- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TLT
tag
1. Nem szólhatsz bele mit írok. Arra ott vannak a moderátorok.
2. Ne mondd azt nekem hogy a windows firewall jobb mint a Zonealarm Pro!
3. Az sp2 arra jó, hogy lelassítsa a systemet meg hogy ne menjen vele egy csomó game.
4. Felraktam azt a sp2-es integrated winfost. Tapasztalat alapból 10%-os proci használat. szar
5. Van 6 féle windowsom. abból még mindig a legjobb az ami most is fent van :
WINXP ENG SP1+Zonealarm Pro+NOD 32+Windows Update.
SP2 egyelőre még az irodai gépekre való és nem olyannak aki napi 5-6 órát gamel meg 2 órát netezik.+ lanpartykra jár.
Kedves Viktor77 tesik megindokoltam mindent és flameltem.
Erre mit lépsz? -
TLT
tag
sztem az sp2 szar.
-
TLT
tag
hi! feltettem és le is töröltem. nagy szar hiába van beleintegrálva a dx9c, stb...
úgyhogy most visszaraktam a jó öreg winxp pro eng sp1-et.
az sp2 egy nagy szar, felrakok egy zonealarm pro+nod32 kombót és milliószor jobb a védelem.
én maradok az sp1-nél meg a rendzseres windows updatenál. -
neduddki
nagyúr
HI!
Hol a francba van a tobb installer dvd-re totyik???? Ott lenni nehany valasz....
udv
neduddki -
Kraptor
őstag
Ami haverodnak van az elvileg az ugynevezett OEM System Builder version. Ez majdnem olyan mint a MUI pack, csak telepítésnél kell eldöntened melyiket akarod és a language packokat külön kell megvenni hozzá.
-
moonman
titán
láttam ilyen multi OS cd-t, volt rajta kb 4-5 féle, xp, server 2003, sp1 sp2 összevissza több nyelven. na az tuti warez volt, de hogy a Tiéd miért kérdezi meg, hogy milyen nyelvű legyen. hivalatos kiadáson csak egy nyelvű lehet.
-
TLT
tag
érdemes feltelepíteni?
-
chicken
senior tag
A cég, ahol dolgozom, a ms-tal Gold Partner, vagyis minden újdonságból, telepítőanyagból kapunk egyetlen példányt, és a meglevő seriallal telepíthető, a lényeg, hogy korlátozott számban, amit a partnerség milyensége (=lóvé) határoz meg.
Amikor tehát kliensre installálok, mindegy, hogy a magyar xp sp1 telepítőanyagot vagy az angol xp sp2-őt használom, az össz telepített szoftverszám ne haladja meg a szerződésben foglaltakat.
korrektül: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TLT
tag
hi!
havernak is isoban van meg, kiirta egy cd-re aztán felrakta.
volume license---> ez mi?
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
-
TLT
tag
Hi! Létezik olyan windows amibe bele van integrálva az SP2. havernak ilyen van fent. ja és telepítés közbe megkérdezi hogy angol vagy magyar legyen. 1 cd-s.
ez vmi agyon crackelt szar, vagy vmi jó stuff?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest