Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Aktív témák
-
sekli
addikt
Kéne egy kis help!
Kéne egy előadást tartanom, a címe: ''Vezeték nélküli adatátvitel''
tudom, hogy a google a barátom, de megköszönném, ha valaki mutatna nekem valami használhatót. Ezeknek kéne bennelenni: WiFi (ezt még nagyjából vágom, mert van otthon) kéne Infra, és Bluetooth is...
előre is köszönöm -
sekli
addikt
Akkor leírom még egyszer:
A routertől kb 10 méterre van a noti, amiben egy usb-s WiFi van, ha az oldalába van dugva, akkor 35%-a jel, ekkor a ping 2ms, és a 4-bol 2 nem jon vissza, a net meg olyan, hogy fél óra alatt jön be egy oldal.
Ha a kb fél méteres USB hosszabítóval felemelem az antennát, akkor 50-52% a je, és 0 4-bol ''csak'' 1ping veszik el..., de a net igy is elég rossz.
Téglafalak vannak, de nem betonvas...
A kérdés az, hogy normális, hogy 50%jelnél: ilyen rossza akapcsolat? Lassu a net? elveszik a ping? -
sekli
addikt
Már jo rég van itthon WiFi, de a fateromnál csak most vettem észre, hogy a notiján nagyon lassú a net, de negyon-nagyon, pedig a jel ugy 30-40%, megpróbáltam pingelni, ugy 2 jött vissza a négyből, az 2msec-kel,
amikor az UDB-sticket egy hosszabitóval dugtam a gépre, (egyébként ezt a módszert mindenkinek ajánlom!!!), és felemeltem magasabbra, akkor 55%-ig ment fel a jel, a pingelésnél egy igy is elveszet..., és a net igy sem volt valami villám, pedig 24Mbit-tel csatlakozott...
Ez normális??
X-Micro Router + X-MicroUSB, mind a kettő 54-es... -
sekli
addikt
Próbálta már valaki a VirtualWiFi-t?, mert kéne egy kis help!
-
sekli
addikt
kb mennyi a hatótávolság ad-hoc hálózatnál, ha két USB-s cuccról van szó?
-
sekli
addikt
válasz
FireLord #1168 üzenetére
Szerintem ilyen nagy távolságoknál kétséges, hogy megéri-e, gondolj bele, egy p2 is fogyaszt azért néhány Watt-ot, meg gondolom a sebesség sem lesz túl fényes (bár láttam a PH!-n az apróhirdetések között egy antennát, amivel 5km-rol vette a jelet) modemes, vagy műholdas net nem jo?
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
X-Micro Routeremmel, a lakásban néhány helyen már néha tul kicsi a jelerősség, ezért nem tudok csatlakozni, ha közelebb viszem a notit, csatlakozom, akkor jo, és ha visszaviszem, akkor sem romlik el többnyire, de ez igy macerás... Nem tudom, hogy ki lehet-e cserélni az antennáját, nekem nem ment. A kérdésem az lenne, hogy milyen antennát vegyek, vagy barkácsoljak, ami erre a célra jo lesz. Láttam már a konzervdobozos és parabolás megoldásokat, amikkel Xkm-re átviszik a netet, de nekem a lakáson belul kéne, ugy +10-20%.
-
sekli
addikt
Bővebben: link
Ennek mi a jelentosége egy otthoni hálozat esetén, ahhol mondjuk egy router van és mondjuk klt wifi-s gép? -
sekli
addikt
X-Micro WLAN g-s (54MBit/sec) Routerrel 3 féle képpen lehet portotokat forearddolni, DMZ Host, Virtual Servers és Special Apps. A DMZ Host nem biztonságos, mert nincs tűzfal, a Virtual Servernél nem lehet port-tartományt beállítani, csak egy portot, a Special Apps lenne a megoldás, mert a 2300-2400 as UDP és TCP-t kéne forwaldolni, de nem mukodik, miért?
-
sekli
addikt
van valami progi, ami mutatja a távolságot (m-ben) a routertől, esetleg más gépektől????
Aktív témák
Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest