Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34788 üzenetére
Paragonnal oldottam meg, és nem indul az XP. Rajta vannak a fájlok, de nem képes arról a HDD-ről indulni. Mi lehet az oka?
-
peti_s
addikt
Még vmi lenne, bár tudom nem túlzottan ebbe a topicba való. Feltennék a gépemre egy olyan OS-t is, amit az újabb alaplapokhoz adnak, hogy néhány mp alatt feláll. Persze tudom hogy leginkább böngészéshez való, de pl. megnézni egy menetrendet elég lenne az is.
-
peti_s
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34788 üzenetére
Köszi szépen.
-
peti_s
addikt
Üdv!
Hogyan tudnám a legegyszerűbben áthelyezni a Windows XP-met egy másik HDD-re? Értem ez alatt hogy most az 500 GB-s HDD-men egy 65 GB-s partícióján van. És a jövőben azt szeretném ha a 80 GB-s HDD-mről menne az XP. Természetesen, jó volna ha az elérési utak megmaradnának, tehát , ha nem kéne egyenként mindent átállítani utána.Hogy oldható ez meg a legegyszerűbben?
-
peti_s
addikt
-
peti_s
addikt
A Paragon Partition Manager 9.0 BOOT CD-vel megy. Lecsökkentettem még régebben a D méretét, így lett kb 5 GB-t particionálatlan terület, de a Paragon pont a C-t írta logikainak. És nem engedte átméretezni. Most is van ˇˇ10 MB particionálatlan terület, amit a D-hez hozzá is tudnék adni, a C-hez nem.
-
peti_s
addikt
válasz
Steelmanus #28728 üzenetére
-
peti_s
addikt
Hy!
Van egy kis gondom... Az XP partícióm 5 GB-os. És így az évek alatt kevés lett.Ezért meg szeretném növelni. ( A HDD 120 GB-os ) Gondoltam a Paragon Partition Maneger 9.0 ezt is megoldja, de pont a rendszer partíciót nem engedi átméretezni. Vmi megoldás lenne? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest