- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
X Factor
addikt
Amikor még én játszottam vele, eleinte rengeteg problémám volt (értsd amíg nem jött 1.2 patch nem is tudtma vele 5 percnél többet tolni, mert elszállt), akkoriban böngésztem rengeteg fórumot stb... és ott is mások akik gyengébb géppel rendelkeztek pont ugyanaz volt a panaszuk mint neked, h. a kereskedőnegyedben már nem emgy jól pedig eddig... De hát a látványon látszik h. picit eseméydúsabb mint pl az első fejezet
-
X Factor
addikt
Mondtam h. a vas gyenge, az én gépem 1680*1050 max 4aa/16 af, és a mocsári rész azért anno amikor játszottam esőben igencsak megviselte, pedig kraftban jóval előrébb van.
Csökkentsd a beállítoskat és menni fog, nem tudom lehet e külön a látótávolságot, ha lehet akkor főleg azt.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest