Új hozzászólás Aktív témák
-
Májki
tag
Rövidebb-hosszabb tesztelés után a következő erdményre jutottunk:
12*2,8 Xeon + 16GB Ram Win2kDC 23bit + Oracle9i
8*Itanium2 1.6Ghz / 9MB L3 cache + 24GB RAM Win2k3DC 64bit + Oracle10 (Sajnos a diszk alrendszer az Itanium alatt lassabb volt, szerintem az is visszafogta. Majd ha lesz elég diszk a nagyobb teljesítményű boxban akkor megpróbáljuk újra a tesztet.)
Így is az Itanium lett 30% -kal gyorsabb...
Nem tudom hogy örüljünk-e ennek?
[Szerkesztve] -
Májki
tag
Az applikációt futtató user x.exe-je a szerveren egy x.exe-t hoz létre a futtató user nevében, ami majd egy cmd-on keresztül elindít egy batch feldolgozást. A futtató user azt sem tudja, hogy ez a szerver hol van és mi a neve. Terminállal elérhehtő de azt nem akarjuk hogy mind a 100 felhasználó egyesével bejelentkezzen.
Szerintem a megoldás valahol ott lehet, hogy vagy mindenkinek kelle kreálni egy profilt az adott szerveren, vagy van valami security beállítás ami megakadályozza, hogy profil nélkül a domain user futtassa a cmd-t.
A domain sajna még nt4. -
Májki
tag
Sajnos (vagy nem?) az applikáció így lett kitalálva. Minden egyes felhasználó kis x.exe-je ott fut a taskmanagerben...
Emlékeim szerint 2000 alatt nem volt ilyen probléma.
Bejelentkezés nélkül indított x.exe 0-ás SESSIONID-vel megy (de csak akkor ha már egyszer bejelentkezett, egyébként el sem indul) míg ha terminállal bemegy akkor természetesen 0-tól különböző ID-val.
[Szerkesztve] -
Májki
tag
Adott 80-100 AD User.
Az adott user a saját DomainUser Account-jával bejelentkezve a saját gépén elindít egy x.exe-t, melynek segítségével egy domain member szerveren egy x.exe-t generál és futtat. Ez az x.exe innetől mint lokális parancs futna a domain member serveren. Viszont ez a móka addig nem működik amíg az adott user legalább egyszer be nem jelentkezik a szerveren.(Profil készül...)
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ne kelljen bejelentkezni a user-nek legalább egyszer?
Remélem érthető a problémám! -
Májki
tag
Sajnálattal tapasztaltam, hogy a (IA64) 64 bites Win2K3 allatt nincs NetMeeting.
Tud esetleg valaki erre a platformra valami VNC-s alkalmazást? -
Májki
tag
No megyek beröffentem azt a szörnyet. Mármint az Itaniumot...
[Szerkesztve] -
Májki
tag
Ez oké ezzel nincs is bajom.
khmm.. ugye van PAE-m meg 3GB-m a 16GB és egy applikáció miatt.
Van-e érezhető kölönbség ha mondjuk a 2k-ról 2k3-ra költözök...
Jójó tesztelni kellene, de először kellene valami anyag ami mondjuk azt mondja igen gyorsulhat pl az apllikáció mert jobb mondjuk a memória allokáció.... -
Májki
tag
Ha jól tudom pl a paged pool memória allokáció 50%-kal meg lett növelve a 2003-ban...
De ezt szeretném azért alátámasztani valamivel... a főnökömnek... hihi -
Májki
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miben változott a Win2k3 memória kezelése a win2k-hoz képest?
Esetleg egy link valami white papper-re?
Előre is köszi
U.i.: persze azért keresem a Micro$oft oldalán...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest