- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Hawk
tag
A problémám a következő:
Feltelepitettem otthoni gépemre életem első sjátrészre telepitett XP-jét...
Időközben kicserélődött a hardware (alaplap, proc. videokártya ilyesmi..)
XP perzse be is fagyott...CD-ről javitás..stb... elindult, és megy is rendesen...
DE: Vodafonos Net-elérésem van és olyan bajok lettek a Net-emmel ( ami a jó öreg 98SE alatt soha nem jelentkezett, hogy:
1. Ha felteszem pl. a Zonealarmot tűzfalnak, akkor már nyersen feltéve is hiába állitom be neki és detectálja is, hogy Pl. az Iexplore a böngészőm és hiába állitom be, hogy mehet a netre, stb... semmiféle internetmozgás nem megy!!! Minden letiltódik...Ha letiltom, kilövöm stb... megy a Net...
2. Ha van tűzfal , ha nincs olyan oldalakra , mint Pl. a Prohardware, HWSW ahol név és jelszó kell, egyszerűen nem tudok belépni.....
Prohardware-nél: Már ha csak a kezdő oldalra, ahova nem kell ugye semmi, sem enged be, mert rögtön jön egy Wine-es abla ( Név és jelszót kér) és hiába irom be a helyes nevet, jelszót stb...akkor is kidob 3. próba után és már a kezdőlap sem elérhető...
HWSW: Bejelentkezésre kattintva, név ;jelszó beirva...üzenezt: Bejelentkezés elfogadva...továbbit a következő oldalra.... és ugyanaz a szöveg'' még nem jeletkeztélbe...'' ezt eljáttszottam 25-ször és minden esetben ugyanez...ha rossz jeszót irok, akkor irja, hogy hibás.. ha jó jelszót irok, akkor meg a fentiek...igy sem irni nem tudok senkinek, se priv.üzenet , semmi...:(
Már kikapcsoltam az XP belső tűzfalat...a biztonsági szinteket a legalacsonyabbra vettem mindenhol,.Explorerben, Hálozatbeállitásokban, stb.. és az eredmény u.a. Más böngészöt is probáltam ( pl. Opera) ...eredmény u.a.
Van valakinek v.mi ötlete???
Lehetöleg ne az, hogy '' Format c: '' mert pont ezt szeretném elkerülni...mivel dugig a wincheszterem+plusz ezer program feltéve, amit nem szeretnék újratenni...
Köszi
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest