- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A problémám a Lenovo-val a felbontás, a Toshibát pedig külföldi fórumokon eléggé szidták, pl. a panel minőségét, és hardveresen is gyengébb. Ezen túlmenően, szerintem a gyárilag hozzáadott klaviatúrákkal ellátott versenyzőkben érdemes gondolkodni, ezek a hozzábiggyesztett megoldások nem az igaziak (pl. utazás közben, térdre fektetve nem igazán használhatók, ellentétben a notebookszerű kialakításos modellekkel).
Ha mindenáron most akarnék venni ilyen eszközt, akkor felhasjtanék egy régebbi Acer Switch 10-et, vagy ha már nem elérhető, akkor inkább vennék Asus T100-at, mint az általad említett két versenyző közül bármelyiket.
Persze a szempontjaim egy része szubjektív, döntened neked kell. Nem mindegy, hogy tablet vagy desktop módban fogod többet használni a gépet (előbbi esetben a Lenovo a jobb választás, utóbbi esetben viszont kerülendő). -
nemespet
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, de nem windows tablet témában, hanem általánosságban tablettel kapcsolatban fordulnék Hozzátok.
A srácainknak karácsonyra tablet lesz a meglepetés és nagy gondban vagyok, mert nem igazán tudom mit vegyek.
Mire fogják használni?
1., Játék (nem szókeresőre gondoltam, hanem kb. Asphalt 7: Heat, vagy komolyabb)
2., Film
3., GPS alapú játék (geocaching, ingress)A limitet kb. 55 eFt-ban húztam meg, ha részletre meg tudom venni. Ha nem, akkor max 35 eFt.
Kína nem releváns, mert ismerem a formám és a szerencsém...Előre is köszönöm az ötleteket, amik jöhetnek ide is: nemespet@msn.com
Köszi, üdv:
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest