Aktív témák

• Hawk

tag

A problémám a következő:

Feltelepitettem otthoni gépemre életem első sjátrészre telepitett XP-jét...
    Időközben kicserélődött a hardware (alaplap, proc. videokártya ilyesmi..)
    XP perzse be is fagyott...CD-ről javitás..stb... elindult, és megy is rendesen...

DE: Vodafonos Net-elérésem van és olyan bajok lettek a Net-emmel ( ami a jó öreg 98SE alatt soha nem jelentkezett, hogy:

1. Ha felteszem pl. a Zonealarmot tűzfalnak, akkor már nyersen feltéve is hiába állitom be neki és detectálja is, hogy Pl. az Iexplore a böngészőm és hiába állitom be, hogy mehet a netre, stb... semmiféle internetmozgás nem megy!!! Minden letiltódik...Ha letiltom, kilövöm stb... megy a Net...

2. Ha van tűzfal , ha nincs olyan oldalakra , mint Pl. a Prohardware, HWSW ahol név és jelszó kell, egyszerűen nem tudok belépni.....

Prohardware-nél: Már ha csak a kezdő oldalra, ahova nem kell ugye semmi, sem enged be, mert rögtön jön egy Wine-es abla ( Név és jelszót kér) és hiába irom be a helyes nevet, jelszót stb...akkor is kidob 3. próba után és már a kezdőlap sem elérhető...

HWSW: Bejelentkezésre kattintva, név ;jelszó beirva...üzenezt: Bejelentkezés elfogadva...továbbit a következő oldalra.... és ugyanaz a szöveg'' még nem jeletkeztélbe...'' ezt eljáttszottam 25-ször és minden esetben ugyanez...ha rossz jeszót irok, akkor irja, hogy hibás.. ha jó jelszót irok, akkor meg a fentiek...igy sem irni nem tudok senkinek, se priv.üzenet , semmi...:(

Már kikapcsoltam az XP belső tűzfalat...a biztonsági szinteket a legalacsonyabbra vettem mindenhol,.Explorerben, Hálozatbeállitásokban, stb.. és az eredmény u.a. Más böngészöt is probáltam ( pl. Opera) ...eredmény u.a.

Van valakinek v.mi ötlete???

Lehetöleg ne az, hogy '' Format c: '' mert pont ezt szeretném elkerülni...mivel dugig a wincheszterem+plusz ezer program feltéve, amit nem szeretnék újratenni...

Köszi

Aktív témák