Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Felteszem itt is a kérdést, errefele elég sokan vagyunk, és végül is win-el is kapcsolatos:
Szóval stevve cikkében olvastam a powerdirector 8 képességeiről, és gondoltam megnézem magamnak. Beszereztem, feltettm, és pont az nem megy, aminek kellene, azaz a vga dekodolásra történő használta

A fentebb linkelt cikkben látszik, hogy kellene kihasználni, viszont nálam inaktív marad az a lehetőség. Mikor rámegyek a h264 részre egy pillanatra aktívvá válik, majd ebben az ütemben inaktivizálódik is egyből.Egy sapphire 4850-em van, mennie kellene vele, és mégsem
Én próbáltam már mindent, 9.10, 9.11-es ccc, töröltem a k-lite-ot a gépemről, de semmi változás. Majd beugrott, hogy egy régi winyómon van nekem egy xp is telepítve, nosza gyorsan be is raktam, feltelepítettem arra is(ezen kívül egy ACAD08 van + driverek, semmi más), indítom el, hogy na majd itt, és nem. Ugyan azt csinálja mint win7 x64 alatt 
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi a fenéért nem megy..

Aktív témák
- Konteó topic
- Apple MacBook
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én próbáltam már mindent, 9.10, 9.11-es ccc, töröltem a k-lite-ot a gépemről, de semmi változás. Majd beugrott, hogy egy régi winyómon van nekem egy xp is telepítve, nosza gyorsan be is raktam, feltelepítettem arra is(ezen kívül egy ACAD08 van + driverek, semmi más), indítom el, hogy na majd itt, és nem. Ugyan azt csinálja mint win7 x64 alatt