-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Sziasztok tudnatok segiteni hogy tudnam a weboldalam ugy optimalizalni hogy az elso oldalra keruljon bizonyos szavakra? Itt a weboldalam [link]
-
janesart
tag
köszi a segítséget, feltettem a weboldalam, az adatbázist is feltettem. [link]
Viszont olyan gondom van ha pl rámegyek a kapcsolat, vagy bármelyik linkre felül akkor nem jön be az oldal, vagy akkor sem ha ráfrissítek, olyan mintha hiányozna a file. Nem értem mitől lehet régen is volt ilyen de nem tudom hogy oldottam már meg. Van ötleted? -
janesart
tag
Szia
te milyen biztonsági pluginekre gondoltál?
Ha egyszer már feltőrték ezután is felfogják nem?
Van olyan amivel nem tudják vagy sokkal nehezebben?Illetve FTP ről most törőlöm le az adatokat, és töbszőr figyelmeztet a commander hogy van amit nem lehet törőlni mert nincs jogosultságom. Mit lehet azokkal az üres mappákkal csinálni? vagy van jelentősége?
A WP Content mappán, és a themesen belül egy 1.txt filet nem tudok törőlni. Lehet az a vírus amit feltettek? -
janesart
tag
Az admin felületre sem tudok bejelentkezni, ha jelszó emlékeztetőre meg azt írja nincs ilyen felhasználó.
mi a csudát tudnék csinálni? -
janesart
tag
Sziasztok
olyan problémám lenne hogy feltőrték a honlapom, lehetséges? Nem jön be a tartalom és szétesett az oldal. A bal felső sarokban egy tallózás gomb jelent meg.[link]
Hogyan szerezhetném vissza? Van rendszeres mentés róla. -
janesart
tag
köszi a segítséget, Bocsi tudom amatőr kérdés volt de bannert még nem csináltam, azért érdekesebb de mindenki nullárol kezdi
Ezen a weboldalon kéne kicserélni a bannert. [link]
Ilyen esetben elég az ftp-n kicserél a png filet, vagy amiben készült?
Full amatőr vagyok még ebben sajnos. -
janesart
tag
sziasztok
megkértek hogy tervezzek egy bannert és erre a weboldalra kellene felraknom. Szerintetek hogyan? mert nem wordpress.
Bannert mivel érdemes Photoshop?
Bocsi hogy nem teljesen a forumhoz tartozik de nem tudtam hova tegyem fel -
janesart
tag
válasz
CharlieDrop #2335 üzenetére
szia, rendben szólok :
hogy hogy gyűjtöd a grafikusokat? -
janesart
tag
-
janesart
tag
Meg folyamatosan az van ha bekapcsolok egy bővítményt meghal az olda. Előbb a Jetpack ot le kellet szednem mert csak fehér háttér jött be. Most feltettem a woocommerce bővítményt amit csak zipként letőltöttem és tallózással tudtam felrakni mert nem tudta magától telepíteni. Ennél is ugyan az a hiba eltűnik a vezérlőpult.
Ingyenes Ininetes tárhelyre tettem csak tesztelés, próbálgatás miatt. Lehet az is a baj? -
janesart
tag
Hmm az tök jó hogy így tudsz már.
Én grafikus vagyok, és úgy gondolom a programozás nem az én területem nem lehet mindenhez érteni. Viszont érdekel hogy wordpress-t tudjak hibátlanul telepíteni, feltőlteni tartalommal ha van webes megrendelés, mert a nem hozzáértő ügyfélnek tökéletes.
Ez a weboldalam véleményezd örömmel venném, igaz még messze nincs kész. a láblécen letörőltem a felesleges dolgokat. [link]A másik kérdésem hogy feltettem egy szűz wordpress-t és telepíteni szeretnék plugint, de a téma telepítésnél is sokszor ezt írja ki.
torefront Site Logo 1.2.0 bővítmény telepítése
Telepítőcsomag letöltése: http://downloads.wordpress.org/plugin/storefront-site-logo.zip…
Sikertelen letöltés. A kiszolgáló tanúsítványának ellenőrzése sikertelen.Ez mitől lehet?
-
janesart
tag
nem értem változott valami a wordpress-ben? Mert ftp-n nem találom a weboldal tartalmát, a feltőltött képeket stb, a content mappán belül az images mappában. Máskor ott volt minden. A weboldal működik normálisan de ftp-n nem találom az adatokat, file-okat. Ez hogy lehet? Két különböző weboldalnál is ez van ilyet még nem láttam. Ha kimetjük a weboldalt tudtommal a content mappát kell kimásolni.
Vagy az adatbázisba tárolná? -
janesart
tag
ok ha ott tartok akkor tudnál segíteni? természetesen nem ingyen
Majd írok a honlapodra. Nagyon tetszik azt böngészem.
Szerinted hol, és honnan lehet olyan tudást szerezni hogy a wordpress témákat át tudjam úgy alakítani hogy esetleg kívánság szerint rá se lehessen ismerni az eredeti témára? -
janesart
tag
Köszi már újra lett pakolgatva a tartalom az új tárhelyre. Egy plugin telepítés után halt be az admin felület. Már nem foglalkoztam vele.
A webárúházzal kapcsolatban ha aktuális lesz felkelkereshetlek privátban?
Komolyabb szaktudást igényel majd mert a meglévő termék adatbázisukat összekéne kötbi a webshoppal, hogy a weboldal kezelje és kiírja a pillanatnyi raktérkészletet is. -
janesart
tag
válasz
infectedmann #2314 üzenetére
köszi
-
janesart
tag
válasz
LógaGéza #2315 üzenetére
Szerverhiba 500 -as hibaüzenetet jelenít meg.
A webhely problémába ütközött a(z) http://users.ininet.hu/sikeruzlet/wp-admin/ http://users.ininet.hu/sikeruzlet/wp-admin/ lekérése során. Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem működik, vagy helytelenül van konfigurálva.A másik kérdésem hogy most kért meg egy ismerősöm hogy majd egy webárúházat kellene csinálni sok ezer termékük van elektromos cikkek. A wp-s weboldalkészítésbe nagyon kezdő vagyok még tudnátok ötleteket adni hogy hogyan kezdjem, illetve milyen klassz sablonnal? szeretnék belemerülni a sablon átvarjálásába is majd.
-
-
janesart
tag
sziasztok
Vettem egy új tárhelyet és feltetelepítettem a szűz wordpresst. Szeretném a másik tárhelyről átvinni a ész weboldalamat ide az újra, akkor nem elég a wp-content mappát átmásolnom csak? vagy a themes mappát az ftp-n?
Kell a réginek az adatbázisa is?
Máskor elég volt csak a content mappát és megjelent az oldal összes tartalma, azért nem értem most miért nem.
Ha a régi tárhelyen az ftp-n nem találom a themes mappán belül az oldalam tartalmát az mitől lehet? Pedig megjelenik az oldal összes tartalma. Mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest