- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
No! Srácok!
Sikerült a Kingsing W8-at újratelepítenem. Leírom, hátha esetleg a jövőben segít ez bárkinek is. Geekbuying valszeg közzé fogja tenni a letölthető file-t is, miután megosztom velük, hogy mit is kell vele csinálni, mert azt Ők sem tudták.
A lényeg, hogy a letöltött rar file-ban lévő V8L mappa teljes tartalmát egy pendrive-ra másoltam (a pendrive partíciós sémájának GPT-nek kell lennie!). A címkéjét át kell nevezni WINPE-re, majd a felmásolt cuccban a gyökér könyvtárban lévő Output.txt file-ban található volume 3 sor végén (a size, alatt) méretet átírni arra a méretre, amekkora a pendrive, a tényleges, nem a névleges, s egész értékre kerekítve. Ezután (ebben már nem vagyok biztos, hogy tényleg szükséges volt-e) a Diskpartfiles mappában lévő WIMPART.txt fileban a select disk 0 sorban a 0-t idézőjelek közé tettem (azaz select disk "0"), majd bebootoltam a pendriveról. A parancssorban ha végbement minden, s ismét miénk a villogó kurzorhelyzetjelző, akkor exit-et beírni, a tablet újraindul, egy darabig elszöszöl, de végül feláll a már használható rendszer, minden driver a jelek szerint a helyén, persze futni kell egy kört, mire elfelejti a kínait.
Peterk nagy segítségemre volt pü-ben, sokat segített a gondolkodásban, így ezúton is nagy köszönet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tesla topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest