- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szia Winner_hun!
Nagyon köszönöm,hogy megint elérhetővé tetted a fényképeket (amik 2005-óta eltűntek) és örülök,hogy ismét olvashattam ezeket a remek és megvalósult ötleteket!
Kíváncsian várom a további munkáidról készült képeket!
Üdv: Undoroid
-
tihs
tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
nagyon komoly
grat -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Up, új lábakat kapott a gépezet
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Még csak most látom a művedet, és Gratulálni akarok hozzá, szép.
Nekem van 4 winyo a gépembe, és ha kikapcsolom a ventik naggyát akkor csak a proci, vga és a táp ventije megy, de ha a házat fogom és érzem hogy kb másodpercenként berezeg, este még hallatszik is. Nem hangos de zavaró. A ventiket lefogom akkor is ugyan ugy csinálja, zehát sztem a winyo a hunyo. SZERINTED?
-
Batman
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Megszakad a szívem ,hogy szétvégatd a BAT-ot olyan mint ha belőlem hasítottál volna ki egy darabot.....
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Megalakult a BAT triumvirátus, bővebb infók az első hozzászólás alján
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Hello állat lett a gépet én is nemrég kezdtem utazni a modding témába de ha adhatok egy tanácsot/nem tom milyen a prochűtőd/ a ventit a gép hátulján ha már ugyis van szellőzés a házban inkább fordítsd meg , és szívja el a levegőt a hűtőről
-
Jinxx
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Állam leesett amikor végigolvastam miket csináltál a gépeddel. Nagyon tetszik, fantáziád az van!
Csak gratulálni tudok!
-
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Bocs de csak most olvastam el.
Te egy őrültnek tűnő PH!-s vagy, ezért teljes sávszélességgel tisztelve vagy részemről! Nem semmi! És bocs az offért. -
Thunder78
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Gratulálok a moddingodhoz, nagyon jól néz ki!
Én is épp hasonlón gondolkozom mostanság, csak én a semmiből szeretnék házat építeni, nem egy meglévőt beburkolni. Ha meglesz feltöltöm
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Ömm amúgy nagyon tetszik az a 3310-es mod nekem is kéne valami haonlót csinálnom
Amúgy mi van annak a képrnyőjén? mi kell ehez megcsinálni és kb. menyi idő és fáradság míg iylan lesz
amúgy nagy szaktudást igényel?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
frissülés történt...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
egérmoddos up
-
brownus
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
(én nem tettem fel a ventit a proci hűtőre, max. majd nyáron ha 500 fok lesz.igaz én nem tuningolom felfelé. ez milyen ház?)
és a proc kupaktalanítva lett? nem értem, vagy levetted a fém tokot róla? mit raktál fel helyette?
-
Mikádó
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Gratu nem roszz cucc
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szia!
Hogy forrasztottad a billentyűzet fóliát? Nekem nem sikerül, pedig nagyon fontos lenne nekem. Előre is köszi a választ! -
CocooN-z
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
hát ez nem egynapos mutatvány lehetett
-
I. Richard
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Ügyes!!! Gratula!!!
Nekem főleg a CD-ROM működtetése tetszik, nagyon ötletes... -
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Hi!
Über tuti!!!
Grat, szuper kis házikó, de nem aggódsz a meghajtók kompatibilitása miatt ?
A billentyűzeteddel mintha már találkoztam volna a PH!-n (valami billentyű mod topikban), akkor nem egészen értettem a LED-ek és gombok csatlakozón való kihozásának problémáját, de most már megvilágosodtam
A parafát mivel sikerült rögzítened? Valamilyen ragasztóval? Tetszik az ötlet, meg a megvalósítás is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest