Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Köszönöm, ez végül csak összejött. Én is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy melyik mappában van és mi a domain, ha az adatbázisban megadom az új nevét. És itt van jelentősége, hogy a Wordpress-nek mi van megadva domainurl-nek. Csak írd át másra és egyből nem fog működni az oldal. Miután másodjára is újra megadtam mindent, egyszercsak jó lett. Nem tudom előtte mi volt a baja...
Ezekre nem kaptam választ, megoldásra javaslatot, ötletet:
WooCommercehez:
1, Van lehetőség valamilyen partner programra? Például valaki hoz egy vásárlót, akinek a vásárlásaiból x %-ot kap? Erre nem találtam semmit még megoldást.2, Hogyan lehet például csv-ból tömegesen importálni termékeket? A képeket nyilván utólag hozzá lehet adni, de gyorsabb lenne feltölteni több terméket így. Főleg mivel egy másik áruházból lenne költözés. Ezt sikerült megoldani, találtam bővtményt: Product CSV Import Export (BASIC)
3, Keresek megoldást arra, hogy az újonnan regisztrált vásárló csak akkor tudjon már belépni, ha a regisztrálását követően azt engedélyeztem. Találtam bővítményt: New User Approve
4, Az áruházban csak a már bejelentkezni tudó vásárlók lássák bejelentkezés után az árakat. Erre is találtam megoldást (Hide Price Until Login), viszont csak az árakat rejti el a bővítény, a kosárba rakást nem, de a kosárban sem látszanak az árak.
5, Nem tudom miért, de a másik WooCommerce oldalam, azaz az áruház csak akkor jelenik meg, ha be vagyok jelentkezve, egyébként a főoldalra ugrik. Mit állíthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I7-6600U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Air 13" M2/8GB/256GB/Magyar/Éjfekete/Garancia
- Iphone 13 Pro
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest