- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Megerősíthetem a korábban leírtakat: az én tapasztalataim szerint is jól működik, illetve pontosabban: még nem tűnt fel, hogy rosszabbul működne, mint az olyan XP, amire utólag került fel az SP1(a).
Viszont nem magától értetődő, hogy az ilyesmi (különösen a Service Pack kézi integrálása a telepítőcsomagba) problémamentes lesz.
Régebben próbáltam egy (legális corp. ed.) Windows 2000 Prof-ba (US-English verzió) integrálni az SP2-t a Microsoft által megadott módszerrel. Sikerült is, de az így készített lemez telepítőjében nem lehetett kiválasztani alternatív billentyűzetkiosztásnak a magyart, mert az egyszerűen eltűnt belőle (az eredeti Windows 2000 telepítőjében még megvolt). Persze lehet, hogy utólag, miután feltelepült a Windows, már beállítható lett volna egy magyar billentyűzetkiosztás, de úgy voltam vele, hogy nem éri meg a kockázatot (ki tudja, milyen meglepetések várnak még), így nem kísérletezgettem vele.
Szóval csak óvatosan. :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest