- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia
Megtudnád mondani a progi pontos előhelyét mert azt az oldalt nemismererm amit irtál.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy netről szedtem le frisebb drivert egy logitech kormányhoz, de az nemmegy fel, aszondja frisitsem a windows telepitő progiját ( ez máskor is megoldott ilyen jellegü problémát). a Rendszer egy win98se magyar verzió, felmentem a windows update webhelyére elkezdtem a frisitést, de vacakolt a net, igy megszakadt az adott frisités letöltése, ha ujra akarnám kezdeni az elérhető frisitések között már nem szerepel. A korábbi frisitések között szerepel ugyan de megszakadt státuszal. Van valami megoldás rá, hogy ne keljen az egész windows ujratelepiteni?( nem a saját gépem és túl sok progi van rajta hogy vissza tudjak mindent álitani a majdnem eredeti állapothoz )
Előre is köszi a segitséget.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest