Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
emitter #1819 üzenetére
Routeren keresztül megyek, kábellel semmi gond. Jelenleg semmilyen titkosítás nincs, próbáltam először alapon felhozni a konfigot. Az ipkiosztás teljesen szokványos 192.168.1.2-128 között osztja ki a 4 gépnek az ip-ket DHCP-vel (a másik 3 gép tökéletesen működik).
Ja és állapotnál meg sikerült nézni párszor mielőtt kifagyott volna, és teljesen normálisan megkapta az ip-ját, átjárók, dns rendben.. A router status paneljén pedig szépen megjelenik a gép, tehát elvileg minden normális, mégis kifagy a cucc...
Még az is hozzátartozik, hogy már közben újra is húztam a gépet...
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
emitter #1817 üzenetére
Csak ha csatlakozom vele. Kipróbáltam úgyis, hogy nem tiltottam le, hanem csak a radio-t kapcsoltam ki és akkor sem fagyott meg, de amint próbál, vagy sikerült neki csatlakozni a netre, rövid időn belül paff..
szerk: ja, sosem telepítek gyári cd-ről drivert, mindig leszedem holnapról a legfrissebbet...
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
Sziasztok, újra itt... aprócska kérdés: vettem egy d-link g520-ast és pár perc után lefagy tőle a gép, de van, hogy fel sem áll rendesen... nincs irq ütközés... any idea?
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám, sajnos nem találtam rá megoldást. Szóval adott egy wlan, 4 géppel, 3 teljesen egyforma asztali géppel és egy notebookkal. A router egy Asus WL-500g, a wireless adapterek pedig ZyXEL ZyAir B-200-asok. A probléma az, hogy a 3-ból kettő asztali gép teljesen okésen kapcsolódik és a laptop is, viszont a maradék asztali egyszerűen csak 2,0 Mbps-sel hajlandó. Ha manuálisan átállítom 11-re, akkor bár a hálózathoz kapcsolódik, az internet nem működik. 25x oda-vissza átnyálaztam és minden beállítás egyforma a 3 asztalin, mégis az egyik csak így működik... Cserélgettem már az adaptereket, próbáltam fix ip-val, dhcp-vel, mac szűréssel, mindenhogyan... Köszönöm előre is a válaszokat és ötleteket. -
Viszlát
addikt
válasz
steve@prhw #1107 üzenetére
Értem, köszi, utána fogok számolni.
-
Viszlát
addikt
válasz
steve@prhw #1105 üzenetére
A baj az, hogy nincs előkészítés, vagyis nekem kéne kábelcsatornázni, meg hasonlók, amit baromira nem szeretnék...De ahogy néztem a termékeket, van már 108 Mbit-es AP is, vagy elnéztem valamit?
-
Viszlát
addikt
válasz
steve@prhw #1103 üzenetére
Az ideális az lenne, hogy termek között is wlan, meg a teremben is wlan, de valszeg az lesz, hogy termek között kábel (vagy lehet wlan routert összehozni accesspointokkal?) és teremben wlan.
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
A következő lenne a helyzet: adott három terem, ahol 16/16/8 gépnek kellene netet biztosítani (és persze hálózatot létrehozni közöttük). Arra gondoltam, hogy ügyesebb lenne vezetéknélküli hálózattal megoldani, viszont nem láttam a neten, csak max 8 portos wlan routert. Viszont ha jól sejtem, akkor az Access Pointtal ez megoldható... De lehet, hogy tévedek. HA esetleg valaki csinált már ilyesmit, szívesen vennék pár jótanácsot.
Előre is köszönettel, V
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest