- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz betyarr #72378 üzenetére
Én is ilyesmit kerestem volna, de letettem a dologról. a "legkomolyabb" DS a 730, az meg élőben megnézve igen hitványnak tűnt (920-hoz képest). Sajnos így nálam is maradt a 2 db telefon (920 + 530), pedig de utálom....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz maroskah #72023 üzenetére
A 10-es prev. legfrissebb verziója már egész korrektül működik, én (920-on) csak a brutális akkumerüléssel nem vagyok kibékülve vele. Nagyon kevés használat mellett anno a 8.0-ás 5-7 napot bírt nálam, a 8.1 stabil 3 napot, ez meg két nap alatt nullára meríti, pedig napi 10-15 percnél többet az a telefon nincs használva.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Rigormortiis #71573 üzenetére
Na ugye: "minden rosszban van valami még rosszabb.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bandi0000 #71463 üzenetére
Ki fogsz röhögni: az én (céges) 530-am mindig újraindul, ha farzsebbe teszem, és lehajolok. Egyszerűen megnyomódik - az igen könnyen járó - kikapcsoló/képernyőzár gombja. Ha bárhol máshol tartom, akkor meg bármit csinálhatok vele, soha nem teszi ezt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bukk900 #71433 üzenetére
Én is imádtam a 610-et (jelenleg a nejem nyüstöli). Pici, pofás, és minőségi anyagokból volt összerakva, hiába belépőszintű készülék volt. Bírnék egy ilyet egy mai közepes hardverrel, IPS kijelzővel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mirci18 #71211 üzenetére
Működik az Romániában is, csak másképp kell használni: nem beírod a célpont nevét, hanem a térképen böksz rá a kívánt helyre, és már tervez is. A román autópályától meg ne félj, mert díjmentes, és alig van rajta forgalom, így kihagyni teljesen értelmetlen volna.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ZrinyiGabó #71177 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Ki sem adták még a WP10-et....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lumia 530DS-en folyamatosan sikertelen a biztonsági mentés (96%-nál kirohad). Miért?
szerk: a 920-on simán lefut, pedig azon 3x annyi alkalmazás van telepítve....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Horgasztomi #70294 üzenetére
Akkor marad a szervíz, fülhallgató aljzat cseréje.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tomboy0013 #70165 üzenetére
Mert az Időkép weboldala informatív, kellemes, szeretjük. Az ő nevükkel fémjelzett WP-s appról meg az előbb tömören leírtam a véleményemet. (Mondjuk a leghasznosabb időjárás-app, a Radarkép kinyírásáért viszont gyűlölöm őket)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zsoleszhun #69053 üzenetére
Leginkább az innen-onnan, kínai webshopból rendelt hamisítványokat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zsoleszhun #68874 üzenetére
Érdekes, 530 DS-re nem jött semmi, most ellenőriztem.
Más: az Áruház ugat, hogy van egy fontos alkalmazásfrissítés (Skype, mi más, soha nem használom), és a telepítéséhez "beavatkozás szükséges". A manuális frissítése viszont tizedik próbálkozásra is sikertelen. Hogy lehet elérni, hogy legalább ne emlékeztessen folyton ennek a sz*rnak a frissítésére?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz INTELligent #68727 üzenetére
Nem tudom mi az, de az 530 DS-re is jött most valami.
(#68728) Gery1987: szerintem ez nem az, azt pár napja már feltettem.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Luck Dragon #67569 üzenetére
A készülék állapota, szolgáltatófüggősége/függetlensége, illetve az esetleg még meglévő garancia alakítja az árat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz liksoft #67547 üzenetére
Nem lehet, hogy csak savanyú a szőlő? Ha a számomra legértékesebb adatokról mindig lesz egy állandóan rendelkezésre álló és naprakész biztonsági mentésem a felhős tárhelyemen, akkor soha a büdös életben nem akarok majd HDD-ről adatot mentetni, hanem ha elromlik akkor veszek egy újat és letöltöm rá a dolgaimat?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz lugosi #66720 üzenetére
Ha egyforma volna minden egy 20 ezer forintos 530-on meg egy 120 ezer forintos 930-on, akkor ki venné meg az utóbbit? Nem hiszem, hogy a 15 ezer forintos teszkós kínai droid ugyanúgy muzsikál, mint a Samsung zászlóhajója...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #66453 üzenetére
A winnel (és a rendes, 64/2GB-os Win8.1-es tablettel) semmi. A mostanában "divatba jött", 1/16GB-os ótvar kínai windowsos tabletekkel annál több. Pont arra nem jók, amire egy windowsos tabletnek jónak kellene lennie, amitől "több", mint egy androidos. De ez itt nagyon OFF
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem akarok személyeskedni, de ha informatikus vagy, hogy a fészkes fenébe voltál képes egy 1GB RAM-os, 16GB tárhelyes windowsos tabletet megvenni, ami konkrétan ipari hulladék hozzá nem értők számára gyártva...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Halihó!
Létezik-e WP-re olyan alkalmazás, ami a standard Autocad DWG-fileokat (2D-s rajz) képes megjeleníteni? Amit én találtam pár fizetős alkalmazást,, azok pont a DWG-t nem ismerik...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pttypang #65648 üzenetére
A Windows Insidert miért nem tudom letölteni az 530 DS-re? "Fontos, koppintson ide! Beavatkozás szükséges!" - meg ilyen faxságok már háromnegyed órája folyamatosan. Husazadik kísérletre sem jön le.
Közben a 920-ra lassan felmegy a TP, most éppen "...érdemes kivárni a végét!" állapotban leledzik.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #42308056 #65643 üzenetére
Szerinted tudom erre a kérdésre a választ? Nincs fél órája, hogy feltettem a 920-ra, az 530 DS-re meg még az Insidert sem sikerül telepítenem (fél órája "folyamatban van" a letöltése...)
szerk: a WP10TP lejött a 920-ra, de csak fogaskerekezik percek óta, a folyamatjelző egyelőre egy mm-t sem mozdult még... ...tudom, türelem
rózsátTP-t terem![ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Storms #65494 üzenetére
OK, de a mai világban - pont az oprendszer kifutottsága miatt - egyre kevésbé számít "okostelefonnak". Én is egy 7.8-as Lumia 610-zel kezdtem hajdanán (most nejem használja), de például a GPS térképei 2 év óta nem frissültek, elavultak. Így meg nem sok mindenre jó.
Karácsony előtt 15k-ért vettem boltból akcióban egy kártyafüggetlen, dual-SIM-es, Wp8.1-es, 2 év garanciás Lumia 530-at második telefonnak, az ezerszer használhatóbb, és még a W10 is meg fog jönni rá nyáron, ha minden igaz.
Szóval ezt vagy elfogadod olyannak amilyen, vagy túladsz rajta...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Storms #65484 üzenetére
Te WindowsPhone 7-es telefont vettél 2015-ben?! Hiba volt...
Arra semmi támogatás nincs már (évek óta), egy - sajnos - kihalt rendszer. Nincsenek új alkalmazások, a régieket sem javítgatják már.
- Nincs "tisztító" program, de nincs is rá szükség.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Lasliegrand #64359 üzenetére
Százezres telefonra telik, pár száz forintos appokra meg nem? Ne csináld már!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #64330 üzenetére
Ez egy bughalmaz lett így: az Áruházból semmilyen letöltés nem megy (nincs hibaüzenet, csak egy óra alatt nem történik semmi), miközben a másik telóra pillanatok alatt több appot telepítettem ugyanazzal a fiókkal:
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #64328 üzenetére
Sikerült nagy nehezen a privát mail-emet törölni és újra létrehozni, ez már működik. Még az exchange-t kellene rendbe hozni, na meg a térképletöltéseket működésre bírni...
(#64331) viewdetails: most már visszaállítás nélkül, újra belakással. Csak ez lesz a megoldás..
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #64327 üzenetére
Nem akarom én hasonlítani semmihez sem, csak Cyan-nal eddig hibátlanul működött, most meg Denimmel nem. Nem tudok ennél megértőbb lenni... (ja, ez a céges telóm egyébként, csak hogy fokozzam a boldogságomat)
A nem működő mail-fiókomat még törölni sem tudom, mert éppen "szinkronizál"...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #64319 üzenetére
Isteni a Denim az 530DS-en: feltenni csak úgy tudtam, hogy előtte teljes takarítás, azaz HR.
Felment, utána a biztonság végett újabb HR. Azóta nincs magánlevelezésem (egy órája "szinkronizál"...), az exchange-fiókomból szó nélkül kilép, valamint nem tudok a Here Drive+-hoz egyetlen térképet sem letölteni... Ilyen poénok után szoktak az emberek Szifonra váltani?! Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, megjött a független Lumia 530 DS-re is a Denim, csak éppen hely hiányában nem akar felmenni rá. Az áthelyezhető alkalmazások, térképek mind az SD kártyán vannak, és kevesli a helyet.
Aki kitalálta a 4 GB belső tárhelyű telefonokat, annak egyesével (vazelin alkalmazása nélkül) kellene feltolni ezeket a végbelébe... Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pttypang #64228 üzenetére
Szintén fekete, és imádtam: kicsi, pont kézbeillő méret, pehelykönnyű, jó fogású ház, elfogadható kijelző, brutális üzemidő. Ha most kellene telefont "terveznem" magamnak, akkor az az 530 dual-SIM volna, a 610 házában és kijelzőjével. Abban a pillanatban a 920 menne is a levesbe...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pttypang #64219 üzenetére
Amikor a Lumia 610-et vettem (legelső okostelóm) közel 3 éve, akkor az ős Blade volt a másik alternatíva. Mivel ismerős a telenoros boltvezető, így egy fél délutánt játszadozhattam mindkettővel. Te, az a Blade meg a rajta lévő Android annyira sz@r volt, hogy széjjel röhögtem magam...
szerk.: OFF
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem a 3G is elég volna - ha volna. Kalocsán, a Telenor toronytól 2 km-re, bent a lakásban már csak edge van. Ki kell menni az udvarra, ha használni is szeretném a mobilnetet a 920-on. Ugyanezt az országban sok helyen tapasztaltam, nem csak helyi jelenség sajnos....
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zsoleszhun #63593 üzenetére
Marha jó, hogy már csak a függetlenekre nem jött meg a frissítés...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ne a telefonban és a WP-ben keresd a hibát, hanem a fényképezőgép gyártójának lustaságában. A SONY (aki ugye a büdös életben nem foglalkozott WP-vel, csak androidos fronton ténykedik), a filléres HDR AS-20 akciókamerájához is képes volt megírni a WP-s, élőképet közvetítő távvezérlő alkalmazást, ráadásul tökéletesen működik is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #56474624 #63286 üzenetére
Nem tudom. De miért van az, hogy én pl. tegnap nem a telefonról, hanem a tabletről "igényeltem" a 100MB-ot, mégis megkaptam....
Nekem is 130 MB-om van így tegnap óta: 2db Lumia telefonom, egy tablet meg egy asztali gép használja ugyanazt az MS fiókot.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #62937 üzenetére
Mi a fenének? Ehhez add hozzá a vámot, ÁFÁ-t, szállítást (persze ha szállítanának Mo.-ra), és már 15k fölött jársz. Annyiért meg volt Black Friday-kor 530, magyarországi gyári garanciával...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #62755 üzenetére
Mindezt az én internet-előfizum költségén. Ehhez azért pofa kell....
-
Bogyó bá'
nagyúr
A céges 530-ra gondoltam éppen: azon nem pfd-zek. De ha végre lesz hivatalos Denim a 920-ra (is), utána már azon sem fogok "játszadozni", a W10 csak megjelenése után fog felkerülni rá. Ráuntam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- További aktív témák...