- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #10 üzenetére
Még annyit hozzá, hogy ezek a letöltések nem mennek, ha már az MSDNAA-s verzió fel van telepítve a gépedre, viszont ha nincs, akkor minden további nélkül működnek, az MSDNAA-s kulcsot is elfogadják.
A Feature Pack 2007 kell még ahoz, hogy bootolható usb-s pent csinálj. -
adalbert1
veterán
Megnéztem, erős a gyanúm, hogy MSDNAA-ról csak a legelső verziót lehet lekapni, a többit nem, pedig van sp1 és sp2 is.
Innen szedheted a többi frissítést.
Itt meg van pár tutorial. -
DiXoN008
tag
Hy all! Én is MSDNAA-ról szedtem, mert gondoltam megnézem magamnak, mert suliban van egy projektem amiben egy panelpc van és hátigazából ilyen rendszerek vanak ezeken a gépeken. Igaz én ezt a rendszert máshogy képzeltem el, mert úgy volt hogy CF-en adnak nekünk a panelpc-hez Windows CE-t de inkább kértünk bele vinyót hogy lesz rajt XP. De gondoltam megnézem ezt az Embedded-et ha már ilyenekre találták ki, de nem igazán tudom ez hogy müködik ennek a telepítése vagy ez is csak memkarikról meg ilyenekről müködik? Mondjuk az is fura, hogy én 3 CD-s verzióról hallottam msdn-ről meg egy ~480 Mb-os könyvtár jött le. Szóval nem tudom hogy van ez. Ez lehet egy ilyen lightos memóriakártyás verzió és van a nagy 3cd-s ha valaki tud valamit már az írhatna egyet, mert lassan el kell majd kezdenem a projektet igaz sima Xp-vel is meg tudom csinálni, dehát ha van ilyen Embedded akkor megnézném magamnak azt is.
-
adalbert1
veterán
Gondoltam uppolok egyet a topicnak, ugyanis engem is érdekel a téma. MSDNAA-n keresztül ingyenesen beszerezhetem, akkor meg már szeretnék eljátszadozni vele. Valakinek van valamilyen jó leírása hozzá?
-
CsatiZsol
aktív tag
Hmmm, na azt nem gondoltam volna, hogy senki nem foglalkozott még ilyennel.
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Most találtam rá és kezdek vele foglalkozni. Kaptam egy próba jelszót amivel kipróbálhatom és ha bejön akkor lehet komolyabb dolgokba is belevágok, ha valaki foglalkozott már vele, akkor ne kíméljen nyugodtan írjon. Első dolog ami nagyon érdekelne, miközben letöltöm, hogy hogyan tudom telepíteni.
Üdv Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest