Hirdetés
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
janesart
üzenetére
-
(#2357) Gabis
Én is sokáig azt használtam, de ugyanúgy nem volt mindenre jó, ahogy az ingyenes ininet-es szerver, így aztán én is arra jutottam, hogy megéri előfizetni egy normális tárhelyre, mégha csak az első évben 100MB-ot adnak is occsón, az is elég tesztelgetésre. -
The DJ
addikt
válasz
janesart
üzenetére
Szinte biztos, hogy minden felsorolt probléma az ingyenes tárhely miatt van. Nem éri meg ilyenekkel küzdeni, inkább fizess ki pár száz forintot egy alap csomagért valami normális hosting cégnél, mert az ingyenes tárhelyeknél minden tiltva van, ami meg nincs az nem működik rendesen (ahogy a mellékelt ábra is mutatja). Egyébként a fehér képernyős probléma esetén engedélyezni kell a wp debugot a wp-config.php-ben, erről már írtam cikket az oldalamra. Így megtudhatod mi okozza a problémát.
A weboldaladdal nincs gond, nekem eddig tetszik, egyszerű, letisztult.
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.