- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jó, akkor tud valaki olyan internetmegosztó progit amin az IRC is jól megy (beleértve a DCC-t és az identet is)?
-
Panther
HÁZIGAZDA
És azt honnan lehet letölteni?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hali mindenki!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy honnan lehet olyan Windowsos IRC bouncer-t szerezni, ami működik internetmegosztásos LAN-on és tud Ident-et és megy rajta a DCC is?
A helyzet ugyanis a következő: most került ide egy ''új'' gép, amivel végre meg tudom osztani az intenetet, de azon a gépen szeretnék IRZ-zni ami nem lesz közvetlenül a neten, és a botom igazgatásához kéne Ident és az is hogy tudjak DCC Chatet kezdeményezni. Hogy lehet ezt megvalósítani? Nekem csak a ''szervergépen'' futó BNC jutott eszembe, miután a mIRC-et simán futtatva nem volt identem, és nem ment a DCC sem...
Ja, internetmegosztó programom az All Aboard SE.
Előre is köszi a segítségeket!!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest