- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #37268 üzenetére
Nem lesz.
Amúgy hagyjátok már, baromira nem kell rávenni senkit a prev dev programban való részvételre.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
A JB valóban bűvészkedés (az Apple nem hogy támogatná, de egyenesen küzd ellene), míg ez egy hivatalos regisztrációs eljárás, a MS által támogatva és jóváhagyva - sőt általuk kiadva.
De Téged sem győzköd szerintem senki, csak szeretnénk bizonyos tévhiteket eloszlatni, amiben vagy.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz mrhitoshi #37252 üzenetére
Senki nem ver korbáccsal, hogy tedd fel.
Nyilván, mint mindennek ennek is megvan a maga minimális kockázata, bár a legnagyobb főleg az, hogy ha a változás nem tetszik, akkor nem tudsz visszatérni a 8.0-ra.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz mrhitoshi #37244 üzenetére
Pont annyi bugot tartalmazhat, mint bármely végleges szoftver. Mert ez az.
Erre már csak a mobilgyártók saját fw kiegészítései jönnek, attól függően később, mivel és mennyire akarják megtömni.
A HTC valszeg szinte azonnal kiadja a saját frissítését, a Nokia meg szokása szerint pár hónappal később.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Le tudja ügyeskedni? Egy regisztráció és egy bárki számára elérhető alkalmazás kell hozzá.
Igazi kockás trükközés, már már rom főzés.Bár szerintem el se olvasd, mert bitang nehéz és összetett ügyeskedésről van ám szó.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
1. beérkező híváskor elvileg látszik a hívó fél, kimenőkor nem. Nem lehet semmit állítani ezen. (beszélgetés közben nem látszik azt hiszem, még nem tűnt fel, hogy hiányozna, így nem tudom pontosan. )
2. nem, csak a feloldás, elutasítás létezik, kivéve ha nem volt lezárva a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #37196 üzenetére
Mert ha megvan a dátum, ami ismert, akkor gondolom másfél héttel előtte sunyiban majd kiadják?
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #37191 üzenetére
Nekem is volt már, de kb egyszer.
Az jobban zavar, hogy olykor megnyitok egy albumot és van, hogy másfél mp mire elindul a lejátszás. Mindez 920-on, mert 520-on sd kártyáról még érteném is.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #36964 üzenetére
Megjelenéskor 16 nyelven fog menni:
English (India); English (United Kingdom); English (United States)
Hindi (Latin); Polish; Portuguese (Brazil); Russian; Spanish (Mexico); Spanish (Spain); Finnish; French (France); German; Arabic (Saudi Arabia); Italian; Turkish; Dutch (Netherlands)"The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #36920 üzenetére
Akár, de gondoltam fent említett mozdulattal a kéz (amely fogja a telefon) közelebb kerül az archoz.
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #36917 üzenetére
Könyök behajlít!
-
Blyan
félisten
válasz reallalesz #36746 üzenetére
Nem használam egyiket sem, így konkrét típushíbát nem tudok mondani, de a topikokban mindenre kapsz választ.
-
Blyan
félisten
válasz reallalesz #36743 üzenetére
Samu Ativ S 4,8" HD
Nokedli 1320 6" HD és vagy 625 4,7" WVGAEzek közül ha Samoled kell akkor az Ativ S, ha nem akkor inkább a 1320 - ha nem gond a méret.
A 8.1 megy mindegyikre, ha esetleg nem akarsz főleg fotózásra kihegyezett Nokia alkalmazásokat, akkor a szoftverezettség nem nagyon dönthet.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz reallalesz #36741 üzenetére
Mekkora kijelző, felbontás, háttér kellene? Ezeket nem árt tudni... az összeg se mindegy.
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #36737 üzenetére
Ha letiltja a IE motorját akkor egészen biztosan.
-
Blyan
félisten
Az UI oké, de nem ez osztja meg a népet, hiába a fújcsempe.
Aki tartósan használta az megszerette, ezzel nincs is gond.Gond egyéb dolgokkal van. De talán x változat után ez is változik. Én továbbra is azt gondolom, hogy a MS többet is tehetett volna a WP-ért az elmúlt 3 évben.
De ez legyen a saját meglátásom.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #36706 üzenetére
A méret sosem kompromisszum
Vagy vegyél egy HTC One M8-at.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #36661 üzenetére
Macitól idézek, ennél jobb válasz nem létezik...
eddig is minden lényegi szolgáltatás nagy vonalakban us only volt, nem egészen értem a felháborodásod.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #36656 üzenetére
USA régiós beállítással és accounttal használni fogod tudni, ezeket átállítása meg pár perc.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #36617 üzenetére
Tudtuk, hogy hurka vagy a Samsungot bevállalni.
Mi történt, emlékszem masfel eve fullhd samoledet akartál.
-
Blyan
félisten
Vajon a Battery Saver mennyit dob majd a fogyasztáson? Saját magát is monitorozza majd?
-
Blyan
félisten
válasz csipszikutya #36583 üzenetére
Fogj bele, de ettől még nem lesz este 8.1ed, csak amikor ez e pevdev verzió megjelenik - ami valójában a végleges 8.1.
És ha jön hivatalos frissítés akkor igen, a telefonod azt is fel fogja rakni.
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #36553 üzenetére
A telefonhasználatodra utaltam, ahova baromi mindegy a hd, fullhd ips, amoled, csúcstechnika, hiszen ez alapján a 30 éves Casio quartz óra kijelző is elég.
De kösz a linket, átnyálazom az alkotásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem tudtam, mivel a 920-am 5 napja nem látott semmiből frissítést, így gondoltam én maradtam le a jóról csak. És azért gondolom, mert az 520-asom meg bekapcsolva maradt tegnapelőtt és tegnap vagy 20 update jött rá, olyanok is, amik a 920-ra csak ma frissültek.
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #36527 üzenetére
Alapesetben nem zabál ez tény, de ha elindul egy húszperces csevej, olyan forró lesz a készülék, mint a franc.
Igaz nekem még cska most frissült először, amióta megjelent, mert mindig lekéstem az update ablakot (airplane mode-ban voltam reggelente).
Szóval lehet ez változott.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #36519 üzenetére
Amúgy nem is értem, egyszer felvetettem a FB közösségben ezt a messenger zabál mint a szar dolgot.
Azt kaptam válaszul, hogy dehogy is. ÉS minden ismerőse használja, és nekik sem.Szóval lehet csak Te meg én szívunk vele.
-
Blyan
félisten
Zsír!
Használtam egy darabig, aztán vettem egy Samu Spicat. Pfű, mekkora szerelem volt (az első két-három hétben). Aztán a kettőt egy időben adtam el és eladás előtt használtam az 5800-át ás leesett az állam, mennyivel gyorsabb, mint a drodos samu.
-
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz westcoastog #36456 üzenetére
Mondták hogy 520 vagy lehet 525?
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #36452 üzenetére
Pfff, és még az szifon a drága.
-
Blyan
félisten
válasz westcoastog #36448 üzenetére
Ez engem is érdekel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...