- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok de lenne nekem egy nemrég vásárólt Odys Fusion Win 12 Pro win10-es tabletem amit kb fél órát tudtam használni mivel a BIOS-ban 1-2 dolog átállítása után ujraindítottam s sötét élettelen kép fogadott... Csak a led ég ami jelzi be van kapcsolva ill ha hosszan nyomom ki is tudom kapcsólni(led kialszik) de semmi reakció a kijelzőn... Meghalt egy bios beállítás végett,létezik ilyen? Insydeh20 bios van rajta... Mindent próbáltam már,akku lehuz alaplapról,vissza,alaplapon keresni reset gombot,hangerő+bekapcs gombok kombinációja ,OTG kábel billengyűzettel de semmi!!! Gép sem ismeri fel!Ha jól emlékszem valami Android lehetőséget állítgattam a bios-ban úgy hogy nincs is rajta Android csak WIN10 mivel alapból WIN tablet csak gondoltam lehet van rajta Android is én hülye... Kihez fórduljak ez végett aki esetleg fel tudná támasztani? Melyik fórumba írja ill szakembert keressek meg? Nem garis sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest