Hirdetés
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megint kristályozik a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Egy üzleti használatba vett eszköz általában nagyobb ill. más igénybevételnek van kitéve, mint egy consumer cucc. Ezért is vannak business class termékek és consumer class termékek. Az én vállalkozásomban ez jelentkezik is, az alkalmazottak jobban "ütik vágják" a cégtől kapott eszközeiket, mint a sajátjaikat. Én is. Nem csak arról van szó, hogy mondjuk többet gépelek rajta, vagy többet cipelem, teszem-veszem, hanem mondjuk bennt hagyom a kocsiban 40 fokban nyáron, ha beugrom egy tárgyalásra, bent hagyom -10 fokban is télen éjszakára, mert nem hozom fel a lakásba esténként, stb. Egyszerűen máshogy használom, másként bánok vele mint a privát eszközömmel.
Ezért, ha üzleti használatra keresel eszközt, akkor az üzleti célra árult eszközökből fogok ajánlani, mert nem tudhatom, hogy te, ti, a céged milyen jellegű igénybevételnek teszi ki az eszközt. Azt neked kell eldönteni, hogy nálatok egy consumer kategóriás is megteszi-e, kibírja-e azt az igénybevételt ami nálatok van, vagy sem.
-
Közben rákérdeztem a kollégánál, hogy mit szólna egy mini laptophoz/netbookhoz és határozottan kijelentette, hogy neki alapból nem kell is kell billentyűzet, mert felesleges, arra ott van a laptopja, ha olyan kell.
Mondjuk személy szerint pl.: ppt-t még nem néztem, WPs tableten, hogy mennyire lehet bökdösni/scrollozni.
Ha mindenképpen szeretne a tabletnél maradni, akkor is elvetendő a Miix 2?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi