Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Aktív témák
-
brownus
veterán
a fantasy rpg-k nem olyan népszerűek sztem, meg alig van 1-2 a piacon, mint a látványos (de le a kalappal előttük!, gyönyörű a grafika az airborne meg a crysisnél is) fps-ek, ott a gyilok a lényeg, az adrenalin, itt meg a játék maga, a hangulat, én jobban beletudom magam élni egy ilyen karakterbe, mint egy harcoló gyilkosba
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.túl a 30on már nincs kedvem azon izgulni, hogy melyik fa mögül lőnek hátba
nekem már az ilyen "nyugis" körökre osztott játékok kellenek, amikor 1-1 lépés között kimehetek a kétbetűsbe, vagy csinálok pár szendót, stb
mint mondjuk a HoMM. meg ugye fantasy, és azt még mindig imádom.ps, bár ismerem magam, ha lecserélem az alap hardvereket, úgy is kifogom próbálni a crysist

Aktív témák
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.