/6950-t.
Az a baj, hogy eladhatóság szempontjából mindenki a hightek grafikára megy, de hol szavatos egy crysis 3, mikor 4-5 óra alatt kijátszod?
Az ilyen multi gameket soha nem a csúcs grafikával adták el...lásd pl cs 1.6,lef4dead...
Ez meg ráadásul ajándék ló...
Aki meg ennyit fikázza, azt nem értem, hogy miért játssza? Hiszen sok high-tech grafikájú játék van...[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Édes istenem
Sok marha a bázison
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Stauffenberg
nagyúr
A WoT esetében azért is gond a multi core rendering hiánya, mert ha lenne, akkor a gépigény is jóval alacsonyabb lenne. Sokkal több olyan emberhez jutna el, akik gyengébb laptopon vagy régebbi PC-vel játszanak és nem akarnak állandóan súlyos pénzekért gépet fejleszteni.
Én sem vagyok a grafika megszállottja (főleg szimulátorokkal játszom a WoT-on kívül, ahol mindig a fizikai modell és a komplexitás kerül előtérbe a vizuális minőséggel szemben), csak szimplán hanyagság a fejlesztők részéről, hogy egy már több éve alapvetőnek számító feature nincs még mindig benne a kódban.
Mintha lenne egy autód, amiben erős motor van, de hiányzik belőle sok modern megoldás és emiatt kétszer akkora a fogyasztása, mintha értelmes áttervezéssel, kevesebb fogyasztás mellett még nagyobb teljesítmény lenne elérhető. Pazarlás az erőforrásokkal.
(#17243) CHaooSS: Ne adj hangot annak, hogy nem kedveled az ilyen páfrányokat! Még a végén te leszel a beképzelt, aki CW meg klánosdira fordított napi több órányi "edzés" helyett feleslegesen idegeskedik a randomban tapasztalható agyatlanság miatt!
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Stauffenberg #17244 üzenetére
értem én amit mondasz csak ez nem random hanem az elmúlt ezer csatában ha 30% jó csata volt
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
iwu
addikt
"Mintha lenne egy autód, amiben erős motor van, de hiányzik belőle sok modern megoldás és emiatt kétszer akkora a fogyasztása, mintha értelmes áttervezéssel, kevesebb fogyasztás mellett még nagyobb teljesítmény lenne elérhető. Pazarlás az erőforrásokkal."
Nah, ez pont jó példa
Tavaly nyáron nálam volt egy első szériás wrx (lóerőt nem tudok,de 4 felnőttel 5,4 mp alatt volt százon), nos vigyázva evett 15L-t 100kmn, de leszartam az élmény miatt...
De ahogy írták többen játsszák régi vason is, és elmegy kompromisszumokkal. Én pl a notimon full minimálon játszom a cégnél A játék élmény így is megvan...
Értem én, hogy jó lenne, félre ne értsetek, meg nem féletem a WG buxáját sem. De ez akkor is egy free játék, és olyan, amilyen...
Tudjátok, együnk szart, több milliárd légy nem tévedhet....
A másik vélemény meg a próságról. Véletlen egyik nap elcsíptem vmi hivatalos verseny streamjét, asszem 7v7 volt, azt az 5. draw után inkább mentem szobanövénynek...
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Stauffenberg #17241 üzenetére
"hiszen a harctéren a prémium játékosnak nincs előnye"
Ezt (még ha kezdő vagyok is) nehezen tudom elhinni....... (egyébként amire én gondoltam az nem csak a prémium fiók hanem az, hogy aranyat is vehetsz bármennyit)
Akik ide nyomják fel a csoda screenshotokat azokon is nem igazán láttam még olyant akinek ne lett volna több-kevesebb aranya
Ahogy észrevettem aranyért gyakorlatilag bármit megvehetsz a tankodra. Tehát ha együtt kezdek egy kb. hasonló tudású játékossal aki fizet, akkor a csatatéren könnyen összefuthat az én alap tankom az ő fullos, mindenféle kiegészítőkkel felszerelt tankjával. Innen azért érdekelne, hogy miért is nincs előnye az efféle játékosnak velem szemben?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Vitiris
aktív tag
Újabb szösszenet tőlem! Uragan-n tankview-nak az átdolgozása!
Mutatja a rádiótávolságban lévő tankok csövének az irányát.
XVM kompatibilis.
Lehet hogy bizonyos gépeken eszi az FPS-t. Mert az adatfolyamból bányászik. És elvileg "legális" csak úgy mint az eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
"Ne adj hangot annak, hogy nem kedveled az ilyen páfrányokat! Még a végén te leszel a beképzelt, aki CW meg klánosdira fordított napi több órányi "edzés" helyett feleslegesen idegeskedik a randomban tapasztalható agyatlanság miatt!"
Ez aztán az aranyköpés.
-
Tenken
őstag
válasz mefistofeles #17247 üzenetére
Azért, mert idővel te is feltudsz tenni MINDENT a tankodra egy fillér befizetése nélkül. Persze egy csomót kell cumizni, mire kimaxolsz egy tankot, de legalább megtanulod mennyit ér. Vagyis idővel az általa vásárolt előny elveszik köztetek. Nem tud olyasmit venni pénzért, ami állandó előnyt jelentene neki veled szemben!
Az, hogy pénzzel hamarabb megkapja a jobb tankot kevésbé befolyásolja a találkozásotok kimenetelét, mint hogy mennyivel játszol ügyesebben nála.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest