- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hy all! Én is MSDNAA-ról szedtem, mert gondoltam megnézem magamnak, mert suliban van egy projektem amiben egy panelpc van és hátigazából ilyen rendszerek vanak ezeken a gépeken. Igaz én ezt a rendszert máshogy képzeltem el, mert úgy volt hogy CF-en adnak nekünk a panelpc-hez Windows CE-t de inkább kértünk bele vinyót hogy lesz rajt XP. De gondoltam megnézem ezt az Embedded-et ha már ilyenekre találták ki, de nem igazán tudom ez hogy müködik ennek a telepítése vagy ez is csak memkarikról meg ilyenekről müködik? Mondjuk az is fura, hogy én 3 CD-s verzióról hallottam msdn-ről meg egy ~480 Mb-os könyvtár jött le. Szóval nem tudom hogy van ez. Ez lehet egy ilyen lightos memóriakártyás verzió és van a nagy 3cd-s ha valaki tud valamit már az írhatna egyet, mert lassan el kell majd kezdenem a projektet igaz sima Xp-vel is meg tudom csinálni, dehát ha van ilyen Embedded akkor megnézném magamnak azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest