Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
battag
aktív tag
Figyelmeztetés vagy hibe nam volt, csak ''információ''
Hát én az msconfigban nézem, hogy mik indulnak, el, ezek : NAV2003, APC Powerchute, igfxtray és hkcmd (system32 könyvtárból), ccApp és ccRegvfy (ezek valami symantec-es dolgok), hpgs2wnd (valami hp szkennerhez kapcsolódó dolog lehet), qttask (quicktime), Nerocheck, jusched (Java), ctfmon (system32), msmsgs (messenger)
Vagy lehet, hogy most hülyeséget írtam? Ha igen akkor hol kellene megnéznem? Bocs, lehet, hogy egy kicsit zöldfülü vagyok...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest