- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
bpmcwap #8567 üzenetére
Szia!
Egy ilyet anno én is akartam csinálni, de végiggondoltam, hogy ez tartalomduplikálás lenne a keresők szemében, tehát visszavetné mindkét oldalt. Ha meg akarod csinálni mégis, akkor egyedi fejlesztés kell hozzá. Nem annyira bonyolult, meg lehet csinálni, akár egy Chronoforms segítségével is meg lehet jeleníteni az ottani bejegyzéseket. A lényeg, hogy SQL lekérdezést kell csinálni. Mivel (remélem) más az adatbázis elérése (felhasználó név és jelszó), más az adatbázis is, csak a szerver ugyanaz, így az adott WP nem fogja önmagától lekérdezni a másikat.
Eddigi tapasztalataim alapján. De, ha valaki tud ennél jobbat, akkor legalább én is tanulok valami újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged