- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Megpróbálták, nem sikerült dollármilliókat buktak. Nem vagyok benne biztos, hogy megtehetik még egyszer.
Felültem a vonatra kb. 5 éve, hittem benne, volt olyan időszak amikor jó volt a rendszer, látszott a fejlődés. Aztán jött a 10... Erőteljes hátraarc, ami jó volt azt is elcseszték. Szép munka...
Hogy a szavaiddal éljek, én nem röhögök a Windows felhasználókon. Inkább sajnálom őket, hogy jelenleg olyan eszközt használnak, ami jelentős korlátok közé szorítja őket a konkurens eszközök felhasználóihoz képest.
Ne érts félre, nagyon sajnálom, hogy el fog tűnni ez a platform mert nagyon szerettem, és nekünk felhasználóknak és a piacnak is csak jó lett volna egy harmadik résztvevő. Elbaszták...KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz this is life #92491 üzenetére
Én semennyit sem Insidereztem. Anno 925-re tettem fel a Beta 8.1-et, akkor még nem is Insider, hanem Preview for Developers program keretében. De kb. fél napos üzemidővel ajándékozott meg, úgyhogy ment vissza a 8.0 az NSU-val, és megfogadtam, hogy nem szopatom magam többet.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz Blue Eagle #92348 üzenetére
Én 5 évig használtam Windows telefont. Nagyon szerettem a bugmentes működést, a gyorsaságot, az egyszerűséget, és látszott a fejlődés. Rendszer és alkalmazásszinten is. Aztán jött a 10... Vele együtt a bugok. Egy évig használtam, vártam, hogy rendbe tegyék, de inkább rosszabb lett mint volt. Az alkalmazások szintén. Hihetetlen, hogy egy nyavalyás hívásvárakoztatás jelzés hibát, amit egy frissítéssel csesztek el már több mint fél éve nem javítottak. És ez csak egy példa volt. Meguntam... De azért remélem egyszer még lesz használható csempés telefonom. Igaz már nem sok esélyt látok erre.
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #91485 üzenetére
Ne haragudj, de az a szánalmas amit te csinálsz itt az utóbbi időben.
-
hroberto
veterán
válasz zsamiatt #91134 üzenetére
Sok mindent el lehet mondani rólam, de azt nem, hogy ok nélkül szapultam volna az MS mobil rendszerét.
Kb. 5 éven keresztül csak Lumia telefonjaim voltak (610, 800, 720, 920, 925, 640, 930, 950).
Az elején látható volt a fejlődés mind a rendszer, mind az alkalmazások terén. Igaz volt az MS-nek már itt is egy-két "szép" húzása, de ennek ellenére kitartottam, és szerettem is használni a rendszert.
Nem szívesen váltottam, de egyszerűen nem hagyott más opciót az MS. Mert szerintem nem túl nagy elvárás, hogy egy flagshipnek kikiáltott telefon az alapvető funkcióit ellássa a mindennapokban. És a 950 már sajnos erre nem volt alkalmas.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
Már az S7-ben is van Always on Display.
Nem akarlak téríteni, én is 950-et használtam egy évig, de látván, hogy semmi fejlődés, feladtam. Az, hogy fél év alatt sem javították a hívásvárakoztatás jelzés bugját, sok mindent elárul. Vibert hívást csak a telefon kikapcsolásával tudta,m letenni. Mindennapos volt, hogy nem tudtam felvenni a telefont mert érzéketlen volt a kijelző. És még sorolhatnám...
Nem azt mondom, hogy a másik platform tökéletes, de legalább alapvető hibák nincsenek.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz laceszgamer #90993 üzenetére
IM+-ról hallottam, igaz sosem használtam.
-
hroberto
veterán
válasz laceszgamer #90991 üzenetére
Hivatalosan nem lehet rátenni. Ha rá is tudod tenni, az 512 RAM miatt szenvedés lesz az egész.
-
hroberto
veterán
válasz Partyface007 #90677 üzenetére
Ezzel egyetértek.
-
hroberto
veterán
Egy ismerősöm Lumia 820-asát (8.1) a legutóbbi Windows update óta nem ismeri fel a számítógép. Van valakinek ötlete, hogy mi a gond?
-
hroberto
veterán
Bő két hete vettem, máris cseréljem le?!
Gyári garanciás, csak hát nem nagyon van kedvem szervizbe küldeni, mert ugye akkor telefont keríteni, stb. De nem nagyon lesz más választásom. Ez így nem túl jó.
Viszont hozzáteszem, hogy 7 db Lumiám volt, és egyet sem kellett javíttatnom az elmúlt években.
A legelső csamcsungom, az év telefonja és szar...[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #90162 üzenetére
Én még csak három hete váltottam a csúcs szuper S7 Edge-re, de már kezdem bánni!
Két naponta csonttá fagy... Pont az ilyen és hasonló dolgok miatt hagytam ott a droidot anno, de úgy látszik ezen a téren sok minden nem változott...KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz Kin Tan Te #89588 üzenetére
Awesome Tube esetleg.
-
hroberto
veterán
válasz Partyface007 #89238 üzenetére
Gondolom ez magyar nyelven használva a telefont nem működik. Mert nálam be van kapcsolva, de még egyszer sem mondott semmit.
-
hroberto
veterán
Az is érdekes, hogy a sima hívásokat nem jelzi hanggal ha közben mással beszélek, viszont ha Viberen jön hívás akkor becsipog...
-
hroberto
veterán
Az Outlook Posta és Naptár frissítés megint halottá tette a csempét... Másnál is?
-
hroberto
veterán
válasz zsamiatt #88797 üzenetére
Hagyd! Egyszerűen nem kell róluk tudomást venni, nem kell válaszolni a hozzászólásaikra. Van pár ember aki képtelen belenyugodni abba, hogy neked megfelel a rendszer amit használsz, és folyamatosam próbálnak téríteni.
Én is unom, de azon kívül, hogy nem reagálok a hülyeségeikre úgysem tudok mit tenni. Ha valamit mondasz, olaj a tűzre...KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz Aethelstone #88748 üzenetére
Nem szeretnék a vitátokba beszállni, de némi WP tapasztalattal a hátam mögött (610;800;720;920;925;930;640;950) elmondhatom, hogy nem tapasztaltam az általad leírt dolgokat, és olyat sem ami miatt használhatatlan lett volna a telefon.
Tény, hogy vannak bugok a rendszerben, több mint a 8-as alatt volt, de a funkciókínálat is jóval bővebb mint anno.
Az appok minőségével tényleg vannak gondok, mondjuk a Viber erre nem a legjobb példa, a Messenger már inkább.
Mellesleg a 650-esen egész flottul, gyorsan fut a rendszer, pedig ott aztán tényleg nem erős a SoC.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz Aethelstone #88648 üzenetére
Amikben nincs normális 4G (B20)..
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #88478 üzenetére
Mondjuk engem kifejezetten izgatna, hogy nincs rendszer update. Főleg android vonalon, ahol heti szinten derülnek ki az újabb és újabb biztonsági hibák!
Ráadásul a csodálatos kinaí telefonok amiket ajánlgatsz, egy részük már gyárilag kémprogramot tartalmaz(hat).
Úgyhogy csak használd...KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #88472 üzenetére
Befejezhetnéd a trollkodást!
Köszönöm!KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
Elvileg az új 99-es Messengerben van hívás funkció, igaz én nagyon ritkán használom mind a Messengert mind a Facebookot. 40 felett ezek nem elsődleges dolgok...
Aláírom, hogy a konkurens rendszereken jobb, gyorsabb ez a két app, de 950-en elfogadható sebességgel működnek.
Nyilván gyengébb hardverű készüléken lassabbak.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
Leírtam, hogy az Fb appok lassúak, ezen kívül NEKEM nincs bajom ezekkel az appokal. Azt is leírtam, hogy vannak kisebb bugok, de alapvető problémám jelenleg nincs a rendszerrel. Mást nem tudok mondani. Mindez érvényes egy napi használatban lévő 950-re.
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #88455 üzenetére
Rendben, igazad van. A telefon szar a Windows szar az MS is szar.
Remélem így már megnyugszol, és nem offolunk tovább!KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #88450 üzenetére
Ez is csak egy vélemény, amiből csak az szűrhető ki, hogy nem használsz W10-es telefont. A szóban forgó 950-est meg talán fényképen láttad. Olvasol itt-ott ezt-azt, aztán néha beböfögöd.
De nem szeretnék erről vitázni, mert én használom ezt a telefont, és nem a hallott dolgok alapján, hanem a személyes tapasztalatom alapján alkotok véleményt.
Azt meg mindenki döntse el, hogy mit és kinek hisz el.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz junior11 #88444 üzenetére
Nem nagyon adnék az illető úriember véleményére. Már jó ideje nem használ Windowst, ennek ellenére visszajár ide sírni, téríteni.
Az általad leírt dolgokra nagyrészt megfelelő a 950. A rendszerrel nincs nagy gond, pár kisebb bug előfordul, de ez minden rendszerre igaz.
A Facebook alkalmazások kicsit lassan indulnak, de 950-en azért ez nem annyira szembetűnő.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz belagezabela #88428 üzenetére
Háttérben futás engedélyezve van?
-
hroberto
veterán
válasz spiderpig820 #88349 üzenetére
De, csak az is egy kalap szar. Ráadásul már nem is fejlesztik.
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88223 üzenetére
Milyen telefonon?
Mert 950-en nem kell neki ennyi idő. Nem mondom, hogy gyors, sőt lassú, de max. 5 mp alatt feláll.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88216 üzenetére
Próbáltam újratelepíteni a Messengert, mert nem frissült. A 79-es verziót teszi fel. Mi a szarért?
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88208 üzenetére
Megint jött egy frissítés az Outlook Posta és Naptárra.
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88197 üzenetére
Nekem kb. egy nap után megjavult.
-
hroberto
veterán
Frissült az Outlook Posta és Naptár, ezután nem bírom életre kelteni a Naptár csempét.
-
hroberto
veterán
Másnál sem működik a Store?!
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88143 üzenetére
950-en azért ettől jóval gyorsabb. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyors!
-
hroberto
veterán
válasz ZavaBalazs #88138 üzenetére
Ezért nem lehet frissíteni a legújabb verzióra?
-
hroberto
veterán
válasz pauliboy23 #88129 üzenetére
Nekem nem frissült 7-essel kezdődik a verzió szám.
Hiába keresek frissítést az Áruházban, nem talál.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
válasz pauliboy23 #88126 üzenetére
Érdekes... Nálam nem frissült, sőt az Áruházban azt írja, hogy 2 Giga RAM szükséges. Persze van 3 Giga, de nem számít (950).
-
hroberto
veterán
A kontaktokhoz kapcsolt pár hete eltűnt képek ma visszatértek. A fene sem érti ezt...
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
Frissült a Facebook app, végre normális sebességgel indul.
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz kovacsroli #87548 üzenetére
Előzményeket, cookie-kat törölted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!