- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mákostészta
tag
Köszönöm a segítséget!
-
moonman
titán
válasz
mákostészta #24 üzenetére
media playerben eszközök, beállítások, zene bemásolása fül, zeneszámok másolásvédelme pipa ki.
-
válasz
Ja, de ha már egyszer ilyen a WMA, akkor már nem tudsz mit kezdeni vele. Újra kell kódolni az eredeti zenéről.
-
válasz
A Windows Media Player-ben kikapcsolod a Digital Rights Protection-t (ez alapállapotban be van kapcsolva). Ha be van kapcsolva, akkor nem engedi átkonvertálni, sőt ha átmásolod másik gépre, le sem játsza, sőt ha újrainstallálod a windows-t sem játsza le többet. Az Media Player beállításainál keresd meg, magyarúl nemtom hogy van.
-
mákostészta
tag
És az hogy megy?
Hogy nem konvertálom eredeti wma-ra?
-
válasz
mákostészta #22 üzenetére
Igen, ha nem védett WMA-ba konvertálod az eredeti zenét, akkor bármikor tudod konvertálni másra.
-
mákostészta
tag
Van olyan WMA, ami nem licencelt?
-
moonman
titán
válasz
mákostészta #20 üzenetére
licencelt wma-val semmit se tudsz kezdeni. ezvan.
-
mákostészta
tag
Sziasztok!
Az lenne a gond, h Audio Conversion Wizard-al konvertálom át a WMA-t MP3-ra, csakhogy amikor ténylegesen átkonvertálná, le akar tölteni egy LICENC-et a Microsoft oldaláról...Ugyanis védett tartalom...Ezt hogy lehetne kiiktatni?
Vagy ha nincs netem akkor nem tudok átkonvertálni?
HELP! -
Dufresne
addikt
Na problémát orvosoltam. Megkerestem neten ezt a 2 dll-t és felülírtam velük az eredetit és most már minden működik rendesen. Úgytűnik ez a szar ACE codec a ludas. Le is fogom szedni hamarosan
-
Dufresne
addikt
Mind1, mert problémát nem oldott meg, csak okozott 1et, szóval ezt a lehetőséget mostanába nem fogom használni. Mndig is bíztam win saját javítóképességében
Sztem amúgy azért szedte le, mert telepítéskor jelez, hogy win által nem aláírt cucc, vagy mi a fene és akarom-e folytatni a telepítést. Gondolom ezért szedte le, mert általa nem elfogadott cuccnak érzékelte, mivel csak detonatornal jelez ilyet, más cuccnál nem, legalábbis nálam. Catalysyt-nál meg másik gépen nem jelez ilyet.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Ez a system file checker nem volt rossz... kikapcsoltam utána a gépem, majd most mikor hazajöttem és bekapcsoltam a gépet, nézem milyen szar a kép, csak 800x600-as és 256 színes. Megnézem mi a retek van, hát win felrakta saját driverét Ti200-hoz se szó se beszéd
Rakhattam vissza detonatort -
Dufresne
addikt
Amúgy, ha mp3 tulajdonságait akarom megnézni, akkor vmasf.dll-re hivatkozik, wma-nál pedig wmcore.dll-re.
Ja és syswtem file checker nem segjtett semmit, nem is talált semmit.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Jaja már megtaláltam, ilyen formában
Bővebben: link
Használjunk csak google-t -
Dufresne
addikt
Ez a visszatelepítés már megtörtént.
Mit csinál pontosan ez a command?
Áhá, szóval system file checker. Azt írják, hogy az utólag telepített progik, amik átírhatnak néhány systemfile-t, ezeket keresi meg és gondolom javítja. Ezzel viszont nem lehet, hogy az adott progik utána nem fognak rendesen működni
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Most vettem észre, hogy mp3-ak tulajdonságait sem tudom megnézni, mert akkor is szabálytalan művelet...
Ez fantasztikus, ilyet még nem pipáltam, többi file-nál persze működik minden, na mind1, biztos valamelyik retek codec kavart be, majd megoldódik, ha megint felcsapot újra a win-t egyszer majd a távoli jövőben...
-
Dufresne
addikt
Tuti nem a ACE hibájha, mert tesóm gépén ugyanúgy ACE van fenn és ugyan azok a win frissítések és mégis működik a convertálás, mint a karikacsapás, csak ezen a nyomin nem. De max akkor az ő gépén hajtom végre a feladatot
Legalább van köztes megoldás -
moonman
titán
az acemp-t hiba volt feltenni, sz*r az uninstallja, nem tisztul le rendesen tiszta szemét marad utána a rendszer. ha legközelebb codec kell, mindig csak az éppen szükségeset telepítsd.
az alábbiak egyébként a legtöbb rendszerre elegendőek:
divx 3.11a (hang miatt)
divx 5.11
xvid
ffdshow
esetleg ogg -
Dufresne
addikt
A többi wma-s topicot átfutottam, de ilyen nem volt.
Szóval a gondom nekem is az, hogy wma-t akarok konvertálni mp3-ba, az összes jó progi megvan, amivel ez lehetséges a gondom nem is ezzel van...
A problémám az, hogy akár win intézővel, akár commanderrel szeretném megnézni mondjuk 1 wma tulajdonságát, szabálytalan műveletet hajt végre és kilép. A legtöbb convertáló progi is szabálytalan művelet miatt marad abba, vagy csak simán hibát jelez és nem hajtja végre a convertálást.
Leszedtem win medai audio codec 8 és 9et is, telepítettem, de semmi javulás, volr program, ami továbbra is ezen codecek hiányát jelezte... Gondoltam hátha ACE meg codec zavar be a hülyeségeivel, hát leszedtem azt is, meg előzőleg telepített win audio codececet, de semmi, ráadásul winamp se játszotta le utána wma-t.
Felraktam win audio codececet, ezután winamp kezelte már őket, de a hiba ugyanúgy megbaradt, se konvertálás, se tulajdonságok.
Szóval mostmár végképp meg vagyok lőve és semmi 5letem
Azért Mp3 lejátszóm gyártójának írtam, hátha van valami firmware frissítésük wma kezelésére és akkor nem kell szarakodnom
Ötleteket előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest