- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7-es tabletem lecserélésén gondolkodom, és mivel pár hónapja a laptopomat cseréltem asztali gépre, elgondolkodtam a windows 8.1-es rendszerű tableten. Nézegettem a nagyobb márkák készülékeit, de annyira nem használnám ki,hogy megérje nekem 60-70 ezret költeni akár egy Dell-re.
Mennyire opció egy kínai márka? Van valakinek tapasztalata kínából rendelt Win 8.1-es tablettel? Melyik márkákkal érdemes próbálkozni?
Nagyjából ami lényeges lenne,hogy 32 GB belső memória legyen, bővíthető legyen memóriakártyával, illetve nincs szükségem dual os-re, és 3g-re, szóval ezek sem kellenének bele. 100 dollár környékén van valami érdemes darab, ami ajánlott?
Egy kérdés kimaradt: le lehet valahogy takarítani a dual bootot,hogy csak a Win 8.1 maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Windowsos tabletek körében mennyire érdemes kínai "márkát" választani? Pandawillen nézelődtem, és elég korrekt árszabású Windowsos tableteket árulnak, elég jó paraméterekkel.
Valaki rendelt már esetleg ilyen forrásból?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest