Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
By default, WordPress doesn’t allow you to run PHP code in posts or pages. The recommended way to add PHP functions is to modify the child theme or create custom page templates.
ezt szerintem a legsimábban [ezzel] a módszerrel tudod megoldani.Itt az a kérdés merült fel bennem, mi van, ha jön a frissítés, és felülír minden fájlt.
ha ez az előző részhez tartozik, akkor ezt nem fogja érinteniviszont fogalmam nincs, hogyan kell "szétosztanom" a kódokat
ahogy neked kényelmes, de valóban ezeket jobb feladatok szerint szétszedni, akkor könnyebben tudod mihez kell nyúlni, később nem kell több tízezer sort átbogarásznod. egyébként senki sem fog fegyver fogni a fejedhez, hogy ezt vagy azt miért ide vagy oda raktad. nekem legalábbis sosem volt ilyen afférom.személyes véleményem: én nem paráznék azon, hogy egy ételrendelős saját motort kezdőként nem tudok összerakni. kezdj kisebb falatokkal, erre meg biztos van valami plugin, de ebben majd mások segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest