- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
@hummel
Köszönöm, közben sikerült megoldani. A kódban sehol nincs közvetlen link a pdf-ekhez. Ahogy kutattam benne, viszont találtam egy utalást, miszerint a WP content copy protection nevű script fut az oldalon (ja igen, minden gyorsbillentyű, jobb klikk menű, szövegkijelölés le van tiltva). Szóval nem bízták a véletlenre a dolgot.
De! ha belelapozok a beágyazott pdf-ekbe, akkor FFox alatt a fejlesztői eszközök Network részében a sok egyéb kapcsolat között megjelennek a pdf-ek, közvetlen linkkel. Ezeket kimásolva már meg is volt minden pdf
Chrome alatt nem mutatta ezeket. -
426os
őstag
Olvasásra van beágyazva az oldalba, tehát tudom lapozgatni, zoomolni.
Így néz ki: [link]
Közvetlenül nem tudom a tartalmazó oldalt linkelni, mert eleve csak regisztrációval lehet hozzáférni.
Ez egyébként egy egyetemi előadásanyag, csak nemsokára elvesztem a hozzáférésem az oldalhoz, viszont majd csak később lesz időm átnézni a számomra érdekes, de hivatalosan nem tanult anyagokat. Emiatt jó lenne lementeni, amíg még lehet. -
426os
őstag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni saját használatra egy Wordpress oldalba beágyazott pdf-et. Az oldal forráskódjában, sehol nem találok linket, de még csak utalást sem a konkrét pdf fájlra.
Abszolút nem értek a WP-hez, sem a webfejlesztéshez. Nem találtam használható infót, de még a problémát sem nagyon google-ben. Mission impossible a WP sajátosságai miatt, vagy elképzelhető, hogy van rá megoldás? Ha igen, akkor adom a pontosabb infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged