- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gameszidh
csendes tag
Szia,
Köszönöm a segítséget!
Acer Switch 10 tetszik, egyelőre az a nyerő a dokkoló winchestere miatt.
Több pénzt nem szánok a gépre, mert akkor már vehetnék olcsóbban normális laptopot, ami teljesen jól működik a szoftverekkel amit írtam, persze nehezebb cipelni, főleg, hogy minden úton van nálam egy (másik) céges laptop...
Mégegyszer köszönöm a segítséget, adtatok gondolkodnivalót! -
Gameszidh
csendes tag
válasz
pengwin #2775 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Solidban biztosan egy régebbi verziót használok (megnézem majd pontosan), mert annak az asztali gépenk sincsen 8GB RAM-ja amin most fut az irodában, illetve nem készülnek benne nagyon bonyolult dolgok, a CNC programozáshoz készülnek benne modellek, 3D, de nem annyira bonyolult elemek.
Az biztos, hogy 160e forintot nem szánok erre a történetre, a 120 is erősen felső határ.
Szoktam kínából rendelni dolgokat, de 50e a határ amíg hajlandó vagyok kockáztatni.Köszi mégegyszer, gondolkodom.
Gameszidh
-
Gameszidh
csendes tag
Sziasztok,
Egy tabletet szeretnék vásárolni, de nem tudom hogy androidban létezik e az igényeimnek megfelelő gép (nem értek hozzá, ezért fordulok a profikhoz :-) ):
-Kijelző 9-10", de lehessen rátenni külső monitorra/TV-re minden különösebb kiegészítő és varázslat nélkül, mivel sokat utazom, nem lehet nagyobb, de sok helyen, akár hotelben is tudnék mondjuk a TV-n filmet nézni, vagy éppen dolgozni...
-Munkára és játékra is használnám, amiből a munka a szűk keresztmetszet, mert AutoCAD és SolidWorks kellene hogy fusson rajta. AutoCAD talán nem gond, de a Solid... illetve van arra lehetőség, hogy win95-ös programot futtassak (ha nincs az nem kizáró ok)?
-3G minimum
-Esetleg billentyűzetes dokkoló (nem kizáró ok a hiánya, BT-s megoldás is szóbajöhet...)
-Memóriát meg ilyeneket nem tudok, mint írtam nem értek hozzá, de azt hiszem az ár ezt majd megmondja: 120e pénzem van rá.
-Ja, külföld is opció, németben sokat járok, ausztria sincs messze, de USA is megoldható.Előre is köszönöm a segítséget!
Gameszidh
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest