Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perbal1
üzenetére
Nekem egyszer volt ilyen az elmúlt tizenx évben CMS rendszerekkel, akkor a szolgáltató volt a ludas, hiába tiltakozott, hogy nem náluk van a hiba. Bármit csináltam, egyből ment a rosszindulatú script az oldal kódjába. Aztán belinkeltem neki, hogy az ő általuk használt cpanelnél még plain textben tárolják a jelszavakat és akkor kb. 1 éve már ismert volt ez a hiba. Utána nem tudom mit csináltak, mert azonnal átvittem máshova a weboldalakat - főnök ismerőse volt a Hosting cég vezetője -.
Hol van a weboldal hostolva?
-
Magento-t én néztem, ha jól számolom háromszor próbáltam megszeretni/megtanulni.
Az első gond: bele kellett nyúlni a kódba, hogy localhoston beengedjen az admin felületbe. A menürendszer még a Virtuemart-nál is sokkal durvább, átláthatatlanabb (részletesebb). Egy egyszerű skin-t nem tudsz csak úgy átváltani. A nyelvi file-ok-ról már ne is beszéljünk. Részemről csak reménykedem, hogy sose kell magento-val foglalkoznom hosszútávon (Virtuemart 3-nak még adok előtte egy lehetőséget, remélem alkottak valami jót).
-
-
Sziasztok!
Woocommerce-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Ki lehet azt valahogy javítani, hogy értelmesen, strukturáltan jelenítse meg a termékeket és a kategóriákat? Pl:
pelda.hu/webshop/kategoria
pelda.hu/webshop/kategoria/alkategoria
pelda.hu/webshop/kategoria/alkategoria/termekA próbák során már az alkategóriát sem tudja rendesen megjeleníteni, amikor meg a termékre kattint valaki, akkor aztán végképp elrontja a linkeket. Van esetleg erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Warships
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest