- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
brownus
veterán
a fantasy rpg-k nem olyan népszerűek sztem, meg alig van 1-2 a piacon, mint a látványos (de le a kalappal előttük!, gyönyörű a grafika az airborne meg a crysisnél is) fps-ek, ott a gyilok a lényeg, az adrenalin, itt meg a játék maga, a hangulat, én jobban beletudom magam élni egy ilyen karakterbe, mint egy harcoló gyilkosba
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.túl a 30on már nincs kedvem azon izgulni, hogy melyik fa mögül lőnek hátba
nekem már az ilyen "nyugis" körökre osztott játékok kellenek, amikor 1-1 lépés között kimehetek a kétbetűsbe, vagy csinálok pár szendót, stb
mint mondjuk a HoMM. meg ugye fantasy, és azt még mindig imádom.ps, bár ismerem magam, ha lecserélem az alap hardvereket, úgy is kifogom próbálni a crysist

Aktív témák
- Napelem
- Samsung kuponkunyeráló
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.