-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Az a baj, hogy még a "GUI" felülettel is küzdök, próbálom tanulni mi micsoda, és mit lehet vele csinálni, a forráskódszintű átlátás még annyira sem megy. A lenti megoldást is csak a kezdők szerencséjével találtam meg.
The DJ
Értem én, de nem az egész cikket akarom kitenni a főoldalra, csak az első blokk-ot (ill. a more-ig) a szekimom.ddns.net oldalon ismerkedem vele. Egy raspberry-n fut a lighttpd, és egy mariad. Most legyalultam az egészet, mert úgy tűnt hogy nem nyomtalanul tűnik el egy-egy- bővítmény. Mondhatni teleszemeteli elhagyott fájlokkal, pl. ez a Wordfence is. hagyott maga után fájlokat. És kitudja még milyen beállításokat hagyott eltekerve. Lehet paranoia, de amíg nem látom át mit miért hogyan(és ez talán soha nem fog bekövetkezni), nem tetszik ez a fajta működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest